Specialty-kahvipavut Black Crow White Pigeon Indonesia Sumatra, 250 g

  • Uusi pakkaus
Määrä
-30%
11.90  8.33 
Tuotetta on keskusvarastossa (ostettavissa verkkokaupasta).
Visa maestro mastercard mobilepay klarna

Toimitus arviolta 1-4 arkipäivää *89% tilauksista toimitetaan perille kolmessa arkipäivässä

Etkö ole varma sopiiko tämä kahvi sinulle? Poikkea myymäläämme ja kokeile itse!
Myymälässämme on aina jopa 8 erilaista kahvia kokeiltavaksi. Jos haluat olla varma, että oikea kahvi on tällä hetkellä saatavilla, ota meihin yhteyttä.
Missä tuotteeseen voi tutustua?
Ruusulankatu 8, Helsinki
Kyllä
Specialty-kahvipavut Black Crow White Pigeon Indonesia Sumatra, 250 g
Specialty-kahvipavut Black Crow White Pigeon Indonesia Sumatra, 250 g
Varastossa
-30%
11.90  8.33 

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

“BLACK CROW WHITE PIGEON”. TARINOITA ERITYISLAATUISISTA KAHVEISTA.

Luku 5 

Black Crow kertoo:

Punaviinin tuoksu täyttää ilman, ja pian sitä täydentävät kanelin, karamellin ja palaneen sokerin uskomattomat aromit, jotka tuovat mieleen jonkin tutun makuyhdistelmän… hehkuviinin!

Sumatran saarella sijaitsevan Gayon ylängön yllä liidellessä voi nähdä alhaalla levittäytyvät, paikallisen saari-ilmaston hellimät ainutlaatuiset kahviviljelmät, joita ympäröivät upeat maisemat. Paikalliset viljelijät poimivat näissä rehevissä kasveissa kasvavat marjat ja käsittelevät ne sitten Giling Basah -nimistä paikallista käsittelymenetelmää hyödyntäen. Kun papujen käymis- ja pesuprosessi on valmis, niitä ei kuivateta kokonaan, vaan ne kuoritaan kosteina (kosteuspitoisuuden ollessa noin 25–30 %) erityiskoneilla, ja vasta sitten niiden annetaan kuivua kokonaan. Näin saadaan vähemmän happamia ja voimakkaamman makuisia kahveja, ominaisuuksia, joista indonesialaiset lajikkeet nykyään tunnetaan.

Black Crow

Tietoa tästä kahvista: 

Alkuperämaa | Indonesia

Alue | Sumatra, Aceh, Gayo

Tuottaja | Koptan Gayo Beseri -osuuskunta

Korkeus merenpinnasta | 1450–1700 m

Arabica-lajike | Tim tim, Ateng

Prosessointimenetelmä | Giling Basah

Paahtoprofiili | Tumma paahto

SCA-pisteet | 84 pistettä 100:sta

Makumaailma | Punaviini, ruskea sokeri, kaneli

Suositellut valmistusmenetelmät: kaikki valmistusmenetelmät, mukaan lukien espresso.

Ainesosat: paahdetut kahvipavut.

Säilytys: säilytä pakkaus suljettuna pimeässä, kuivassa ja viileässä paikassa.

*****

“Black Crow White Pigeon” – tarinoita erityislaatuisista kahveista. Näiden tarinoiden päähenkilöt – Black Crow ja White Pigeon – ilmentävät specialty-kahvien huomattavan monipuolista makupalettia: tummista, vahvoista ja maanläheisistä sävyistä kevyisiin, hentoihin aromeihin. Kaikki mahdolliset makujen ihmeet mahtuvat tälle laajalle asteikolle, joka alkaa täydellisestä pimeydestä ja muuttuu hitaasti hengen salpaavaksi valkeudeksi. Jokainen kahvi ja sen ainutlaatuinen tarina kätkeytyy kauniiseen pakkaukseen, joka on kuin uusi luku kesken olevassa kirjassa, alkaen numerosta 1 ja päättyen numeroon 24. Sukella syvälle uusiin elämyksiin “Black Crow White Pigeon” -kahvien kanssa: tutustu kunkin luvun tarjoamiin tarinoihin, antaudu ainutlaatuisten makujen vietäväksi ja lähde matkalle, joka hurmaa sinut unohtumattomilla tuoksuillaan. Mistä luvusta haluat matkasi aloittaa…?

Maisteluopas
Kaneli
Ruskea sokeri
Viininen

Kahvipassi

Alkuperä kahvialue
Aasia
Kahvilaji
Single-origin
Paahtotaso
Tumma

Usein kysytyt kysymykset

Missä tämä kahvi on paahdettu?

Tämä kahvi on meidän yhteistyökumppaneiden paahtama yhdessä Liettuan hienoimmassa paahtimossa.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 4 1
Mitä valmistusmenetelmiä varten nämä kahvipavut sopivat?

Nämä kahvipavut sopivat hyvin kaikkiin valmistusmenetelmiin- olkoot se sitten espresso, suodatin tai suoraan kuppiin valmistaminen.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 2 0
Mitä eroa on specialty kahvipavuilla ja tavallisilla?

Specialty kahveihin kuuluvat maailman parhailla arvosteluilla lajikkeet. Saatat miettiä, että kuka niitä arvostelee ja miten? No, arvostelun hoitavat sertifoidut kahvimaistelijat. He arvioivat kahvin laadun Specialty Kahviliiton (SCA) asteikon mukaisesti. Siinä huomioidaan neljää kriteeriä: alkuperä, vihreiden papujen ulkonäkö, valmiin juoman aroma ja sen makuominaisuudet. Vain 80-100 pistettä saaneet kahvit saavat specialty nimikkeen.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 8 0
Miten "Giling Basah" käsittely vaikuttaa kahvin makuun?

Giling Basah on puolipesty menetelmä, joka tekee kahvista vähemmän happamaa ja antaa sille intensiivisemmän maun.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0
Onko saatavilla valmiiksi jauhettuja papuja?

Kyllä, löydät tämän kahvin jauhettuna täältä:
https://www.kahvikaveri.fi/p/jauhettu-kahvi-indonesia-sumatra-250-g/.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

4.20
5 arvostelu(a)
60%
0%
40%
0%
0%
  • Vahvistettu käyttäjä
    9 joulukuun, 2021

    Kiinnostava kokeilu, ei silti jatkoon. Vähän liian kauan aikaa sitten paahdettua.

    Onko tämä vastaus hyödyllinen?
  • Vahvistettu käyttäjä
    12 maaliskuun, 2021

    Suosikkilaatujani. Kahvimainen, mutta vivahteikas.

    Onko tämä vastaus hyödyllinen?
  • Vahvistettu käyttäjä
    16 heinäkuun, 2020

    Hyvän makuinen kahvi, mutta en nyt löytänyt kuvauksen makuja

    Onko tämä vastaus hyödyllinen?
  • Vahvistettu käyttäjä
    4 kesäkuun, 2021
    Onko tämä vastaus hyödyllinen?
  • 27 kesäkuun, 2020
    Onko tämä vastaus hyödyllinen?

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi