NIVONA

Kaikki mitä tarvitset tehdäksesi kahvistasi entistäkin parempaa

Kahvi on kuin ammattibaristan valmistamaa

Helpot ja intuitiiviset toiminnot

Erittäin helppo huoltaa

Kaunis muotoilu

Korkeinta mahdollista laatua hyvään hintaan

Kolme saksalaista ystävystä halusi jakaa yhteisen intohimonsa kahvia kohtaan, joten he ryhtyivät suunnittelemaan korkealaatuisia kahvikoneita ja myymään niitä kohtuuhintaan. Vuonna 2005 perustettu NIVONA on nykyään tunnettu kahvikonevalmistaja ja kahvin ystävät ympäri maailmaa arvostavat sitä suuresti. Itse asiassa myös monen KahviKaverin työntekijän kotoa löytyy NIVONA-kahvikone! Mitä jos sinäkin liittyisit joukkoon?

Tutustu NIVONA-kahvikoneisiin

Mitä asiakkaamme ovat NIVONA-kahvikoneista mieltä

Olen todella tyytyväinen ostokseeni! Kahvi on herkullista, laitteen käyttäminen on yksinkertaista ja selkeää ja siinä on paljon toimintoja tutkittavaksi. Eniten rakastan kuitenkin sitä, että lattea rakastavassa perheessämme kaikki perheenjäsenet voivat tallentaa haluamansa asetukset koskien maidon, maitovaahdon ja kahvin määrää sekä kahvin voimakkuutta ja aromia. Samoja muutoksia ei tarvitse tehdä uudestaan ja uudestaan.

 

Laura

Olen iloinen, että päädyin valitsemaan letkulla varustetun kahvikoneen, sitä on ehdottomasti helpompi huoltaa. Konetta on helppo käyttää, ja se tekee tietysti myös herkullista kahvia. Kiitos!

 

Oliver

Olen käyttänyt sitä jo jonkin aikaa 🙂 Sitä on helppo käyttää ja huoltaa ja se on myös todella hiljainen. Ja kahvi on mahtavaa! Olen iloinen, että valitsin juuri tämän kahvikoneen 🙂

 

Emma