left-image right-image
3. päivän tarjous:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

Vedenkeitin + 2 lattelasia lahjaksi
Lahjan arvo: 19,98€!
bottom-image
Kahvijoulukalenteri
1+1 CAPRISSIMO ja CAPRISETTE kahvipavut 1 kg! Löydät ne täältä.

Tehosekoitin Blentec ”Designer 625 Polar White”

 • 🎁
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Osta tämä keittiölaite ja saat lahjaksi teetä. Tee lisätään automaattisesti.
Saatavilla olevia tuotteita ja lahjoja on rajoitettu määrä. Alennuksia ja kampanjoita ei voi yhdistää. Kampanja pätee ylläpitäjän hyväksymällä listalla oleviin tuotteisiin. Yritys pidättää oikeuden muuttaa kampanjan ehtoja milloin tahansa. Kampanja päättyy 03.01.2023.
Pyydä tarjous

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Jos keittiössäsi on ”Blendtec Designer 625”, sinulla on kaikki mitä tarvitset herkullisten smoothieiden, välipalojen, keittojen ja lukemattomien muiden terveellisten ruokien valmistamiseen. Tyylikkäästi muotoiltu tehosekoitin on upea lisä keittiöön!

VALAISTU KOSKETUSHERKKÄ OHJAUSPANEELI

Tässä tehosekoittimessa on valaistu kosketusherkkä ohjauspaneeli, joten siinä näkyvät kuvakkeet ovat helposti luettavissa. Löydät helposti ennalta asetetut ohjelmat kaikkien suosituimpien reseptien valmistamiseen. Ohjauspaneeli voidaan kytkeä päälle napin painalluksella, ja se sammuu automaattisesti. Tasainen pinta on yksinkertainen ja kätevä puhdistaa.

KUUSI ERI NOPEUDETTA JA PULSSITOIMINTO

Säädä ”Blendtec Designer 625”: n sekoitusnopeutta siirtämällä sormeasi vasemmalle tai oikealle kosketusherkän liukusäätimen yli – tuotteita sekoitetaan, kunnes ne saavuttavat haluamasi koostumuksen. Saatavilla on 6 erilaista nopeutta, kun taas pulssiominaisuuden avulla voit lisätä nopeasti sekoittamisen voimakkuutta.

4 ESIASETETTUA SEKOITUSOHJELMAA

”Blendtec Designer 625”: ssä on 4 esiohjelmoitua sekoitusohjelmaa: smoothieille, jäätelölle, tuoreelle mehulle ja kuumille keittoille. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi sykli ja ”Blendtec” hidastuu tai nopeutuu vastaavasti. Yhdellä painalluksella saavutat tarkan tuloksen, jota tarvitset suosikkireseptillesi.

8 VUODEN TAKUU

Kaiki Blendtec-tehosekoittimet ovat todella laadukkaita. Voit käyttää tehosekoitinta vuosien ajan ilman mitään ongelmia – laitteella on 8 vuoden valmistajan takuu!

***

”Blendtec Designer 625” on yhteensopiva seuraavien patentoitujen ”Blendtec” kannujen kanssa: ”FourSide”, ”WildSide+” ja ”Twister”.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Tehosekoitin Blentec ”Designer 625 Polar White””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi