Ranskalainen kahvinkeitin TIMEMORE Small U, 450 ml

  • Vain verkosta
Loppuunmyyty

Toimitus arviolta 1-4 arkipäivää *89% tilauksista toimitetaan perille kolmessa arkipäivässä

Missä tuotteeseen voi tutustua?
Ruusulankatu 8, Helsinki
Ei
Ranskalainen kahvinkeitin TIMEMORE Small U, 450 ml
Ranskalainen kahvinkeitin TIMEMORE Small U, 450 ml
Varastossa
24.00  16.80 

Tekniset tiedot

icon
Alkuperämaa Kiina

Timemore Small U Black 450 ml tuotekuvaus

Vaikuttaa siltä, että ranskalainen kahvinkeitin on ollut kuivioissa jo ikuisuuden – mutta TIMEMORE luoma upea, tyylikäs versio saa sinut katsomaan tätä klassista klahvinvalmistuslaitetta ihan uudella tavalla. 

MÄÄRITELLÄÄN RANSKALAISEN KAHVINKEITTIMEN KAUNEUS UUDELLEEN

Tätä kaunista laitetta luodessa, sen valmistajat ovat halunneet muotoilla klassisen ranskalaisen kahvinkeittimen uudelleen ja antaa sille modernin ulkonäon. TIMEMORE kahvinkeitin on siten elegantti, minimalistisella designilla ja helpolla käyttöperiaatteella. Laadukkaiden materiaalien, kuten kuumankestävä brosilikaattilasi, ruostumaton teräs ja elintarvikelaatuinen silikooni, tämä ranskalainen kahvinkeitin on myös erittäin luotettava.

V-MUOTOINEN NOKKA

Tämän ranskalaisen kahvinkeittimen V-muotoinen nokka takaa, että kahvi virtaa kuppiisi tasaisesti. Se myös suojaa keittiötasojasi roiskeilta.

TIHEÄ RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ SIIVILÄ

Tiheä ruostumattomasta teräksestä valmistettu siivilä tarkoittaa, että voit jauhaa pavut hienoksi ja silti olla varma, että juomassasi ei ole kahviporoja. Siivilä sopii hyvin sekä teen että kahvin valmistamiseen, joten saat enemmän iloa ranskalaisesat kahvinkeittimestäsi!

TIMEMORE: ANTAA SINULLE ENEMMÄN AIKAA NAUTTIA MAUKASTA KAHVIA

Muutaman kahvin ystävän vuonna 2012 perustettu TIMEMORE on aika nuori kiinalainen yhtiö joka on jo lyönyt laineita kahvimaailmassa. Heidän tuotteet on luotu specialty kahvin faneille, ketkä haluavat valmistaa kahvia kotonaan. Manuaalisista myllyistä ja vaaoista vedenkeittimiin ja ranskalaisiin kahvinkeittimiin saakka, TIMEMORE yhdistää huolellisen designin ja harkitun ammattitaidon jokaisessa valmistetussa kahvinkeittimessä ja lisäosassa. TIMEMORE näkee tätä työtä taiteena. Heidän tuotteet antavat kahvin ystäville kaikkialla maailmassa mahdollisuuden relata hetken ja ottaa aikaa maukkaan asiantuntevasti valmistetun juoman nauttimiseksi.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Timemore Small U Black 450 ml arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Ranskalainen kahvinkeitin TIMEMORE Small U, 450 ml”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi