Specialty kahvi Yirgacheffe
Pirtsakka mustikoiden, mustaherukoiden ja Earl Grey-teen vivahde. Makea kuin metsämarjat. Miellyttävä ja marjainen pitkäkestoinen jälkimaku. Tämä on yksi erikoisimmista ja upeimmista kahveistamme - etiopialainen Yirgacheffe. Kokeile ja maista kesä kahvikupissasi!
Suositellut valmistusmenetelmät
Cold Brew Asobu
Asobu "Cold Brew" valmistettu kahvi on erittäin virkistävä, täyteläinen ja lempeän makuinen. Lisää jauhettu kahvi, kaada kylmä vesi ja jätä hautumaan 12 tunnniksi. Maistele sitä sellaisenaan tai mausta muilla ainesosilla. Erittäin herkullisen saat siitä appelsiinimehulla, hunajalla ja jääpaloilla.
Kupillinen kahvia Chemexillä
Afrikkalaiset kahvit sopivat loistavasti Chemexillä valmistettavaksi. Lisää jauhettu kahvi esikostutettuun Chemex-paperisuodattimeen ja kaada hitaasti vettä pyörivin liikkein. Nauti kahvin keveydestä sekä marjojen ja sitrushedelmien aromeista.
Täydellinen espresso vain yhdellä kosketuksella!
Yksi parhaimmista espressoista, jota olemme koskaan maistaneet, valmistettiin etiopialaisesta Yirgacheffestä. Paina vain automaattisen espressokoneesi painiketta ja nauti täydellisestä mausta. Kokeile sitä kesällä tonicin, jääkuutioiden ja limesiivun kanssa.