C. Liégeois Magnifico kaffe sortimentet -40% Se mer

Choklad

Kaffesort
Pris
Kaffemaskin använder
Kaffesort
Recept antal
Tillverkare
Kaffekapslar kompatibla med bryggare
Mjölksystemtyp
Erbjudanden
Filter  
Sort
Filter  

Visar 1-24 av 37 resultat

Suklaalla on harmahtava väri – tarkoittaako se sitä, että suklaa on pilaantunut?

Laatusuklaa on erittäin herkkä lämpötilan muutoksille. Kun 18°C tai korkeampi…
Läs mer

Laatusuklaa on erittäin herkkä lämpötilan muutoksille. Kun 18°C tai korkeampi lämpötila saavutetaan, alkaa suklaa sulamaan ja tämä aiheuttaa kaakaovoin kristallien muodostumisen. Tämän luonnollisen prosessin takia suklaa kattautuu harmaanväristen jäännösten alle, siitä huolimatta sen laatua pidetään silti hyvänä ja se ei vaikuta suklaan makuun. Mitä suuremmat lämpötilan muutokset on, sitä todennäköisemmin suklaa muuttaa väriään.Tämä on erittäin näkyvää kesällä, kun ilmastointiulaitteet on päällä sisätiloissa tai kun suklaata säilytetään jääkaapissa sulamisen estämiseksi ja sitten otetaan huoneenlämpöön.

Fick du hjälp av detta?
Visa mindre

Mikä ero on tumman suklaan, maitosuklaan ja valkosuklaan ainesosilla?

Tumma suklaa (ilman mitään lisäaineita) on tehty kaakaomassasta, kaakaovoista, sokerista…
Läs mer

Tumma suklaa (ilman mitään lisäaineita) on tehty kaakaomassasta, kaakaovoista, sokerista ja emulgointiaineista. Rasvaton maitojauhe ja maitorasva lisätään maitosuklaaseen. Samalla taas valkosuklaassa ei ole lainkaan kaakaota. Se on valmistettu sokerista, kaakaovoista, rasvattomasta maitojaueesta ja emulgointiaineesta.

Fick du hjälp av detta?
Visa mindre

Mikä tekee Galler suklaasta erikoisen?

Galler suklaata on valmistettu vuodesta 1976 saakka ja se tiedetään…
Läs mer

Galler suklaata on valmistettu vuodesta 1976 saakka ja se tiedetään Belgian parhaimpana suklaana. Tämän suklaan menestys Belgiassa ja ympäri maailmaa tulee sen laadukkaista aineksista, eksklusiivisista resepteistä ja vastuullisesta liiketoimintamallista. Kaikki Galler suklaan ainekset on ostettu Reilun kaupan standardien mukaan - kilpailukykyisellä hinnalla ja niiltä kaakaotiloilta, jotka arvostavat ihmisoikeuksia.

Galler suklaa reseptit erottuvat joukosta poikkeuksellisilla yhdistelmillä, ne eivät sisällä palmuöljyä, ja sokerin määrä on viety minimiin, mitä tarvitsee koostumuksen ylläpitoon. Valikoima on huolellisesti valittu ja on jo löytänyt tiensä asiakkaiden sydämmiin. Jokapäiväiseksi jälkiruoaksi - suklaapatukat erilaisilla täytteillä ( pistaasit, pähkinät, yms.), kolleegojen kanssa kahvitauolle . suklaalevyt (75 - 85% tummaa suklaata, lime ja tumma suklaa tai yhdistelmät vadelmasta ja valkosuklaasta). Syntymäpäiviin, jouluun, ystävänpäivään tai muuten vain lahjaksi ilman mitään erikoista tapahtumaa - kaikkien aikojen lempi Galler-kokoelmat. Me ollaan huomattu Galler suklaiden ainutlaatuinen ominaisuus - asiakkaat tulevat aina takaisin ostamaan sitä uudelleen...

Fick du hjälp av detta?
Visa mindre

Miten määritellä onko suklaa hyvälaatuista?

Laadukkaalla suklaalla on aina vähän kiiltoa. Ertyisesti mikä koskee tummaa…
Läs mer

Laadukkaalla suklaalla on aina vähän kiiltoa. Ertyisesti mikä koskee tummaa suklaata. Mitä himmeämpi suklaa on, sitä enemmän sokeria siinä on. Toinen tapa määritellä laadukas suklaa sitä maistamatta, on murtaa siitä palanen pois. Jos ostit tai sait lahjaksi laadukasta suklaata, sen pitäisi murtua isoiksi paloiksi eikä mureta melkein ollenkaan.

Toinen laatusuklaan ominaisuus on liukoisuus. Sisältämien luonnollisten öljyen ansiosta suklaa sulaa käsissä nopeasti, mutta suussa siitä tulee viskoosisempaa ja jättää rikkaat pitkäänkestävät jälkimaut.Sinun ei pitäisi tuntea paljon makeutta tai katkeruutta suklaata maistaessa. Näiden makujen pitäisi olla tasapoinosia yhdessä. Mikä tulee tummaan suklaasee - sen laadun voi määritellä katkeruuden, makeuden ja hennon hedelmäisyyden sekoituksena suuhun laittaessa.

Fick du hjälp av detta?
Visa mindre