TOP-kahvitarjous
Jura

Kahvikone JURA GIGA 5

Pyydä tarjous
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Kahvikone JURA GIGA 5
Kahvikone JURA GIGA 5
Varastossa
3899.00 

Tuotekuvaus

Tarjoamme tämän korkealaatuisen kahvikoneen todellisille kahvikavereille ja herkuttelijoille. Täydellinen, ammattikäyttöön tarkoitettu ja erittäin tarkka GIGA 5 -kahvikone ilahduttaa 19 eri kahvijuoman valikoimallaan. Voit valmistaa yksi tai kaksi täydellisen makuista maitoa sisältävää kahvijuomaa helposti vain yhdellä napinpainalluksella. Kaksi hiljaista keraamista kahvimyllyä jauhavat kahvipavut erittäin nopeasti ja lisäksi voit käyttää kahta eri papulajiketta. Valitse GIGA 5 -kahvikone ja nauti helposti maukkaasta kahvista sekä unohtumattomista kahvijuomista, joista tulee erottamaton osa elämääsi.

KAKSI KERTAA NOPEAMPI JA PAREMPI

GIGA 5 -kahvikoneessa on kaksi keraamista myllyä, kaksi pumppua, kaksi erillistä lämmitysyksikköä ja kaksi erillistä vesimittaria – tämän vuoksi se toimii entistäkin nopeammin ja laadukkaammin.

IHANAN HYVÄNMAKUISET MAITOA SISÄLTÄVÄT KAHVIJUOMAT

Täydellisen maitokahvijuoman valmistamiseksi maito ja kahvi tulee kaataa kuppiin samanaikaisesti, jotta ne sekoittuisivat ihanteellisesti. Uuden teknologian ansiosta GIGA 5 kykenee valmistamaan samanaikaisesti kahvia ja sametinpehmeää maitovaahtoa. Tämän lisäksi voit valmistaa samanaikaisesti kaksi kupillista maitokahvia.

SUURI VALIKOIMA KAHVIJUOMIA SINUN ILOKSESI

Sen lisäksi, että GIGA 5 valmistaa eri kahvijuomat automaattisesti vain yhdellä napinpainalluksella, se valmistaa myös erilaisia kahvicocktaileja kuten Mango Lassia, Irish coffeeta, wieniläistä kahvia, Red Coolia ja useita muita herkullisia juomia. Seuraa vain värinäytöllä esiintyviäohjeita ja voit valmistaa ainutlaatuisia kahvijuomia helposti GIGA 5 -kahvikoneella!

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi, Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Sveitsi
icon
2.6 l Vesisäiliö
icon
20 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 32x41.5x49.7cm
icon
Korkeus-säädettävä kahvisuutin - 159 mm
icon
Vesipumpun paine - 15 bar
icon
Näyttö - värinäyttö
icon
Annoksen mustalle kahville - 2
icon
10 Käyttäjän luomat reseptit

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone JURA GIGA 5”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi