Rajoitetun ajan tarjous:
 • 00

  P.

 • 00

  T.

 • 00

  Min.

 • 00

  Sek.

1+1 CAPRISETTE- & PARALLEL-kahvit
Toinen samanlainen pakkaus lahjaksi.
Jura

Kahvikone Jura GIGA X9

Pyydä tarjous
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Kahvikone Jura GIGA X9
Kahvikone Jura GIGA X9
Varastossa

Tuotekuvaus

Entistäkin tehokkaampi! Täydellinen, ammattikäyttöön tarkoitettu ja erittäin tarkka GIGA X9 -kahvikone ilahduttaa Sinua 20 erilaisella kahvijuomalla. Täydellisen makuiset maitoa sisältävät kahvijuomat valmistuvat vain yhdellä napinpainalluksella ja niitä voi tehdä kaksi kupillista kerralla. Kaksi keraamista kahvimyllyä, jotka toimivat erittäin hiljaisesti, mahdollistavat kahvin valmistamisen vastajauhetuista kahvipavuista erittäin nopeasti (voit käyttää kahta eri papulajiketta). Isommat sisäsäiliöt kahvinporoille, kahvipavuille ja vedelle tekevät kahvikoneesta sopivan sinne, missä kahvijuomille on suuri kysyntä. Kolme kuumenninta ja kolme pumppua tarjoaa mahdollisuuden tehdä jopa 30 litraa kuumaa vettä tunnissa. (Vesiliitännän kanssa)

KAKSI KERTAA NOPEAMPI JA PAREMPI

GIGA X9:ssä on kaksi keraamista myllyä, kolme pumppua, kolme erillistä kuumenninta ja kolme erillistä vesimittaria – siksi tämä kahvikone toimii entistäkin nopeammin ja laadukkaammin. Jopa 30 litraa kuumaa vettä tunnissa!

IHANAN HYVÄNMAKUISET MAITOA SISÄLTÄVÄT KAHVIJUOMAT

Huippuhyvän maitoa sisältävän kahvijuoman saamiseksi maito ja kahvi tulee kaataa kuppiin samanaikaisesti, jotta ne sekoittuisivat ihanteellisesti. Uusien teknologioiden avulla GIGA X9 kykenee valmistamaan samanaikaisesti kahvia ja sametinpehmeää maitovaahtoa. Tämän lisäksi saat valmistaa kaksi kupillista maitoa sisältävää kahvijuomaa kerrallaan.

SUURI VALIKOIMA KAHVIJUOMIA SINUN ILOKSESI

Sen lisäksi, että GIGA X9 valmistaa eri kahvijuomat automaattisesti vain yhdellä napinpainalluksella, se on valmis tekemään myös erilaisia kahvicocktaileja – Mango Lassia, Irish coffeeta, wieniläistä kahvia, Red Coolia ja useita muita. Sinun tulee vain seurata värilliseen näyttöön ilmestyviä ohjeita ja tekstejä – valmista kahvijuomien ihmeitä JURA-kahvikoneella!

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi, Kahvipavut
icon
Vesipumpun paine - 15 bar
icon
Näyttö - värinäyttö
icon
Annoksen mustalle kahville - 2

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Jura GIGA X9”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi