Tehosekoitin Bosch VitaPower Serie 4 MMB6384M Stainless Steel

Loppuunmyyty

Toimitus arviolta 1-4 arkipäivää *89% tilauksista toimitetaan perille kolmessa arkipäivässä

Missä tuotteeseen voi tutustua?
Ruusulankatu 8, Helsinki
Ei
Tehosekoitin Bosch VitaPower Serie 4 MMB6384M Stainless Steel
Tehosekoitin Bosch VitaPower Serie 4 MMB6384M Stainless Steel
Varastossa
185.00 

Tekniset tiedot

Video

Bosch VitaPower Serie | 4 blender - How to start using?
Bosch VitaPower Serie | 4 blender - How to start using?
Bosch VitaPower Serie | 4 blender - Discover different dishes you can prepare with the VitaPower
Bosch VitaPower Serie | 4 blender - How to clean the blender?

Bosch VitaPower Series 4 MMB6384M Stainless Steel tuotekuvaus

Uuden VitaPower Serie 4 -tehosekoittimen ruostumattomasta teräksestä valmistetun rungon, ThermoSafe-lasikannun, ToGo-pullon ja luotettavan kannen ansiosta voit nauttia herkullisista smoothieista joka päivä nopeasti, turvallisesti ja helposti. Astu terveellisempään elämäntyyliin VitaPowerin avulla!

– “Boschin” moottoritekniikka: 1200 W ja jopa 30 000 rpm takaavat vaikuttavan tehon ja vertaansa vailla olevan nopeuden

– Kansi, jossa on erityinen aukko kaatamista varten: nauti turvallisesta käytöstä ja kaada smoothiesi lasiin ilman kannen irroittamista

– Sekoita ainekset suoraan ToGo-pullossasi: valmista kotitekoisia smoothieita milloin haluat ja lähes vaivattomasti

– Helppo koota ja käyttää: kannu on helppo koota. Tehosekoittimen rungossa on kätevä kaapelisäilytys ja sarjaan kuuluu myös yleiskäyttöinen työnnin ainesten saamiseksi kannuun ilman kannen avausta

– Yksinkertainen huolto: hyödynnä automaattinen puhdistusohjelma, irrotettavat terät ja astianpesukoneen kestävät komponentit

SEKOITA MELKEIN MITÄ VAIN

Jään murskaamiseen tai kovien ainesten leikkaamiseen tarvitaan tehokas, tukeva moottori. Valmista smoothiet, pirtelöt tai pestot 1200 W:n moottorilla, jonka nopeus on jopa 30 000 rpm. Sinulla on nyt valta sekoittaa melkein mitä tahansa!

SEKOITUS ON TURVALLISTA JA KONETTA HELPPO KÄYTTÄÄ

Ainutlaatuinen turvakansi pyörivällä konseptilla varmistaa helpon sulkemisen. Tehosekoitinta ei voi käyttää, ellei kansi ole turvallisesti paikoillaan purkissa. Lisäksi ylimääräinen kaatoaukko säästää vaivaa ja antaa sinun kaataa smoothiet ulos ilman kantta.

NAUTI VAIVATTOMISTA SMOOTHIEISTA HELPOSTI MATKALLA

Säästä aikaa sekoittamalla smoothiet suoraan ToGo-pullossasi! Turvallisuus on taattu SafeLock-vuotosuojan ansiosta, joka on ainutlaatuinen turvamekanismi, joka estää käyttöyksikön tahattoman avaamisen ja tulvimisen. Myös pullon kansi on tiivis.


HELPPO ASENNUS

Nauti vaivattomasta kannun kokoamisesta visuaalisella ohjauksella ja säästä arvokasta työtasotilaa koneen sisällä olevan kaapelin säilytystilan avulla. Sarja sisältää myös monikäyttöisen työntimen, jonka avulla saat kaikki ainekset kannuun sekoittamisen aikana ilman, että sinun tarvitsee avata kantta.

AUTOMAATTINEN PUHDISTUSOHJELMA

Tehosekoittimen puhdistaminen voi viedä aikaa – mutta ei todellakaan tässä tapauksessa! Kaikki tämän tehosekoittimen osat ovat konepesun kestäviä, mukaan lukien irrotettavat terät EasyKlick-toiminnolla. Automaattisen puhdistusohjelman ansiosta kannu puhdistuu lähes itsestään!

NAUTI KORKEASTA LAADUSTA MATERIAALEISTA TUOTANTOON

Odota pitkäkestoista käyttöiloa ja korkeaa kestävyyttä, mikä on todistettu 100 tunnin käyttöikätestillä, joka kattaa yli 10 000 kannullista smoothieita. Huippusuorituskyky johtuu korkealaatuisista materiaaleista, eurooppalaisesta valmistuksesta ja Boschin monivuotisesta osaamisesta.

PITKÄIKÄISET, HELPOSTI PUHDISTETTAVAT TERÄT

Nauti tasaisesta koostumuksesta erittäin tehokkaiden terien avulla. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut ProEdge-terät valmistetaan Saksan kaupungissa Solingenissa, joka on nykyään kuuluisa kaikkialla maailmassa teräväreunaisista tuotteistaan. Näiden terien reunat on vahvistettu pitkäikäisen kestävyyden takaamiseksi. Sekoituksen jälkeen irrota patentoitu EasyKlick-teränpidin yhdellä napsautuksella puhdistamisen helpottamiseksi.


SEKOITA KYLMÄT SMOOTHIET TAI JOPA KUUMIA KEITTOJA TURVALLISESTI LASIKANNUSSA

Paksuseinäinen, laadukas lasinen sekoituskannu sopii sekä kuumiin keittoihin että jääkylmiin juomiin. Kannun sisäseinässä on erityisesti muotoillut virtauksen tehostimet, jotka takaavat optimaalisen ainesosien virtauksen ja yllättävän tasaisen lopputuloksen.

AUTOMAATTISET OHJELMAT SMOOTHIEN TEKOON, JÄÄN MURSKAUKSEEN JA PUHDISTUKSEEN

Älä enää ajattele oikeaa nopeutta! Saat täydelliset lopputulokset napin painalluksella valitsemalla kolmesta automaattisesta ohjelmasta eri sekoitusnopeuksilla ja -kestoilla. Valmista tuoreita ja herkullisia smoothieita, murskaa jäätä juomiisi tai hyödynnä erityistä puhdistusohjelmaa.

LISÄVARUSTEET MUKANA:

– ToGo-pullo ainesosien sekoittamiseen suoraan siihen

– Työntäjä helppoon käsittelyyn

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Bosch VitaPower Series 4 MMB6384M Stainless Steel arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Tehosekoitin Bosch VitaPower Serie 4 MMB6384M Stainless Steel”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi