TOP-kahvitarjous

NIVONA-kahvikoneet: aloita aamusi entistäkin maukkaammalla kahvilla

"Täysautomaattiset kahvikoneemme valmistavat maukkainta mahdollista kahvia mahdollisimman yksinkertaisella tavalla."

- Peter Wildner, NIVONAn toimitusjohtaja

NIVONAn perustajat – Peter Wildner, Thomas Meier ja Hans Errmann tutustuivat toisiinsa työskennellessään eräässä tunnetussa kodinkoneyrityksessä Saksan Nürnbergissä. Siellä syntyi oivallus kahvikonemarkkinoilta puuttuvasta tuotteesta: budjettitietoisille kahvin ystäville ei ollut tarjolla korkealaatuisia, edistyksellistä teknologiaa hyödyntäviä täysautomaattisia kahvikoneita. Kolmikko perusti NIVONAn vuonna 2005 tarkoituksenaan tuoda intohimoinen suhtautuminen kahviin osaksi jokaista kotitaloutta. Nykyään NIVONA on maailmankuulu brändi, jonka tuhannet uskolliset asiakkaat ympäri maailmaa vannovat sen innovatiivisten ja modernien laitteiden nimeen.

NIVONA-kahvikoneiden suosio perustuu niiden helppoon huollettavuuteen, upeaan muotoiluun ja edulliseen hintaan. Lisäksi yritys hyödyntää erilaisia nykyaikaisia teknologioita, joiden ansiosta laitteita on helppo käyttää ja lopputulos on aina herkullinen. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia kahvikoneita, joten jokainen innokas kotibarista löytää taatusti juuri omia tarpeitaan ja toiveitaan vastaavan NIVONA-laitteen.

Miksi NIVONA on hyvä valinta?

NIVONA on yksi harvoista tuotemerkeistä, joka keskittyy yksinomaan täysautomaattisten kahvikoneiden tuotantoon. Yhteen laitetyyppiin keskittyminen auttaa yritystä pyrkimään jatkuvasti parhaisiin tuloksiin ja kehittämään tuotteitaan entistäkin paremmiksi. Mitkä sitten ovat ne ominaisuudet, joilla NIVONA-kahvikoneet erottuvat muista?

Kahvia, joka on kuin ammattibaristan valmistamaa  

“Täysautomaattinen kahvikone ei tule koskaan korvaamaan loistavaa baristaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö kahvikoneeseen voisi sisällyttää joitakin sellaisia valmistustekniikoita, joita baristat käyttävät loihtiessaan herkullista kahvia. Siksi teemme kahvikoneita luodessamme aina yhteistyötä kahvialan asiantuntijoiden kanssa”, kertovat NIVONAn edustajat. Merkin hyödyntämät poikkeukselliset teknologiat Aroma Balance System ja Cappuccino Connaisseur ovat juuri tällaisen yhteistyön tulosta.

Aroma Balance System on suunniteltu jäljittelemään kokeneen baristan toimintaa ja asiantuntemusta. Tämä ainutlaatuinen teknologia perustuu siihen tosiasiaan, että jokaisessa yksittäisessä kahvipavussa on yli 800 erilaista aromia. Valmistusprosessia voidaan muuttaa ja säätää niin, että jokaisessa kupillisessa saadaan tuotua esiin erilaisia makuja.

Kahvipavuissa on satoja aromiaineita, lipidejä, kitkeriä yhdisteitä, happoja ja kivennäisaineita, jotka kaikki saadaan tuotua esiin veden ja paineen avulla. Uuttotapaa muuttamalla kahvin sisältämät yhdisteet pääsevät eri tavoin esille, jolloin myös kahvin maku muuttuu. Tähän perusajatukseen pohjautuvat myös NIVONAn insinöörien luomat kolme makuprofiilia. Voit valita Dynamic-, Constant- ja Intense-vaihtoehdoista. Valinnastasi riippuen kahvisi valmistuksessa käytetään erilaista painetta ja uuttonopeutta ja kuuma vesi kiertää vastajauhetun kahvin joukossa eripituisen ajan.

Dynamic-vaihtoehto antaa kahvijuomalle kevyttä happamuutta, hedelmäisyyttä ja erityisen tasapainoisen maun. Constant-profiililla valmistetussa kahvissa on makeutta ja kitkeryyttä sekä pikantteja ja täyteläisiä makuja. Jos taas pidät erityisen vivahteikkaasta ja miellyttävällä tavalla kitkerästä kahvista, Intense sopii sinulle parhaiten. Kuten voit varmaankin kuvitella, makuprofiilit avaavat valtavasti uudenlaisia mahdollisuuksia. Et tarvitse kaapin täydeltä erilaisia kahvipapuja, vaan voit valita suosikkipapusi ja tehdä erilaisia kokeiluja saadaksesi niiden sisään kätkeytyvät sadat erilaiset maut esiin.

Myös Cappuccino Connaisseur saa inspiraationsa ammattibaristoilta. Cappuccinoa tehdessään barista uuttaa ensin annoksen espressoa ja kaataa sen päälle sitten samettisen maitovaahdon, jolloin vaahto peittää kahvin kuin lämmin, kupliva peitto. Tämä on helppo toteuttaa puoliautomaattisella kahvikoneella, kun taas useimmille täysautomaattisille kahvikoneille se on todellinen haaste. Siksi cappuccino valmistuu niissä yleensä päinvastaisessa järjestyksessä, eli kahvi lisätään maitovaahdon päälle. NIVONA-kahvikoneet noudattavat kuitenkin ammattibaristojen tapaa Series 7 -sarja ja sitä seuraavien sarjojen laitteet tarjoavat mahdollisuuden nauttia cappuccinosta, joka on valmistettu juuri niin kuin kuuluu.

Molemmat edellä mainitut valmistustekniikat ovat tärkeässä roolissa ja auttavat NIVONAa täyttämään lupauksensa: maukasta kahvia mahdollisimman yksinkertaisella tavalla valmistettuna.

Intuitiivinen ja helppokäyttöinen

Täysautomaattisten kahvikoneiden suosio perustuu herkullisen kahvin lisäksi helppokäyttöisyyteen. Siksihän täysautomaattisia kahvikoneita ostetaan! Kaikissa NIVONA-laitteissa on selkeät valikot, joiden käyttö tulee tutuksi hetkessä. Riippuen siitä, mihin tuotesarjaan päädyt, löydät uudesta kahvikoneestasi joko TFT-värinäytön tai kosketusnäytön. Tarkoitusta varten luodun sovelluksen ansiosta useimpia NIVONA-kahvikoneita voi käyttää myös älylaitteen avulla.

Myös My Coffee -ominaisuus on erityisen hyvä lisä. Sen avulla käyttäjä voi luoda henkilökohtaisia kahvireseptejä ja tallentaa ne (henkilökohtaisten reseptien maksimimäärä riippuu valitusta mallista). Tästä lähtien kaikki perheenjäsenet voivat nauttia mieleisellään tavalla valmistetuista kahvijuomista!

Erittäin helppo huoltaa

Kun tarkoituksena on valita täysautomaattinen kahvikone kotiin tai toimistolle, useimmat ihmiset haluavat tietää, kuinka helppo sitä on huoltaa. Ilahdut siis varmasti kun kerromme, että NIVONA-kahvikoneiden huolto on täysin automatisoitu: laitteissa on automaattiset ohjelmat kalkinpoistoon, uutinyksikön puhdistukseen ja maitojärjestelmän huuhteluun. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi huolto-ohjelma ja seurata näytöllä näkyviä ohjeita. 

