TOP-kahvitarjous

Kahvinvalmistusyksikkö Brewista Cold Pro 2

Pyydä tarjous
Kahvinvalmistusyksikkö Brewista Cold Pro 2
Kahvinvalmistusyksikkö Brewista Cold Pro 2
Varastossa

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi
icon
Alkuperämaa Yhdysvallat

Tuotekuvaus

Cold Brew kahvin valmistus ei ole koskaan ollut näin helppoa! Tutustu seuraavan sukupolven Brewista “Cold Pro 2” -järjestelmään, joka valmistettu kylmää kahvia varten. “Cold Pro 2” eliminoi adapterirenkaan tarpeen integroimalla tuet suoraan astiaan. Läpikuultava, BPA vapaa, HDPE-säiliö (high density polyethylene) mahdollistaa Cold Brewingin tason mistä tahansa kulmasta. Kartiomainen pohja takaa, että koko annos tyhjenee hanan läpi, kun alapuolella oleva ssivilä varmistaa ettei poroja päädy tarjoilemaasi cold brewingiin.

Brewistan patentoitu “lift-and-twist” design on edelleen helpoin ja puhtain menetelmä kylmäuuton valmistukseen ilman sotkua. Ei tarvitse käyttää lävikköä, jääkaapin hyllyä tai ylimääräistä voimaa tukemaan poroja, kun säiliö tyhjenee! Yksinkertaisesti nostat ja kierrät suodatinkorin paikalleen, integroidun kannattimen kohdalla ja kaikki tyhjenee astiaan helppoa annostelua varten.

NSF-sertifioitu, “Cold Pro 2” sisältää 38 litran kannellisen uuttoastian, ruostumattomasta teräksestä valmistetun kestävän suodattimen, ulostulosuodatinpidikkeen ja 2 ulostulosuodattinta, annosteluhanan, 5 patentoitua ja pehmustettua Brewista Essentials -suodatinta ja 2 patentoitua Essentials “Smart Brew” PLA-suodatiinta (puu-vapaa). Kahvia ja vettä lukuun ottamatta tässä järjestelmässä on kaikki, mitä tarvitset kylmäkahvin valmistukseen!”

“Cold Pro 2” Complete -sarja sisältää:

– Brewista “Cold Pro” 38 litran astian kannella;

– Kestävä suodatin: BPA-vapaa polypropeeni ja ruostumatonta terästä;
– Patentoitua Gusseted suodattimet: 5 alkuperäistä paperista “Cold Pro” -suodatinta ja 2 “Smart Brew ™ PLA Cold Pro” -suodatinta;
– Annosteluhana;
– ulostulosuodatinpidike;
– 5 ulostulosuodattimet – 2 kpl;
– “Cold Pro” Cleaner -esittelypakkaus.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvinvalmistusyksikkö Brewista Cold Pro 2”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi