TOP-kahvitarjous
Jura

Kahvikone Jura X6

  • PRO
Tuote ei ole enään valikoimissamme
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Missä tuotteeseen voi tutustua?
Ruusulankatu 8, Helsinki
Ei
Kahvikone Jura X6
Kahvikone Jura X6
Varastossa
2799.00 

Video

JURA X6 - Kaffeevollautomat - Fully automatic coffee machine
JURA X6 - Kaffeevollautomat - Fully automatic coffee machine

Jura X6 tuotekuvaus

Käytä hyödyksesi kaikki automaattisen kahvikoneen mahdollisuudet. Nauti omien mieltymysten mukaisesta kahvijuomavalikoimastasi, kahdella eri lämpötilalla valmistetusta teestä tai jopa 10 erilaisesta mustan kahvin reseptistä – kaikki tämä ja enemmän, vain muutaman napin painalluksen päässä.

Kone on suunniteltu täyttämään kahvin ystävän kaikki toiveet ja tuloksena on yksinkertaisin kahvinvalmistus. Yhdessä muiden JURA-lisävarusteiden kanssa, kuten kupinlämmitin tai JURA-maksujärjestelmä, kahvikoneesta tulee korvaamaton sekä henkilökunnalle että vieraille.

SMART-TEKNOLOGIA LUO TÄYDELLISTÄ NAUTINTOA

JURA ‘X6’ on varustettu 5 litran vesisäiliöllä, joka takaa useiden asiakkaiden herkullisen kahvin ennen seuraavaa veden täyttöä. Mahdollisuus säätää veden lämpötilaa ja kahvin vahvuutta yksilöllisten mieltymysten mukaan, jokaista kuppia varten. Innovatiivinen “Aroma G3” varmistaa kahvipapujen hienon jauhamisen jokaiselle kupilliselle kahvia.

P.E.P.® -teknologia kuljettaa veden tuoreen jauhetun kahvin läpi sykkivällä liikkeellä, mikä mahdollistaa optimaaliseen vuorovaikutusajan veden ja kahvin välillä, tuloksena – korkealaatuiset Espressot ja Ristrettot. Värillinen TFT-näyttö ja helppokäyttöiset painikkeet mahdollistavat kahvikoneen toimintojen sujuvuuden hyvin yksinkertaisesti. Ohjauksen mukavuuden nostamiseksi entistä korkeammalle tasolle voit käyttää kahvkonettasi älypuhelimellasi erityisen sovelluksen välityksellä.

HELPPO HUOLENPITO

X-malliston kahvikoneiden huolto on yksinkertaista: niihin kaikkiin on integroitu automaattiset huuhtelu- ja puhdistusohjelmat. Puhdistusohjelmien käynnistämisen painikkeet voidaan deaktivoida, jotta vältetään uudelleenohjelmointi tai vahingossa tapahtuva aktivointi. Tippakaukalo ja kahviporosäiliö on suunniteltu helposti irroitettaviksi ja puhdistettaviksi jopa yhdellä kädellä.

Tekniset tiedot

icon
Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Sveitsi
icon
5 l Vesisäiliö
icon
40 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 37.3x47x46.1cm
icon
Korkeus-säädettävä kahvisuutin - 153 mm
icon
Vesipumpun paine - 15 bar
icon
Näyttö - värinäyttö
icon
Annoksen mustalle kahville - 2

Tälle mallille sopivat huoltotuotteet

Puhdistusaineet
Puhdistusaineet
Aseta:

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Jura X6 arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Jura X6”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi