U.K.K.

 • Miten voin tehdä tilauksen?

  Verkkokaupassa, sähköpostitse tai puhelimitse.

  Oliko tästä apua?

  Kyllä
  Ei
 • Miten ostokset voi maksaa?

  KahviKaveri-myymälässä voit maksaa käteisellä tai kortilla (pl. Amex). Verkkokaupassa asioidessa ostokset on mahdollista maksaa käyttämällä Paytrailia (Verkkopankki, Visa, Mastercard & Mobilepay), Klarnan maksuvaihtoehtoja tai tilisiirtoa.

  Oliko tästä apua?

  Kyllä
  Ei
 • Miten tuotteet toimitetaan?

  Toimitustavat ja -ajat: Saamme tilauksen lähtemään viimeistään seuraavana työpäivänä tilauksen teosta. Näin ollen toimitusaika tilaukselle on 2-5 työpäivää. Mikäli tuotetta ei ole myymälässämme tai varastossamme tilaushetkellä olemme tilauksen tekijään yhteydessä poikkeavasta toimitusajasta. Käytämme toimituksiimme Postin palveluita. Vaihtoehtoisesti tuotteet voi noutaa myös myymälästämme.

  Oliko tästä apua?

  Kyllä
  Ei
 • Mihin aikaan tilaukset lähetetään?

  Tilaukset toimitetaan työpäivinä noin kello 08:00-19:00.

  Oliko tästä apua?

  Kyllä
  Ei
 • Kuinka paljon toimitus maksaa?

  Ilmainen, jos ostokset maksavat yli 49,99€ tai 14,99€, jos ostokset maksavat alle 50€. Ilmainen kotiinkuljetus, jos ostokset maksavat yli 199,99€ tai 14,99€, jos ostokset maksavat alle 200€.

  Oliko tästä apua?

  Kyllä
  Ei
 • Kuinka pitkä takuu tuotteilla on?

  Tuotteen takuu on määritelty kyseessä olevan tuotteen tuotesivuilla, yleensä kuluttajakaupassa kuitenkin 24kk. Yritysostosten takuuajat saattavat poiketa yksityisasiakkaiden takuusta valmistajasta riippuen. Lisää takuusta ja takuukäytännöistä voit lukea sivumme alareunassa olevasta "Tilaus- ja palautusehdot"-infosta, kohta 10.

  Oliko tästä apua?

  Kyllä
  Ei

Etkö löytänyt vastausta?

Call +358 405 217 000