Tehosekoitin Blentec Designer 650 Stainless

Tuote ei ole enään valikoimissamme
Tehosekoitin Blentec Designer 650 Stainless
Tehosekoitin Blentec Designer 650 Stainless
Varastossa

Tekniset tiedot

Blendtec Designer 650 Stainless tuotekuvaus

Jos keittiössäsi on “Blendtec Designer 650”, sinulla on kaikki mitä tarvitset herkullisten smoothieiden, välipalojen, keittojen ja lukemattomien muiden terveellisten ruokien valmistamiseen. Tyylikkäästi muotoiltu tehosekoitin on upea lisä keittiöön!

VALAISTU KOSKETUSHERKKÄ OHJAUSPANEELI

Tässä tehosekoittimessa on valaistu kosketusherkkä ohjauspaneeli, joten siinä näkyvät kuvakkeet ovat helposti luettavissa. Löydät helposti ennalta asetetut ohjelmat kaikkien suosituimpien reseptien valmistamiseen. Ohjauspaneeli voidaan kytkeä päälle napin painalluksella, ja se sammuu automaattisesti. Tasainen pinta on yksinkertainen ja kätevä puhdistaa.

KAHDEKSAN ERI NOPEUTTA JA PULSSITOIMINTO

Säädä “Blendtec Designer 650”: n sekoitusnopeutta siirtämällä sormeasi vasemmalle tai oikealle kosketusherkän liukusäätimen yli – tuotteita sekoitetaan, kunnes ne saavuttavat haluamasi koostumuksen. Saatavilla on 8 erilaista nopeutta, kun taas pulssiominaisuuden avulla voit lisätä nopeasti sekoittamisen tehoa.

6 ESIASETETTUA SEKOITUSOHJELMAA

“Blendtec Designer 650”: ssä on 6 esiohjelmoitua sekoitusohjelmaa: juomasekoituksille, taikinalle, smoothieille, jäätelölle, tuoremehulle ja kuumille keittoille. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi sykli ja “Blendtec” hidastuu tai nopeutuu vastaavasti. Yhdellä painalluksella saavutat tarkan tuloksen, jota tarvitset suosikkireseptillesi.

8 VUODEN TAKUU

Kaiki Blendtec-tehosekoittimet ovat todella laadukkaita. Voit käyttää tehosekoitinta vuosien ajan ilman mitään ongelmia – laitteella on 8 vuoden valmistajan takuu!

***

“Blendtec Designer 650” on yhteensopiva seuraavien patentoitujen “Blendtec” kannujen kanssa: “FourSide”, “WildSide+” ja “Twister”.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Blendtec Designer 650 Stainless arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Tehosekoitin Blentec Designer 650 Stainless”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi