Tasting Box 4 - Kahvikaveri
Maku josta kaikki pitävät - “Rentoihin kesäpäiviin – Café Liégeois "Venezia Corsato" kahvipavut nyt 12.00 €

Tasting Box 4

( 0 )
Tekniset tuotetiedot Tuotekuvaus
Pyydä tarjous
  • Toimitus 3-5 työpäivässä

Tekniset tuotetiedot

Kahvityyppi

Kahvipavut

Valmistaja

KahviKaveri

Paino

700 g

Lue lisää
Näytä vähemmän

Tuotekuvaus

UUSI kahvi  tasting box # 4! Teimme muutoksia laatikon kahvipapuhin, joten jos olet jo kokeillut laatikoita # 1, # 2 ja # 3, sinun pitäisi napata laatikko # 4 ja kokeilla neljää uutta makua!

Haluamme antaa jokaiselle kahvin ystäville mahdollisuuden kokeilla kahvipapuja, joita he eivät ole kokeilleet ennen ja haluavat kokevat hämmästyttävän tunteen, uuden maun tai aromin löytämisestä. Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden tutustua, kokeilla uusia kahviasekoituksia ja löytää suosikkisi niistä! Tasting box no. 4 – mahdollistaa kokeilla neljää eri kahvi sekoitusta. Vaihdamme joka kuukausi kahvit laatikossa!

Jokainen laatikon pakkaus on merkitty numeroilla # 1, # 2, # 3 ja # 4. Ennen maistamista et siis tiedä mitään, mistä pavut ovat peräisin, mikä on paahtotaso tai vahvuus  – toisin sanoen, et tiedä kirjaimellisesti mitään kahvista jota olet maistamassa. Kaikki työ on jätetty luotettaville maku reseptoreillesi.

Laatikossa on neljä pakettia kahvia (150g kussakin), maisteluopas, joiden avulla voit järjestää maistiaiset kotonasi sekä vihko, jonka voit avata ja lukea maistamisen jälkeen. Kirjasesta saat selville, minkälainen kahvi oli piilotettu jokaisen numeron alle.

Ei lisättyjä makuja.

 

Lue lisää
Näytä vähemmän

Kysymykset ja keskustelu

( 0 )

Arvostele:
Kiitos! Arvostelusi katsotaan ja lisätään verkkosivuille pian!

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu.

preloader