Miksi De'Longhi kahvikoneet ovat erityisiä?

Miksi De’Longhi kahvikoneet ovat erityisiä?

Antti
Neuvot
#De'Longhi #kahvikoneet

De’Longhi valmistajaa pidetään maailman johtajana kahvikoneiden markkinoilla jo yli 30 vuoden ajan. Italialaisen perinteen mukaan ja modernin teknologian ja innovaatioiden kanssa, tämä valmistaja tarjoaa laajan valikoiman kahvikoneita kahvin ystäville. Jokainen voi nauttia eksklusiivisesta kahvin mausta De’Longhi kahvikoneilla.

Tämä italialainen kahvinvalmistaja asiantuntija ehdottaa useita erilaisia ​​kahvikoneita: automaattinen ja puoliautomaattinen. Automaattiset kahvikoneet antavat valmistaa nautinnollista kahvia tuoreista kahvipavuista – vain yhdellä napin painalluksella. Voit luoda ja tallentaa reseptejäsi: muuttaa kahvin voimakkuutta, jauhantatasoa sekä äänenvoimakkuutta. Ja jos pidät kahvinvalmistusprosessia miellyttävänä päivittäisenä askareena – ehdotamme puoliautomaattista “baristaa” kotona, jonka avulla voit kokeilla ja yrittää valmistaa hienoimpia kahveja itsellesi. Kuinka erottaa tämä maailmanlaajuinen kahvikone markkinajohtaja muista? Tässä on viisi tietoa, miksi tämä valmistaja kannattaa valita.

1. Helppo hoito ja puhdistus

Jokaisen pitäisi tietää, ettei saa herkullista kahvia likaisella kahvikoneella. Tärkein osa puhdistusprosessia on maitojärjestelmän ja jauhantayksikön hoito. De’Longhi kahvikoneille on ominaista automaattinen maitojärjestelmän huolto – kone huuhtelee maitojärjestelmää aina kun painat painiketta. Laitteessa on irrotettava jauhantayksikkö, joten se on helppo ja kätevä puhdistaa – huuhtelet vain juoksevan veden alla. Sinun ei tarvitse soittaa palveluun tai ostaa kalliita huoltotarvikkeita kahviöljyjen poistamiseksi.

2. Teräskahvimylly

Tuoreen kahvin laatu riippuu pääasiassa sen lajikkeesta ja paahdosta. Yhtä tärkeä rooli on kahvimyllyn tyypillä: teräksinen tai keraaminen. Teräsmetallit tunnetaan pitkäaikaisina ja kestävinä. Toisin kuin keraamiset, ne kestävät enemmän vaurioita ja pitkäaikaista kulumista. De’Longhi käyttää vain kahvimyllyjä teräksestä, joten voit valita jauhatustason ja valmistaa suosikki vahvuuden ja tiheyden kahvikuppiisi. Vahvan espresson valmistuksessa jauhatustason pitäisi olla pienempi, ja jos pidät kevyistä ja virkistävistä kahveista, hienonna papuja korkeammalla tasolla.

3. Automaattinen maitojärjestelmä

Innovatiivisen kahvinvalmistuksen asiantuntijat ehdottavat kahvikoneita, joissa on automaattinen LatteCrema-maitojärjestelmä. Tämän avulla voidaan valmistaa Latte Macchiato tai Cappuccino: paksulla maitovaahdolla, vain yhdellä painalluksella. Maidonvalmistusprosessin aikana järjestelmä ottaa vain yhden osan tarvittavan maidon määrästä ja jäljellä oleva maito säilytetään maitosäiliöön, jota voi myös pitää jääkaapissa ja jota käytetään vain tarvittaessa.

Maitojärjestelmän ylläpito on erityisen helppoa – järjestelmä koostuu vain 6 osasta, jotka on helppo purkaa ja säästää aikaa konepesun aikana. Maitosäiliöllä on myös automaattinen puhdistusohjelma, joka alkaa vedensyöttökierrosta ja tuo kuumaa höyryä varmistaen, että maidon valmistukseen käytetyt osat puhdistetaan moitteettomasti.

4. Lämpöjärjestelmä “Thermoblock” – ihanteellisen lämpötilan säilyttämiseen

Täydellinen maku on varmistettu kaksinkertaisella thermoblock-järjestelmällä. De’Longhi kahvikoneet, joissa on automaattiset maitojärjestelmät, säilyttävät sopivan lämpötilan koko kahvinvalmistusprosessin ajan. Yksi thermoblock tekee kahvia ja toinen – lämmittää maitoa. Kuitenkin tämä järjestelmä on tavallista pienempi kuin tavallinen lämmitin, joten kahvikone itsessään on kompakti ja pyrkii lämmittämään nopeammin.

5. Sinun ja koko perheesi tarpeeseen – luo oma valikko

Kokeilet, etkä löydä sopivaa kahvi vaihtoehtoa ehdotetusta valikosta? Jokaisella automaattisella kahvikoneella voit luoda ja ohjelmoida suosikki reseptejäsi – näin jokainen perheenjäsen on onnellinen omasta kahvi juomastaan. Olet luultavasti samaa mieltä siitä, että viileillä ja sateisilla viikonloppu iltoina, kuppi mustaa kahvia lisäisi mukavasti lämpöä ja pieni espresso aamulla avaa silmät.

Haluatko tietää, mikä malli sopii sinulle ja perheellesi parhaiten? Tule käymään meidän myymälässämme, käy kahvilla tai soita – me kerromme lisää jokaisesta yksityiskohdasta!