Kaffefoton Hario Moca 3
Specifikationer
Allmänna funktioner
Kapacitet
Mått och vikt
Läs mer om produkten
Kaffebryggare med exklusiv design.
Medan du njuter av starkt kaffe arom kan du också se hur kaffet reser upp och ner i en glasskål. Det är en ganska intressant process att observera! Kaffebearbetning tar inte längre än det vanliga sättet, men smaken kommer att vara lite annorlunda. Det är därför dessa typer av kaffebryggare är älskade av professionella baristas.
Hario sifon är väldigt lätt att använda.
Häll bara en liten bit varmt vatten i underdelen, lägg sedan ca 15 gram kaffe i förgrunden i övre delen och placera tändaren under underdelen.
När vattnet börjar koka kommer du att märka att det går upp. Försök bara försäkra dig om att ditt kaffe inte är klumpigt. Det borde vara bra för att jämnt ansluta till vatten och öppna de bästa kaffekvaliteterna och smakerna.
Ta i ungefär tre minuter bort tändaren. Kaffe kommer inte att brygga längre och kommer att resa tillbaka till nedre delen av sifonen. Det är det – din dryck är redo. Njut av!
Vanliga frågor
Inga frågor än så länge
Ställ din fråga om produkten
Recensioner