Wählen Sie aus den besten Angeboten von Coffee Friend bis zu -50%!

Kahvikone Philips “Series 5000 LatteGo EP5333/10”

Tekniset tuotetiedot Tuotekuvaus

Reseptimäärä

Americano Americano Café au lait Café au lait Cappuccino Cappuccino Espresso Espresso Flat white Kuuma vesi Latte Macchiato Latte Macchiato Mjölkskum Musta kahvi Varmt vatten
Quantity
649.00  599.00  Säästä 50.00 
  • Leverans tar 1 - 5 arbetsdagar

Tuotekuvaus

Philipsin kahvinkeittimen uudistetun ja kotoisan designin yhdessä “LatteGo” maitojärjestelmän kanssa voit nauttia lempikahvistasi ainoastaan napin painalluksella. Koneen huolenpidosta tulee nautinto, poikkeuksellisen helpon puhdistusmenetelmän ansiosta.

Valmistat aromaattiset kahvijuomat kuten espresso, musta kahvi, cappuccino ja latte macchiato, yhdellä napin painalluksella. “LatteGo”-järjestelmän avulla päällystät helposti, minkä tahansa juoman, silkkisen pehmeällä maitovaahdolla. Järjestelmä on helppo asettaa paikoilleen ja voidaan puhdistaa alle 15 sekunnissa.

KAHVIJUOMA VALIKOIMA

Räätälöity maitokahvi faneille. Philips-kahvinkeittimellä voit nauttia kahdeksasta juomasta, mukaan lukien cafe au lait. Kahvikone antaa sinulle myös mahdollisuuden säätää ja tallentaa suosikki kahvireseptisi. Säädä kokoa, 5 vahvuutta ja 5 jauhatusasetusta valmistaaksesi kahvistasi erityisempää ja ominaisempaa juuri sinulle. Käytä uutta “LatteGo” vaahdotinta luomaan silkkisen pehmeää maitovaahtoa high-speed tekniikalla.

Halusitpa sitten espressoa, tavallista kahvia tai maitokahveja, superautomaattinen kone tarjoaa täydellisen tuloksen suoraan kuppiisi, ilman vaivan näköä ja aikaa! 8 juomaa: espresso, kuuma vesi, cappuccino, kahvi, maitovaahto, latte macchiato, Café ‘au Lait ja americano. Nauti laajasta valikoimasta juomia jokaiseen ajankohtaan.

UUDEN MUOTOILUN MAITOSÄILIÖ

“LatteGo” -maitosäiliö on helppo ja kätevä säilyttää jääkaapissa tai koneessa. Nopea vaahdotuskammio, jossa 2 osaa, putketon-maitojärjestelmä. 2 osainen maitojärjestelmä ei sisällä putkia tai piilotettuja osia, ja se voidaan puhdistaa 15 sekunissa!

“LatteGo” vaahdotin sekoittaa maitoa ja ilmaa suurella nopeudella, pyöreässä vaahdotuskammiossa, tämä takaa jokaiseen kahviisi silkkisen ja sileän maitovaahtokerroksen.

100% KERAAMINEN KAHVIMYLLY

100% keraaminen kahvimylly on kestävä ja vahva. Se jauhaa kahvipavut tarkasti ja varmistaa, että kone valmistaa sinulle mahdollisimman herkullista kahvia. Kahvimyllyn keraamisen rakenteen ansiosta vesi pystyy uuttamaan pavuista kaiken kahvin maun. Toisin kuin muut myllyt, keraaminen kahvimylly suojaa papuja ylikuumenemiselta. Lisäksi myllyssä on 5 erilaista jauhamisasetusta, joiden avulla voit jauhaa kahvipapusi makusi mukaan joko hienoksi täydellistä espressoa varten tai karkeaksi miedompaa kahvia varten. Yksilölliseen makuun sovitetun kahvin valmistaminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa!

HELPPO HUOLTAA

Automaattinen huuhtelujärjestelmä pitää kahvikoneesi puhtaana jokaisen kahvikupin jälkeen.

“AquaClean”-vesifiltterin ansiosta voit nauttia huoletta kaikista automaattisen kahvikoneesi toiminnoista. Filtteri mahdollistaa jopa 5000 kahvikupin valmistamisen ilman kalkinpoistoa. Kun “AquaClean”-filtteri on asennettu koneeseen, kone ei varoita kalkinpoistosta. Suosittelemme, että filtteri vaihdetaan 3 kuukauden välein.

“LatteGo” on tiskikone pestävä – säästämään aikaasi ja takamaan hygieenisen puhtauden.

Ensimmäiselle kahvikupille

Uusi kahvikone kysyy kahvia! Tässä on joitain kahveja, jotka sopivat hyvin sekä mustien että maitopohjaisten kahvijuomien kanssa.

Tekniset tuotetiedot

Yleiset ominaisuudet

TyyppiAutomatisk
ValmistajaPhilips
Takuu24 kuukautta
KäyttääJauhettu kahvi, Kaffebönor, Malt kaffe
NäyttöMusta/Valkoinen
Maidonvaahdottimen tyyppiIntegroitu säiliö
Kahvimyllyn tyyppiKeraaminen, Keramisk
Saako koneesta kuumaa vettä?Ja, Kyllä
Valmistaako kuumaa maitoa?Ja, Kyllä
Käyttäjän luomat reseptit1
Voimakkuus1850 W
Vesipumpun paine15 BAR
AlkuperämaaRomania
EAN8710103894179

Kapasiteetit

Vesisäiliö1.8 l
Papusäiliön koko250 g
Korkeus-säädettävä kahvisuutin150 mm
Porosäiliö (annokset)15

Asetukset

Annoksen mustalle kahville2
Annoksen säätö maitokahville1
Säädettävä annos/kuppi kokoJa
Säädettävä kahvin vahvuusJa

Huolto-ohjelmat

Kalkinpoisto-ohjelmaJa
Automaattinen huuhteluJa

Mitat ja paino

Syvyys34 cm
Korkeus34 cm
Leveys22.1 cm
Paino7.2 kg

Kahvikoneen huoltoon

Kunnollinen huolto ja puhdistus takaa kahvikoneen tasaisen ja kestävän käyttöiän. Tarvitset näitä huolto- ja puhdistustuotteita pitämään kahvikonetta puhtaana.

Usein kysytyt kysymykset

Lähetä kysymyksesi

Arviot
(1)
Facebook-kommentit
()
5.00
1 arvostelu(t)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
  1. Tarja
    November 9, 2018
    Erittäin helppo käyttöönotto, selkeä näyttöopastus.Ensimmäisestä kahvikupista todella hyvän makuista kahvia(pavut Bella Roma ja tehdasasetus) Maitosäiliö erittäin näppärä ja helppo- ei pikkuosia laisinkaan. Kone on hintansa arvoinen! Opastus, myynti ja asiakaspalvelu 10+ Suosittelen lämpimästi!
    Oliko tämä kommentti hyödyllinen?