Erbjudanden upp till -30%

Malt kaffe

Kaffesort
Pris
Kaffemaskin använder
Kaffesort
Recept antal
Tillverkare
Kaffekapslar kompatibla med bryggare
Mjölksystemtyp
Erbjudanden
Filter  
Sort
Filter  

Showing all 10 results

Kun jauhetun kahvin valikoima on hyvin laaja, voi olla vaikeaa löytää suosikki makuaan. Jotta voisit valita oikein sinun tulee tietää muutamia asioita: jauhetut kahvi ja kahvipavut eivät olla liian lämpimässä, jolloin kahvi voi menettää arominsa voimaa. Oikea kahvin maku ja vahvuus riippuvat jauhatusasteesta. On olemassa kahta jauhetun kahvin tyyppiä: karkeammin jauhettua kahvia, jossa on isompia kahvihiukkasia sekä keskikarkeaksi jauhettua kahvia, jota kutsutaan myös espressoksi, joka on hienostuneempi ja pehmeämpiä. Myymälöistämme löydät paitsi tunnettuja ja laaja-alaisia tuotemerkkejä kuten Café Liégeois, mutta myös ainutlaatuisia kahviseoksia. Valikoimamme vahvuus on tuoreudessa – näitä kahveja paahdetaan ja jauhetaan pieninä määrinä

Miten on tehty kofeiiniton kahvi?

Kofeiini on vesiliukoinen aine, joten sen uuttaminen kavista on hyvin…
Läs mer

Kofeiini on vesiliukoinen aine, joten sen uuttaminen kavista on hyvin helppoa ja luonnollista. Vihreät (paahtamattomat) kahvipavut liotetaan. Sitä varten käytetään hõyryä ja vettä. Myõhemmin, aktivoitujen hiilisuodattimien avulla, kofeiini jää veteen ja kuivatetut pavut paahdetaan. Siitä huolimatta lopputuloksessa voi olla pikkuisen kofeiinia jäljellä - enintään 0,1 pct. (3mg).

On tärkeää mainita, että kofeiini itse on mautonta ja hajutonta. Siksi sen uuttamisella kahvista ei ole merkittävää vaikutusta kahvin makuun. Niiden, ketkä etsivät lempikahvia kofeiinittomana, on tärkeää tietää - kuten kaikki muut kahvit, sitä voi kasvattaa eri maissa, olla eri lajia tai eri paahtoa.  

Fick du hjälp av detta?
Visa mindre

Mikä jauhettu kahvi on paras lahjaksi?

Jos tiedät sen ihmisen, kenelle olet kahvia lahjoittamassa, mieltymykset -…
Läs mer

Jos tiedät sen ihmisen, kenelle olet kahvia lahjoittamassa, mieltymykset - on kahvin valitseminen helpompaa. Voit valita alkuperämaan mukaan tai ostaa korkeimmanlaatuista kahvia lahjaksi. Jos sinulla ei kuitenkaan ole niin paljon tietoa ja haluat kahvin joka sopii kaikille - kiinnitä tarkaan huomiota valikoimaan ja siihen, että dominoiva maku olisi makeus eikä hedelmäisyys. Erittäin suositut sekoitukset monipuolisiin lahjoihin on Yhdysvaltojen tai Aasian alueilta. Kahvigurmaaneille taas suosittelemme kahvia mikä on kasvatettu Afrikassa tai millä on luomu kahvin sertifikaatti. Sellaisilla kahveilla on hedelmäinen, vahva, ilmeikäs maku ja aromi.

Fick du hjälp av detta?
Visa mindre

Miten valita jauhettua kahvia?

Valitessa jauhettua kahvia suositellaan harkitsemaan minkälaiset odotukset sille on ja…
Läs mer

Valitessa jauhettua kahvia suositellaan harkitsemaan minkälaiset odotukset sille on ja miten sitä valmistetaan. Jokaisella kahvilla on ainutlaatuiset maut, aromit ja riippuen kahvista, paahtotasosta, käsittelystä ja valmistuksesta se voi paljastaa eri värit. Esim. pour-over kahvia varten suositellaan käyttämään keskipaahtoista ja keskijauhatuksella kahvia, koska nämä kahvihiukkaset laskeutuvat helpommin ja kaadetun veden lämpötila ei polta niitä.

Jos taaskin kahvia käytetään espressokoneessa tai french press kannussa, voit valita hienommalla jauhatuksella kahvin. Valmistaessa kahvia näillä tavoilla, käytetään painetta, mikä tarkoittaa, että kuuma vesi pakotetaan tiivistetyn kahvin läpi aika nopeasti, mutta silti omistaa aromit ja maut.

Pitää huomioida että valmistaessa juomia jauhetusta kahvista, mitä kuumempi vesi - sitä katkerampi maku tulee juomassa esille. Myös - mitä hienompi jauhatus, sitä hitaammin vesi virtaa sen läpi, joten kahvi on intensiivisempää, tuoksuvampaa ja vahvemman makuista.

Jos et ole varma mikä valikossa olevasta kahvista on paras sinun valmistustapaa varten, meidän työntekijät auttavat sinua aina valitsemaan sen puhelimen välityksellä tai lähimmässä kaupassa.

Fick du hjälp av detta?
Visa mindre