Café Liégeois "Venezia Corsato" kaffebönor -40%

För tillberedning av iskaffe hemma

KAFFE


All malet kaffe -30%

Malet kaffe är nyckeln till en perfekt kopp kallbryggt kaffe. Med en mängd olika smaker tror vi, att alla kommer, att hitta form för en perfekt och uppfriskande kopp.

Iskaffe "Viaggio Espresso" -20%

Kaffe som lagas via kaffebryggningsmetoden för kallt bryggeri är milt och sött. Viaggio Espresso-sortimentet gör, att du kan njuta av en uppfriskande kaffedryck direkt!

Sweetbird frappé mixar -25%

Läckra, söta och oväntat uppfriskande. Ett glas frappécocktail är vad varje söt tand behöver under en varm och mysig sommareftermiddag. Utforska möjligheterna med olika smaker av frappeblandningar, du kommer inte ångra det.

KAFFEBRYGGARE


Asobu cold brew -25%

En bärbar och enkel kaffebryggare är 2-1 kallbryggare, som inte behöver kylas ner, som gör den till den mest behändiga alternativet på marknaden.

Goat story "Gina" kaffebryggare -15%

En kaffebryggare som låter dig brygga kaffe med häll över, neddoppning och kall dropp. Snacka om multitasking, eller hur? För varje tillfälle eller alla olika kaffebehov under dagen.

Slow Drip Brewer Hario "Shizuku" -15%

En innovativ kaffebryggare, som använder långsam dropp, kallbryggningskaffe som bevarar alla de bästa egenskaperna av ditt favoritkaffe, utan bittra syror eller oljor.

Kampanjer och rabatter kan inte kombineras. Begränsad utgåva. Kampanjer gäller till 29.06.2020.