Uutinyksikkö (jota kutsutaan myös kahvikoneen sydämeksi) on helppo irrottaa ja huuhdella. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus, sillä voit itse varmistaa kahvikoneesi sisäosien hygieenisyyden, eikä paikalle tarvitse säännöllisin väliajoin kutsua huoltoteknikkoa uutinyksikköä puhdistamaan. 

NIVONA-laitteiden maitojärjestelmän huuhtelukin on erittäin helppoa. Aseta maitoletku tippakaukaloon, valitse huuhteluohjelma ja katso kuinka kone huuhtelee maitojärjestelmän kuumalla höyryllä ja vedellä. Erillisiä astioita tai purkkeja ei tarvita!

Näyttävää muotoilua

Ajaton muotoilu, klassiset linjat, ensiluokkainen viimeistely ja kompaktit mitat ovat tunnusomaisia NIVONAn kahvikoneille. Ne sopivat hyvin sekä moderniin sisustukseen että ilmeeltään perinteisempiin keittiöihin. Tuotemerkiltä on saatavilla myös erilaisia viimeistelyjä ja värejä. Laitteita on saatavilla mustana, valkoisena tai hopeanvärisenä ja viimeistelyksi voi valita myös ruostumattoman teräksen.

Korkeinta laatua edulliseen hintaan

NIVONA-kahvikoneiden suosioon vaikuttaa tietysti myös niiden edullinen hinnoittelu. Nämä Sveitsissä valmistetut, huipputeknologialla varustetut premium-laitteet sopivat erinomaisesti heille, jotka haluavat saada rahoilleen parasta mahdollista vastinetta.  

Oppaasi NIVONA-kahvikoneiden maailmaan

NIVONA tarjoaa laajan valikoiman kahvikoneita ajatuksenaan tarjota jokaiselle kahvin ystävälle tämän henkilökohtaisia tarpeita ja toiveita vastaava laite. Valinnan helpottamiseksi laitteet on ryhmitelty useisiin eri sarjoihin. 

Series 5 ja 6 koostuvat lähtötason malleista. Ne on suunnattu mustan kahvin vannoutuneille ystäville, jotka kuitenkin haluavat silloin tällöin herkutella maitopohjaisella juomalla. 

Series 7 sisältää yrityksen myydyimmät mallit: nämä kahvikoneet valmistavat maitopohjaisia juomia yhdellä napin painalluksella. Jos pidät klassisemmasta ulkoasusta, tutustu Series 8 -sarjan laitteisiin. Ne tarjoavat vielä enemmän mukavuutta, ja niiden avulla voi valmistaa kaksi maitopohjaista juomaa samalla kertaa. 

Series 9 taas on suunnattu heille, jotka haluavat päästä mahdollisimman helpolla. Näissä malleissa on käytössä kaikki NIVONAn uusimmat teknologiat ja ominaisuudet. Myös toimistotyöntekijöiden tarpeet on otettu huomioon: Series 10 -sarjan laitteet on suunniteltu varmistamaan, että työpäivän aikanakin voi nauttia herkullista kahvia.

Series 5: lähtötason mallit, joilla varmistat päivällesi hyvän alun

Aloitetaanpa aivan alusta. Series 5 -sarjan mallit toimivat täydellisenä johdantona NIVONA-kahvikoneiden maailmaan: ne valmistavat laadukkaita juomia kestävän ja kartiomaisen teräsmyllyn avulla juuri jauhetuista kahvipavuista. Voit valmistaa annoksen (tai kaksi!) tavallista mustaa kahvia tai espressoa yhdellä napin painalluksella. Onko ystäviesi tai läheistesi joukossa cappuccinon faneja? Ei hätää! Käytä automaattista Easy Spumatore -maidonvaahdotinta saadaksesi aikaan samettisen vaahdon maitopohjaista juomaa varten. Tämän sarjan uusimmissa malleissa on myös TFT-värinäyttö, joten voit muuttaa juomien asetuksia ja käyttää konetta entistäkin kätevämmin.

