Yleinen maitojärjestelmän puhdistaja JURA, 1 l - Kahvikaveri
Maista Café Liégeois "Magnifico" intensiivinen maku 40% alennuksella

Yleinen maitojärjestelmän puhdistaja JURA, 1 l

Tekniset tuotetiedot Tuotekuvaus
Clear
  • Toimitus 1-5 työpäivässä

Tekniset tuotetiedot

Tyyppi

Maitojärjestelmän puhdistusaineet

Valmistaja

Jura

Sykliät

67

Tilavuus

1 l

Pakkauskoko

1

Alkuperämaa

Saksa

EAN

7610917625369

Paino

1.2 kg

Lue lisää
Näytä vähemmän

Tuotekuvaus

JURA-kahvikoneille tarkoitettu maidonvaahdotusjärjestelmien puhdistusaine. Puhdistaa järjestelmän maidonjäänteistä, kuivaneesta maitovaahdosta ja bakteereista. Eikö kahvikone enää tee sellaista maitovaahtoa kuin ennen? Usein syynä on se, että maidonvaahdottimen suutin on tukkeutunut maidonjäänteistä. Tällä antibakteerisella JURA-nesteellä voit poistaa maidonvaahdotussuuttimeen kerääntyneet bakteerit ja varmistaa siten kahvijuomiisi suurenmoisen maitovaahdon.

MITEN HUOLTOAINETTA KÄYTETÄÄN?

Sekoita 250 ml vettä ja enintään 15 ml antibakteerista nestettä. Aseta seos kahvikoneen viereen ja työnnä maitoletku astiaan. Aseta tyhjä astia maitonokan alle ja paina huoltonappia (seuraa kyseisen kahvikoneen käyttöohjetta). Toista toimenpide puhtaalla vedellä. Pura elementit, joissa on kuivaneita maitojäänteitä, tai jotka ovat likaantuneet ja vaikeasti pestäviä, ja jätä ne yöksi likoon. Huuhtele ne aamulla huolellisesti puhtaalla vedellä.

MITEN USEIN HUOLTOAINETTA KÄYTETÄÄN?

Maidonvaahdotusjärjestelmä on suositeltavaa puhdistaa päivittäin, jos sillä on kuumennettu tai vaahdotettu maitoa. Kahvikone ei ilmoita sinulle maitojärjestelmän puhdistustarpeesta, vaan sinun tulee itse muistaa, että maidonvaahdotusjärjestelmä täytyy puhdistaa huolellisesti iltaisin ennen kahvikoneen sammuttamista.

Lue lisää
Näytä vähemmän

Kysymykset ja keskustelu

Arviot (0)
Facebook Arviot
Onko sinulla kokemuksia tästä tuotteesta? Jätä arvostelu