Hyvää Kansainvälistä Kahvipäivää! Kaikki kahvit jopa -30%

Valitse täydellinen maku, ja saat jopa 150 € takaisin.

 

Juuri nyt voit saada peräti 150 € palautusta kun ostat täysautomaattisen Siemens espressokoneen, joka älykkään teknologiansa ansiosta valmistaa sinulle täydellisen espresson vai yhdellä napin painalluksella. Yhdessä kahvipavussa on on yli 800 makuainetta. Kun haluat saada pavuista kaiken irti, on jauhatuksen, lämpötilan ja paineen oltava täydellisessä tasapainossa. Lue lisää espressokoneistamme täältä ja katso kaikki kampanjamallit täältä.

 

Ottaaksesi osaa kampanjaan ja saadaksesi 150 € takaisin sekä 100 päivän palautusoikeuden, tulee sinun ostaa espressokoneesi 17.8.-31.10.2020 ja rekisteröidä se My Siemens -sivulla viimeistään 30.11.2020.

Coffee
Rekisteröi koneesi näin:
  1. Osta Siemens Espressokone*.
  2. Klikkaa tästä kirjoittautuaksesi / rekisteröityäksesi My Siemens -sivulle.
  3. Klikkaa “Rekisteröi ostoksesi tässä”. Muista pitää kuitti ja pankkitietosi (Swift ja IBAN)saatavilla kun rekisteröit ostoksesi.
  4. Saat palautuksesi 30 päivän sisällä.

*Tämä kampanja koskee ainoastaan Siemensin irrallaan seisovia espressokoneita.
Kampanjan ehdot.

EQ.9 plus

EQ.9 Plus kahvikoneessa on keraaminen kahvimylly, helppokäyttöinen TFT-näyttö ja runsaasti kahvijuomia valittavaksesi. Siinä on myös integroitu maidonvaahdotin ja joissakin malleissa myös Barista-ominaisuus, jonka ansiosta voit säätää aromia juuri omaan makuusi sopivaksi. Joissain malleissa on myös langaton Home Connect verkkoyhteys, joka tarjoaa sinulle monia yksilöllisiä palveluita ja inspiraatiota.

EQ.6 plus

EQ.6 Plus -espressokoneen modernit toiminnot tekevät kahvikoneen käyttämisestä ja puhdistamisesta helppoa. Valitse haluamasi kahvijuoma CoffeeSelect-näytöltä. OneTouch DoubleCup -toiminnon avulla valmistat kaksi kupillista kahvia samanaikaisesti. AromaDouble Shot-toiminnon avulla kahvikone jauhaa tupla-annoksen papuja, joten saat kahvisi halutessasi ekstravahvana.

EQ.500

EQ.500 on helppokäyttöinen ja tyylikkäästi muotoiltu espressokone. Se soveltuu erityisen hyvin maitoa sisältävien kahvijuomien valmistamiseen, ja voit valita koneesi joko integroidulla tai klassisella ulkoisella maidonvaahdottajalla. Tässä keittimessä on myös automaattinen puhdistusohjelma sekä oneTouch doubleCup -toiminto, joka valmistaa sinulle kaksi espressoa samanaikaisesti.

100 päivän tyytyväisyystakuu

Produkter fra Siemens skal altid imødegå dine forventninger, og hvis du ikke er tilfreds, kan du returnere produktet i løbet af 100 dage og få pengene tilbage. Alt du skal gøre er at registrere kaffemaskinen på My Siemens inden for to uger etter købet.

iAroma - täydellistä espressoa

iAroma - täydellistä espressoa

Älykäs iAroma-järjestelmä valmistaa kahvin tavalla, joka tuo kahvipapujen aromin ja maun parhaiten esille. Täydellisen lämmitysjärjestelmän ja optimaalisen paineen ansiosta kahvipapujen herkullinen maku pääsee oikeuksiinsa ja voit nauttia täydellisestä espressokupillisesta.

AutoMilk Clean – automaattinen puhdistus

AutoMilk Clean – automaattinen puhdistus

Pienimmätkin yksityiskohdat voivat vaikuttaa kahvin makuun. On tärkeää, että kahvikoneeseen ei jää vanhan maidon jäämiä. Täysin automaattinen puhdistusjärjestelmä puhdistaa itse itsensä, minkä ansiosta kahvisi maistuu aina herkulliselta.

oneTouch doubleCup - kaksi kupillista, yksi painallus

oneTouch doubleCup - kaksi kupillista, yksi painallus

Siemensin OneTouch doubleCup -toiminnon ansiosta valmistat kaksi kupillista kahvia samanaikaisesti. Painat vain yhtä nappia – ja kaksi kupillista kahvia on valmista nautittavaksi.

Automaattinen puhdistus ja kalkinpoisto

Automaattinen puhdistus ja kalkinpoisto

Vesisäiliöön saattaa kertyä kalkkia, mikä vaikuttaa kahvin makuun. Automaattisen puhdistus- ja kalkinpoisto-ohjelman ansiosta säiliö pysyy puhtaana ja kahvi maistuu siltä miltä sen pitääkin. Ohjelma on helppokäyttöinen, ja kahvikone ilmoittaa, kun on aika puhdistaa säiliö.