 • Espresson ja tavallisen mustan kahvin valmistaminen nopeasti ja helposti
 • Kaksi annosta espressoa tai mustaa kahvia kerralla
 • Laadukas kartiomylly, joka on valmistettu karkaistusta teräksestä
 • Easy Spumatore: automaattinen maidonvaahdotin, jolla valmistat herkullisen maitovaahdon yhdellä napin painalluksella

Series 6: heille, jotka haaveilevat baristatyylisestä kahvista kotona

Series 6 -sarjan kahvikoneet on suunnattu mustien kahvijuomien ystäville, jotka haluavat tuntea olevansa todellisia kotibaristoja: ainutlaatuisen Aroma Balance System -järjestelmän ansiosta laitteen käyttäjillä on valittavanaan kolme erilaista makuprofiilia. Yksi napin painallus riittää kertomaan laitteelle, haluaako käyttäjä siemailla hienovaraista, suodatinkahvia muistuttavaa juomaa vai sittenkin ehkä perinteistä espressoa muistuttavaa vahvaa kahvia. Eri makujen kokeilemiseen ei tarvitse käyttää eri kahvipapuja! 

Näissä malleissa on myös kehittyneempi maitojärjestelmä: saatavilla on cappuccino-resepti, ja maitosuutin on sisäänrakennettu kahvisuuttimeen, joten kuppia ei tarvitse siirtää paikasta toiseen maitopohjaista juomaa valmistettaessa. Valittavana on myös trendikäs americano.

Tästä sarjasta alkaen NIVONA-laitteiden käyttäjät voivat alkaa luoda ja tallentaa omia My Coffee -reseptejään: Series 6 -sarjan malleissa niitä voi tallentaa enintään viisi. Nämä laitteet ovat myös helppokäyttöisiä: jokaisessa on kaksi kätevää kiertonuppia, värillinen TFT-näyttö ja mahdollisuus käyttää konetta Bluetoothin kautta tarkoitukseen kehitetyn sovelluksen avulla.

 • Aroma Balance System: kolme makuprofiilia kahvikokeiluihin
 • Valitse espresso, tavallinen musta kahvi, americano tai cappuccino
 • Paranneltu Easy Spumatore: automaattinen maidonvaahdotin, joka on integroitu kahvisuuttimeen
 • Luo ja tallenna jopa viisi My Coffee -reseptiä
 • Laitetta voi käyttää myös sovelluksen avulla

 

Series 7: cappuccinon vannoutuneille ystäville

Series 7 -sarjan laitteissa yhdistyvät kaikki NIVONAn uusimmat ja innovatiivisimmat kahvin valmistukseen liittyvät teknologiat, kuten Aroma Balance System, OneTouch Spumatore, Cappuccino Connaisseur ja jopa viisi My Coffee -reseptiä. Voit valmistaa kaikki trendikkäimmät kahvijuomat yhdellä napin painalluksella sekä käyttää live-ohjelmointimahdollisuutta, jonka avulla voit räätälöidä minkä tahansa reseptin juuri omaan makuusi sopivaksi juoman valmistuksen aikana.

Tämän sarjan laitteiden avulla voit nauttia täyteläisen makuista espressoa, klassista mustaa kahvia ja tuoksuvaa americanoa, tai hyödyntää OneTouch Spumatore -nimistä ainutlaatuista ominaisuutta kermaisen cappuccinon tai latte macchiaton valmistamiseksi. Lisäksi laitteissa on sisäänrakennettu Cappuccino Connaisseur -toiminto, jonka avulla voit päättää itse annostellaanko kuppiin ensin kahvi vai maito.

Näiden laitteiden maitojärjestelmä on erittäin helppo huoltaa: kun haluat huuhdella sen, aseta maitoletku tippakaukaloon. Näitä laitteita ei myöskään ole vaikea käyttää, sillä niissä on nykyaikainen värillinen TFT-näyttö ja kiertonupit. Vaihtoehtoisesti voit myös ladata NIVONA-sovelluksen älylaitteeseesi ja ohjata kahvikonettasi etänä.

 • Aroma Balance System ja Cappuccino Connaisseur baristatyylisen kahvin valmistukseen
 • Cappuccino ja latte macchiato yhdellä napin painalluksella
 • Luo ja tallenna jopa viisi My Coffee -reseptiä
 • Live-ohjelmointimahdollisuus: voit muuttaa juoman asetuksia sen valmistumisen aikana
 • Laitetta voi käyttää myös sovelluksen avulla
 • Maitojärjestelmä huuhdellaan yhdellä napin painalluksella

Series 8: kaksi annosta cappuccinoa kerralla

Series 8 -sarjan kahvikoneille on ominaista tyylikäs ja klassinen ulkonäkö. Sarjaan kuuluvissa laitteissa hyödynnetään yrityksen viimeisimpiä innovaatioita ja niiden avulla voi valmistaa espressoa, mustaa kahvia, americanoa, cappuccinoa ja latte macchiatoa yhdellä napin painalluksella. My Coffee- toiminnon avulla kahvin ystävät voivat luoda jopa 10 henkilökohtaista reseptiä.

One Touch Spumatore Duo Plus -ominaisuus tarjoaa lisäbonuksen: se tuottaa yhdellä napin painalluksella herkullista, samettista maitovaahtoa, josta riittää kahteen annokseen.

Leveä TFT-värinäyttö ja kaksivärinen kupin valaistus antavat näille malleille ainutlaatuisen ilmeen. Joissakin malleissa on myös sisäänrakennettu kupinlämmitystoiminto, jonka avulla voit esilämmittää kupit kahvikoneen päällä.

 • Kaksi annosta cappuccinoa tai latte macchiatoa yhdellä napin painalluksella
 • Aroma Balance System ja Cappuccino Connaisseur baristatyylisen kahvin valmistukseen
 • Luo ja tallenna jopa kymmenen My Coffee -reseptiä
 • Live-ohjelmointimahdollisuus: voit muuttaa juoman asetuksia sen valmistumisen aikana
 • Maitojärjestelmä huuhdellaan yhdellä napin painalluksella

Series 9: maksimaalista mukavuutta

Tämän sarjan kahvikoneissa on erityisen laaja valikoima erilaisia säätömahdollisuuksia: juoman lämpötila, kahvin vahvuus, annoskoko ja maidon koostumus voidaan räätälöidä makusi mukaan. Voit valmistaa espressoa, tavallista mustaa kahvia, americanoa, cappuccinoa, latte macchiatoa ja lattea yhdellä napin painalluksella tai luoda ja tallentaa My Coffee -toiminnolla jopa yhdeksän henkilökohtaista reseptiä. Näillä kahvikoneilla voit myös valmistaa kaksi annosta mitä tahansa juomaa kerralla.

Sarjan eri malleissa on erilaisia ominaisuuksia. NICR 930 on varustettu leveällä TFT-värinäytöllä, kun taas NICR 960- ja NICR 970 -malleissa on uuden sukupolven kosketusherkät 5″-näytöt, joiden avulla voi tarkkailla uuttoprosessin etenemistä. Kahdessa jälkimmäisessä mallissa on myös ainutlaatuinen Flying Picture -järjestelmä: voit ladata älylaitteestasi minkä tahansa suosikkikuvistasi suoraan kahvikoneen näytölle.

NICR 960- ja 970-malleissa on pari muutakin kätevää ominaisuutta. Näiden laitteiden vesisäiliöt on valaistu kauniisti kahdeksaa eri väriä käyttäen, jolloin voit sekä ihastella niiden kauneutta että seurata helposti säiliössä olevan veden määrää. Voit halutessasi käyttää myös NIVONA-sovellusta ja hallita kahvikonetta etänä älylaitteesi avulla.

 • Kätevä käyttää: leveä TFT-näyttö (NICR 930) / 5″ kosketusherkkä TFT-näyttö, johon voi ladata kuvia omasta älylaitteesta (NICR 960/970)
 • Kaksi annosta cappuccinoa, lattea tai latte macchiatoa yhdellä napin painalluksella
 • Aroma Balance System ja Cappuccino Connaisseur baristatyylisen kahvin valmistukseen
 • Luo ja tallenna jopa yhdeksän My Coffee -reseptiä
 • Live-ohjelmointimahdollisuus: voit muuttaa juoman asetuksia sen valmistumisen aikana
 • Maitojärjestelmä huuhdellaan yhdellä napin painalluksella
 • Vesisäiliön valaistus 8 eri värillä (NICR 960/970)

Sarja 10: herkullista kahvia työpaikalla

Tiimisi työskentelee menestyksekkäästi paitsi silloin, kun kahvitauon aika koittaa, eikä kukaan halua lähestyä vaikeasti käytettävää vanhanaikaista kahvikonetta… NIVONAn NICR 1040 -malli muuttaa tilanteen ja innokkaat kahvinjuojat jonottavat pian päästäkseen käyttämään sitä! Tämä malli on suunniteltu erityisesti toimistokäyttöön, ja sen päivittäinen maksimituotanto on jopa 65 kuppia. Laitteesta on valittavissa espresso, tavallinen musta kahvi, americano, cappuccino, latte tai latte macchiato. My Coffee -toiminnon avulla voit luoda jopa 18 omaa reseptiä, joten jokainen kollegoistasi voi nauttia kahvia juuri haluamallaan tavalla. 

Tarjolla on myös uusi Coffee 2×4 -toiminto, joka on luotu erityisesti vilkkaampia kahvihetkiä varten: sen avulla voit valmistaa kerralla neljä kaksinkertaista annosta. One Touch Spumatore Duo Plus -teknologian avulla voit valmistaa kaksi maitopohjaista juomaa yhdellä napin painalluksella, ja uusi Easyclean-toiminto takaa täydellisen hygienian maitojärjestelmän sisällä huuhtelemalla sen automaattisesti jokaisen käytön jälkeen.

Laitetta on myös helppo käyttää: siinä on leveä kosketusherkkä TFT-värinäyttö ja mahdollisuus yhdistää laite omaan älylaitteeseen. Jotta kahvisi ei jäähtyisi annostelun aikana, tässä mallissa on lisäksi aktiivinen kupinlämmitystoiminto, jonka ansiosta nauttimasi juomat tarjoillaan aina ihanteellisen lämpöisinä.

 • Suunniteltu valmistamaan 60–65 kupillista päivässä
 • Luotu toimistokäyttöön: suuri vesisäiliö ja papusäiliö
 • Valmista useita annoksia yhdellä napin painalluksella (täydellinen kokouksia ajatellen)
 • Luo ja tallenna jopa kahdeksantoista My Coffee -reseptiä
 • Automaattinen maitojärjestelmän huuhteluohjelma 
 • Lämmitettävä kuppialusta

Lopuksi...

Ovatko NIVONAn kahvikoneet sinulle uusia tuttavuuksia? Olemme myyneet niitä jo vuosien ajan ja testanneet perusteellisesti niiden luotettavuutta sekä maistelleet niiden valmistamaa upeaa kahvia. Itse asiassa myös monen KahviKaverin työntekijän kotoa löytyy NIVONA-kahvikone! Jos olet kuitenkin vielä epävarma siitä, onko tämä merkki oikea valinta sinulle, tai jos haluat nähdä ja testata NIVONA-kahvikonetta itse, olet tervetullut käymään myymälöissämme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja tarjoamme sinulle samalla herkullisen kupin kahvia!