Specialty kahvipavut Goat Story Kenya Kiaga AA, 250 g
Tekniset tiedot
Yleiset ominaisuudet
Mitat ja paino
Tuotekuvaus
Olet ehkä maistanut upeaa kahvia ennenkin – mutta makujen monimutkaisuuden suhteen Othayan viljelijöiden rakkaudella tuottama “Kenya Kiaga AA” kilpailee kaikkien muiden kahvien kanssa. Se on yksinkertaisesti yksi hienoimmista kenialaisista kahveista, joita meillä on ollut mahdollisuus kokeilla.
Tämän poikkeuksellisen pestyn lajikkeen tuottaa Othaya Farmers Co-operative Society, joka koostuu noin 420 tuottajasta, joilla on oma kuivamyllynsä Gatuyainissa. Kuivamyllyssä on myös oma cupping -laboratorio laatuanalyysiä varten.
Nyerin alueelta peräisin olevien kenialaisten kahvipapujen juju on siinä, että ne kasvavat hitaasti korkealla ja tuottavat erittäin kovia, tiheitä papuja. Papujen tiheyden mukana tulee myös makujen intensiteetti! Kun lisäät tähän vielä ainutlaatuisen punaisen vulkaanisen maaperän, jossa on runsaasti fosforia, saat kahvia suoraan Kenian sydämestä, jota tulet haluamaan varmasti lisää. Ja lisää. Ja lisää.
Sopii täydellisesti: pour-over (suodatin) haudutusmenetelmiin
Sopii hyvin myös: French press, Aeropress, cold brew, espresso
Poikkeuksellisen laadun ja maun vuoksi kahvi on merkitty Specialty -kahviksi. SCA: n mukaan se saa 88 pistettä 100:sta.
MAA: Kenia
ALUE: Nyeri
KORKEUS: 1900 m
LAJIKE: SL28, SL34, Ruiru 11, Batian
KÄSITTELY: Pesty
PAAHTOASTE: Vaalea
MAKUMAAILMA: Musta tee, karhunvatukka, punajuuri, oratuomi, raparperi
Ainekset: paahdetut kahvipavut.
Säilytys: säilytä kuivassa ja viileässä.
Kahvipassi
Usein kysytyt kysymykset
Ei vielä kysymyksiä.
Kysy kysymyksesi tuotteesta
Arvostelut