Tehosekoitin Blentec “Designer 625 Polar White”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Loppuunmyyty

Tuotekuvaus

Jos keittiössäsi on “Blendtec Designer 625”, sinulla on kaikki mitä tarvitset herkullisten smoothieiden, välipalojen, keittojen ja lukemattomien muiden terveellisten ruokien valmistamiseen. Tyylikkäästi muotoiltu tehosekoitin on upea lisä keittiöön!

VALAISTU KOSKETUSHERKKÄ OHJAUSPANEELI

Tässä tehosekoittimessa on valaistu kosketusherkkä ohjauspaneeli, joten siinä näkyvät kuvakkeet ovat helposti luettavissa. Löydät helposti ennalta asetetut ohjelmat kaikkien suosituimpien reseptien valmistamiseen. Ohjauspaneeli voidaan kytkeä päälle napin painalluksella, ja se sammuu automaattisesti. Tasainen pinta on yksinkertainen ja kätevä puhdistaa.

KUUSI ERI NOPEUDETTA JA PULSSITOIMINTO

Säädä “Blendtec Designer 625”: n sekoitusnopeutta siirtämällä sormeasi vasemmalle tai oikealle kosketusherkän liukusäätimen yli – tuotteita sekoitetaan, kunnes ne saavuttavat haluamasi koostumuksen. Saatavilla on 6 erilaista nopeutta, kun taas pulssiominaisuuden avulla voit lisätä nopeasti sekoittamisen voimakkuutta.

4 ESIASETETTUA SEKOITUSOHJELMAA

“Blendtec Designer 625”: ssä on 4 esiohjelmoitua sekoitusohjelmaa: smoothieille, jäätelölle, tuoreelle mehulle ja kuumille keittoille. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi sykli ja “Blendtec” hidastuu tai nopeutuu vastaavasti. Yhdellä painalluksella saavutat tarkan tuloksen, jota tarvitset suosikkireseptillesi.

8 VUODEN TAKUU

Kaiki Blendtec-tehosekoittimet ovat todella laadukkaita. Voit käyttää tehosekoitinta vuosien ajan ilman mitään ongelmia – laitteella on 8 vuoden valmistajan takuu!

***

“Blendtec Designer 625” on yhteensopiva seuraavien patentoitujen “Blendtec” kannujen kanssa: “FourSide”, “WildSide+” ja “Twister”.

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tuotteet Tehosekoittimet
Valmistaja Blendtec
Väri Valkoinen
Takuu 8 vuotta
Alkuperämaa Yhdysvallat
EAN 849369004461

Mitat ja paino

Syvyys 23.4 cm
Korkeus 39.6 cm
Leveys 17.8 cm
Paino 4.3 kg

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Tehosekoitin Blentec “Designer 625 Polar White””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi