TOP TARJOUS
TOP TARJOUS

Tylsistynyt samaan kaavaan valmistaa kahvisi? Kokeile näitä 6 erilaista valmistustapaa

Toisin kuin yleisesti uskotaan, halutessasi juoda hyvää kahvia kotonasi, sinun ei tarvitse tuhlata siihen suurta määrää rahaa. On keskialue - et voi saada huomattavasti parempaa kahvia kuin täyttämällä kuppisi kahvilla, mikä valmistettu näillä manuaalisilla menetelmillä ja erityisillä kahvinkeittimillä.

Kirkkaampi aromi, enemmän mahdollista hallita makua ja tietenkin kohtuulliseen hintaan. Kuulostaako hyvältä? Sitten meillä on 6 erilaista valmistusmenetelmää sinulle:

French Press

French Press

Luultavasti tämän luettelon suosituin ja laajimmin pidetty kahvinkeitin. Tämän ranskalaisen kaverin salaisuus on melko yksinkertainen - helppo ja mukava kahvinkeitin, edulliseen hintaan. Ei tarvetta erillisille suodattimille. French Pressin käyttö on yksinkertaista; sekoitetaan kuuma vesi ja kahvi, annetaan hautua muutama minuutti, painetaan kahvijauhe pohjalle ja sitten vain kaadetaan kahvi kuppiin. French Pressilla valmistettu kahvi on voimakasta ja sen aromi on selkeä. Tämä menetelmä sopii erinomaisesti suurempien ryhmien kahvihetkiin, sillä voit valmistaa jopa 8 kupillista kahvia kerralla. Paras kahvin jauhatusaste tätä kahvia varten - karkea.

Aeropress

Aeropress

Ei välttämättä ole yhtä houkuttelevan näköinen kuin hienot lasiastiat ja keittimet. Ja kyllä, voi näyttää hiukan kuin olisi varastettu kemian luokasta, mutta nämä eivät estä kahvin ystävien palvomasta sitä. Aeropressin erottuvin piirre - erityisen yksinkertainen ja tukeva 3-osainen mekanismi, joka käyttää painetta valmistaakseen kupillisen kahvia muutamassa minuutissa lähes missä tahansa. Menetelmä sopii täydellisesti niille, jotka haluavat kahvinsa mahdollisimman nopeasti tai haluavat juoda kahvin liikenteessä ilman kompromisseja kahvin laadussa. Aeropressin yksinkertainen muotoilu mahdollistaa erityisen helpon puhdistuksen. Täydellinen jauhatusaste jää sinun päätettäväksesi omien mieltymystesi ja makusi mukaan. Sama kahvin määrä, veden lämpötila ja niiden suhde. Kaikki yhdistyy äärettömään määrään erilaisia makuja, joten Aeropress yllättää jokaisella kupillisella.

Chemex

Chemex

Chemexilla valmistetulla kahvilla on erottuva aromi ja puhdas maku, erityisen paksun suodattimen ansiosta. Aluksi kestää jonkin verran aikaa kahvin valmistuksessa, mutta tämän jälkeen kahvinkeitin tarjoaa herkullisia tuloksia. Voit valmistaa 3 tai 4 kupillista kahvia, joten keitin on hyvä valinta kahvin ystävän koko perheelle tai ystäville brunssin ääressä. Chemex näyttää tarpeeksi hyvältä päästäkseen New Yorkin modernin taiteenmuseoon - joku on sattumalta käyttänyt sitä maljakkona ja saanut kohteliaat kehut hyvästä mausta. Voit kokeilla hieman erilaisia jauhatusasteita, mutta parhaat tulokset saavutetaan jokseenkin keskikarkean ja hienon jauhatuksen tienoilla.

Hario V60

Hario V60

Tämä kahvinkeitin on palkittu sen designista, nimensä se on saanut erityisestä, tarkalleen 60 asteen, kartiosta. Lisäät paperisuodattimen, jauhetun kahvin, kaadat kuumaa vettä ja odotat kahvin suodattumisen kuppiin. Kahvi erottuu vakaalla ja puhtaalla maullaan, joka on erityisen ohuen suodattimen ansiota. Koska kahvi valmistetaan suoraan kuppiin, Hario V60 sopii täydellisesti niille, jotka nauttivat kahvistaan yksinään. Lisäksi erityisen helppo hoito ja huolto tekevät siitä todellisen poikamiehen unelman. Kaiken kaikkiaan se on yksi joustavimmista menetelmistä ja mahdollistaa useat eri variaatiot kahvin valmistuksessa- voit vaihdella veden lämpötilaa, jauhatusastetta sekä kahvin / veden -suhdetta. Suositeltava jauhatus - keskikarkeasta hienoon.

Mutteripannu / Mokkapannu

Mutteripannu / Mokkapannu

Mutteripannu on paras valinta niille, jotka haluavat herätä voimakkaalla, espresso-tyylisellä kahvilla.Tärkein Mokkapannun piirre on rituaalisuus. Klassinen mokkapannu asetetaan liedellä ja höyrynpaineen avulla vettä työntyy jauhetun kahvin läpi. Edes sähkökatko ei estä sinua saamasta kahviasi ;). Sillä on helppo valmistaa pieniä määriä voimakasta kahvia - lähinnä todellista espressoa, vain käytetty paine on pienempi. Kaikista tämän listan kahvinkeittimistä Mutteripannu tekee vahvinta ja täyteläisintä kahvia.

Cold Brew

Asobu Cold Brew

Kuka sanoi, että kahvin tulisi olla kuuma? No, ehkä mainitsin sen kerran tai kahdesti ... mutta sillä ei ole väliä nyt! Cold Brew -menetelmässä sekoitetaan jauhettu kahvi kylmään veteen ja annetaan tekeytyä pidemmän aikaa, noin 12 - 36 tuntia. Sen jälkeen kahvi juodaan kylmänä tai lämmitetään. Cold Brew -menetelmä on sopii niille, joilla on ongelmia tavallisen kahvin sulatuksessa tai haluavat virkistäytyä kuumana päivänä. Koska menetelmä ei käytä kuumaa vettä kahvin valmistuksessa - happamuus on alempi, joten kylmä kahvi on luonnostaan makeampaa. Paras osa? Tämän kahvin valmistamiseksi ei tarvita mitään laitteita, vain yksinkertainen astia.

 

Kyllä, nämä menetelmät saattavat vaatia enemmän vaivaa kuin kahvikoneen "espresso" -painikkeen painaminen. Kuitenkin muutama minuutti uhrattua aikaa luovat sinulle suuria eroja yksinkertaisesti valmistetun kahvin välille, lupaamme tämän!

Löydät tietenkin kaikki nämä kahvinkeittimet valikoimastamme. Maukasta etsintää ja kokeiluja!