Lahjaideoita ystävänpäivään (rakkaalle) | KahviKaveri
Maista Café Liégeois "Magnifico" intensiivinen maku 40% alennuksella

Romanttinen illallinen

 

Etsitkö ideoita kuinka yllättää rakkaasi? Anna hänelle lämpöä, koska mikään ei osoita rakkauttasi paremmin, kuin tuore kuppi hänen suosikkikahviaan.

Valmista se Nespresso "Essenza Mini Triangle Red" pienellä, mutta tehokkaalla kahvikoneella ja aromaattisilla Mokito "Intenso" kapseleilla.

Juhli kavereiden kanssa

 

Kutsu ystäväsi leppoisiin illanistujaisiin tai tupareihin. Suklaa ja kahvi pitävät sinut hereillä pikkutunneille asti ja juttua riittää varmasti.

Kokeile Café Liégeois "Puissant" jauhettua kahvia sekä De'Longhi puoliautomaattista kahvikonetta, jota et varmasti kadu.

Hetki itsellesi

 

On tärkeää muistaa myös itsesi hemmottelu. Pitkän viikon tai jopa päivän jälkeen on hyvä pitää pieni tauko ja nauttia suuri kuppi suosikkiteetä. Haukkaa rapeaa suklaata tai silkkisen pehmeää suklaalevitettä - ansaitset tämän.

Laatikko Harney & Sons "Cranberry Autumn" teetä yhdessä Galler "Assortment" suklaan kanssa takaa sinulle loistavaa seuraa elokuvan tai hyvän lukemisen parissa.

Gourmet treffit

 

Et tarvitse kolmen ruokalajin ateriaa tehdäksesi vaikutuksen deittiisi. Hyvin valitut kahvipavut, interaktiivinen kahvinvalmistusmenetelmä ja mukava kattaus jättävät seuralaisesi sanattomaksi. Tyylikästä, eikö?

Asioiden helpottamiseksi suosittelemme Bialetti moka kahvinkeitintä, mukavaa Kahla espressokuppia ja täyteläistä "Indonesia Sumatra" kahvia.

Kampanjoita ja tarjouksia ei voi yhdistää- Rajoitettu erä. Kampanja on voimassa 17.02.2020 asti. Hinnat on ilmoitettu valmistajan suosittelemalla vähittäismyyntihinnalla julkaisuvuonna. Tämä hinta voi poiketa vähittäismyyntihinnasta markkinoilla. Samaa tuotetta voidaan myydä ja on voitu myydä eri hinnoilla muissa kaupoissa.