Vedensuodatin JURA "Claris Smart Mini" - Kahvikaveri
Maista Café Liégeois "Magnifico" intensiivinen maku 40% alennuksella

Vedensuodatin JURA “Claris Smart Mini”

Tekniset tuotetiedot Tuotekuvaus
Clear
  • Toimitus 1-5 työpäivässä

Tekniset tuotetiedot

Tyyppi

Suodattimet

Valmistaja

Jura

Pakkauskoko

1

Alkuperämaa

Sveitsi

EAN

7610917241026

Paino

100 g

Lue lisää
Näytä vähemmän

Tuotekuvaus

Kahvi on tehty 98% vedestä, joten on erittäin tärkeää käyttää parhaimman laatuista vettä kahvia tehdessä. JURA “Claris Smart” suodattimet tuo täysin uuden lähestymistavan veden suodatukselle. RFID (Radio Frequency Identification) teknologia, jota käytetään ensimmäistä kertaa, antaa kahvikoneelle mahdollisuuden tarkistaa jatkuvasti suodattimen statuksen. Se huomaa juuri sisään laitetun suodattimen ja aktivoituu automaattisesti. Jatkuvan tiedonkeruun ansiosta, se osaa hälyttää kun suodatin pitää vaihtaa. Tämä helpottaa luonnollisesti suodattimen käyttöä ja myös takaa optimoidun suorituskyvyn.

SOPIVA KAIKILLE VESITYYPEILLE

“Claris Smart” -suodattimet toimivat ammattimaisen suodatuksen periaatteen mukaisesti ja puhdistaa juuri haluamasi kahvijuoman valmistamiseen tarvittavan veden määrän. Älykkäät suodatinpatruunat sopivat erinomaisesti minkä tahansa vesijohtoveden suodattamiseen ympäri maailmaa. Suodattimessa käytetyt modifioidut pelletit optimaalisesti poistavat kalkkikertymät (vaikka vettä ei olisi kovaa) ja vähentää kaikkien haitallisten aineiden pitoisuudet tehokkaammin kuin muut suodattimet. Samalla säilyy kaikki mineraalit ja fluoridit, jotka auttavat tuomaan esiin kahvin maun. Optimaalinen kalkkikiven poisto ja haitallisten aineiden tehokas suodatus takaavat aina parhaan veden laadun, minkä ansiosta voit saada täydellisen kahvin maun.

HYGIENIA TÜV STANDARDILLE

Itsenäinen kansainvälinen järjestö “TÜV Rheinland” on vahvistanut, että JURA-kahvikoneet katsotaan olevan erittäin hygieenisiä tiukkojen hygieniavaatimusten mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että JURA:n ylläpitotuotteisiin, jotka toimivat vastaavissa sähköisissä sovelluksissa, tukee optimaalisen JURA-kahvikoneen hygieniaa ja puhtautta, täyttäen “TÜV”-standardit.

Soveltuu JURA-kahvikoneiden malleihin:

– ENA 8

Lue lisää
Näytä vähemmän

Kysymykset ja keskustelu

Arviot (0)
Facebook Arviot
Onko sinulla kokemuksia tästä tuotteesta? Jätä arvostelu