left-image right-image
6. päivän tarjous:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

10% lisäalennus WHITTARD tuotevalikoimalle
Alennuskoodilla: W10
bottom-image
Kahvijoulukalenteri
1+1 CAPRISSIMO ja CAPRISETTE kahvipavut 1 kg! Löydät ne täältä.

Vedensuodatin JURA ”Claris Smart Mini”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä
15.90 

Toimitus arviolta 1-4 arkipäivää * 88% tilauksista toimitetaan 3 arkipäivän sisällä.

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Kahvi on tehty 98% vedestä, joten on erittäin tärkeää käyttää parhaimman laatuista vettä kahvia tehdessä. JURA ”Claris Smart” suodattimet tuo täysin uuden lähestymistavan veden suodatukselle. RFID (Radio Frequency Identification) teknologia, jota käytetään ensimmäistä kertaa, antaa kahvikoneelle mahdollisuuden tarkistaa jatkuvasti suodattimen statuksen. Se huomaa juuri sisään laitetun suodattimen ja aktivoituu automaattisesti. Jatkuvan tiedonkeruun ansiosta, se osaa hälyttää kun suodatin pitää vaihtaa. Tämä helpottaa luonnollisesti suodattimen käyttöä ja myös takaa optimoidun suorituskyvyn.

SOPIVA KAIKILLE VESITYYPEILLE

”Claris Smart” -suodattimet toimivat ammattimaisen suodatuksen periaatteen mukaisesti ja puhdistaa juuri haluamasi kahvijuoman valmistamiseen tarvittavan veden määrän. Älykkäät suodatinpatruunat sopivat erinomaisesti minkä tahansa vesijohtoveden suodattamiseen ympäri maailmaa. Suodattimessa käytetyt modifioidut pelletit optimaalisesti poistavat kalkkikertymät (vaikka vettä ei olisi kovaa) ja vähentää kaikkien haitallisten aineiden pitoisuudet tehokkaammin kuin muut suodattimet. Samalla säilyy kaikki mineraalit ja fluoridit, jotka auttavat tuomaan esiin kahvin maun. Optimaalinen kalkkikiven poisto ja haitallisten aineiden tehokas suodatus takaavat aina parhaan veden laadun, minkä ansiosta voit saada täydellisen kahvin maun.

HYGIENIA TÜV STANDARDILLE

Itsenäinen kansainvälinen järjestö ”TÜV Rheinland” on vahvistanut, että JURA-kahvikoneet katsotaan olevan erittäin hygieenisiä tiukkojen hygieniavaatimusten mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että JURA:n ylläpitotuotteisiin, jotka toimivat vastaavissa sähköisissä sovelluksissa, tukee optimaalisen JURA-kahvikoneen hygieniaa ja puhtautta, täyttäen ”TÜV”-standardit.

Soveltuu JURA-kahvikoneiden malleihin:

– ENA 8

Usein kysytyt kysymykset

Ostin kahvikoneen "JURA ENA 8" 1,5 kuukautta sitten, mutta näytöllä näkyy jo viesti, joka pyytää vaihtamaan vedensuodattimen. Onko mahdollista, että ensimmäinen suodatin ei ole enään käyttökelpoinen? Huolto-ohjeissa sanotaan, että "Claris" suodatin sopii kaikenlaiseen veteen (käytämme paikallisen vesiyhtiön vettä).

Esinnäkin on tärkeää määritellä käyttämäsi veden kovuus. Voit tehdä tämän vesitesterin avulla, joka on koneen mukana setissä. Jos merkitset oikean veden kovuuden koneen asetuksissa, se laskee automaattisesti kuinka usein vedensuodatinta tulisi vaihtaa. Riippuen veden kovuudesta, sinun täytyy vaihtaa suodatinta 50-80 litran jälkeen (mukaan laskettuna huuhteluun käytetty vesi).

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
5.00
4 arvostelu(a)
100%
0%
0%
0%
0%
 • 20 tammikuun, 2022

  Tuote esitteen mukainen, eli ok.

  Onko tämä vastaus hyödyllinen?
 • 29 lokakuun, 2021

  Tuote tuli nopeasti ja oli edullinen.

  Onko tämä vastaus hyödyllinen?
 • 14 tammikuun, 2021
  Onko tämä vastaus hyödyllinen?

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi