TOP-kahvitarjous
Jura

Kahvikone JURA Z8 Aluminium

Tuote ei ole enään valikoimissamme
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Missä tuotteeseen voi tutustua?
Ruusulankatu 8, Helsinki
Ei
Kahvikone JURA Z8 Aluminium
Kahvikone JURA Z8 Aluminium
Varastossa
2799.00 

Video

Miten käyttää kahvikonetta?
Miten käyttää kahvikonetta?

Tuotekuvaus

Z8 on sveitsiläisen nerouden taidonnäyte. Trendikkäimmät baristalaatuiset juomat yhdellä kosketuksella, uusimmat teknologiat parasta kahvinmakua varten, leveä ja värikäs kosketusnäyttö, täysin automaattiset huolto-ohjelmat ja vaikuttava alumiinirunko. Tämä kone on suunniteltu niille, jotka eivät tyydy kompromisseihin vaan haluavat vain parasta.

21 ERIKOISUUTTA NAPIN PAIANLLUKSEN PÄÄSSÄ

Tämä huippuluokan kahvikone erottuu tarjoamalla laajan valikoiman vaikuttaviakahvijuomia: täyteläisiä, aromaattisia klassisia kahvijuomia ja trendikkäitä maitopohjaisia kahvijuomia samettisella maitovaahdolla. Valitse jopa 21 juomasta!

BARISTALAATUINEN LUNGO, AMERICANO JA LATTE

Maailmanluokan baristojen innoittamana Z8 valmistaa Americanon ja Lungon erityisellä tekniikalla – kuuma vesi lisätään kahviin automaattisesti uuttamisprosessin aikana. Tämä varmistaa täyteläisen maun pidemmille kahvijuomille. Voit myös nauttia täydellisestä lattesta, koska kahden vesipumpun ja kahden lämmitysjärjestelmän ansiosta voit valmistaa kahvia ja maitoa samanaikaisesti.

LAAJA VÄRILLINEN KOSKETUSNÄYTTÖ

4,3 tuuman korkearesoluutioinen värillinen kosketusnäyttö asettaa uuden tason kahvikoneiden käyttöliittymiin. Aivan yhtä vaikuttava kuin itse näyttö on itse näytön käyttö. Edistyneet hallintaominaisuudet erottuvat selkeällä esityksellään ja helppokäyttöisyydellään. Kaikki kahvijuomat valmistuvat vain sormenpäälläsi. Voit myös säätää yksittäisten kahvijuomien koostumusta ja vahvuutta, nimetä ne haluamallasi nimillä, kopioida niitä ja muuttaa niiden sijaintia näytöllä. Z8 :ssa on integroitu Smart Connect, jonka avulla voit hallita kahvikonetta myös ilmaisella JURA-sovelluksella.

VAIKUTTAVA ALUMIINIRUNKO

Z8 on valmistettu korkealaatuisimmista materiaaleista. Kahvikoneen etu- ja yläosa on valmistettu jopa 3 mm paksuisesta alumiinista.

AMMATTIMAINEN MYLLY

Professional Aroma Grinder säilyttää jopa 12,2% enemmän kahvin aromeista, kuin muut perinteiset kahvimyllyt ja varmistaa paremman jauhatuslaadun alusta loppuun. Paranneltu jauhatusgeometria saavuttaa optimaalisen jauhatuksen, joka tarkoittaa sitä, että hienojen hiukkasten suurempi osuus jauhetussa kahvissa paljastaa makuvivahteet niin hyvin kuin mahdollista.

P.E.P.® -TEKNOLOGIA TÄYDELLISEEN RISTRETTOON JA ESPRESSOON

Pulse Extraction Process (P.E.P.®) varmistaa, että ristretto ja espresso ovat baristalaatua – vesi virtaa kahvin läpi pidemmillä aikaväleillä, kun valmistetaan pienempiä juomia. Tämä pidentää uuttamisaikaa ja tekee valmistetun juoman koostumuksesta paksumman ja kahvista aromaattisempaa.

ÄLYKÄS VESIJÄRJESTELMÄ

Älykäs vesijärjestelmä tunnistaa asennetun vedensuodattimen automaattisesti, joten lisäohjelmointia ei tarvita. Säännöllisesti käytetyt ja vaihdetut Claris Smart -vedensuodattimet takaavat korkeimman veden laadun ja suojaavat kahvinkoneen vesijärjestelmää kalkilta.

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi, Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Sveitsi
icon
Smart app
icon
2.4 l Vesisäiliö
icon
20 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 32x38x45cm
icon
Korkeus-säädettävä kahvisuutin - 153 mm
icon
Vesipumpun paine - 15 bar
icon
Näyttö - värinäyttö
icon
Annoksen mustalle kahville - 2
icon
21 Käyttäjän luomat reseptit
icon
Kupin valaistus

Tälle mallille sopivat huoltotuotteet

Puhdistusaineet
Puhdistusaineet
Aseta:
Lataa KÄYTTÖOHJEET
Lataa ohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Jos käytän ja vaihdan Claris Smart -vedensuodatinta säännöllisesti, täytyykö minun tehdä kalkinpoisto kahvikoneelle?

Kun käytät Claris Smart -vedensuodatinta ja vaihdat sen säännöllisesti, kahvikone ei koskaan pyydä sinua suorittamaan kalkinpoisto-ohjelmaa. Kokemuksemme perusteella suosittelemme kuitenkin, että poistat vedensuodattimen vähintään kerran vuodessa ja suoritat kalkinpoisto-ohjelman. Tämä toiminto poistaa kalkin vesisäiliöstä sekä kaikki mahdolliset jäännökset vesijärjestelmästä.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 1 0
Mitä tehdä, jos maidonvaahdotin ei enää tee kunnollista maitovaahtoa?

1. Tarkista, onko maidonvaahdotin puhdas. Suorita automaattinen maitojärjestelmän puhdistusohjelma. Irrota sitten maitovaahdotin (katso käyttöohjeet) ja huuhtele hyvin. Jos näet edelleen jäljellä olevia kuivahtaneita maitojäännöksiä, liuota kaikki osat maitojärjestelmän puhdistusaineessa ja huuhtele hyvin.
2. Tarkista, ettei maitoletkussa ole halkeamaa ja että kaikki maitojärjestelmän osat on asennettu oikein.
3. Jos käytät koneeseen sopivaa maitoastiaa tai JURA Cool Control -laitetta, yritä valmistaa maito upottamalla maitoletku maitopurkkiin tai kuppiin (astia tai Cool Control voi olla tukkeutunut).
4. Tarkista, että käyttämäsi maito edelleen tuoretta.
5. Muistutus: Päivittäisessä käytössä olevat maitoletkut sekä maidonvaahdottimen pienet osat kuluvat, joten on suositeltavaa vaihtaa ne kuuden kuukauden välein.
6. Jos ensimmäisistä vaiheista ei ole apua, kahvikoneessa voi olla kalkkia ja tämä voi vaikuttaa höyryn voimakkuuteen . Suosittelemme tekemään kalkinpoisto-ohjelmaa.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0
Kahviporosäiliö on tyhjä ja silti kahvikone pyytää tyhjentämään sen.

Jos säiliö tyhjennettiin koneen ollessa sammutettuna, kone ei rekisteröi sitä. Tyhjennä säiliö vain, kun laite on kytketty päälle. Nyt voit poistaa tippa-astian sekä porosäiliön ja asettaa ne takaisin.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 1 1

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone JURA Z8 Aluminium”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi