left-image right-image
Aikaa ystävänpäivään:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

Osoita rakkautta ystävänpäiväkahvillamme nimeltä
"Be My Valentine ..."
bottom-image
Ystävänpäivänä
1+1 PARALLEL kahvipavut 1 kg. Löydät ne täältä.

Käsikäyttöinen kahvimylly Cafflano ”Krinder Black”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Tuote ei ole enään valikoimissamme
Käsikäyttöinen kahvimylly Cafflano ”Krinder Black”
Käsikäyttöinen kahvimylly Cafflano ”Krinder Black”
Varastossa
410.00 

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Neljän menestyksekkään Kicstarter kampanjan jälkeen Cafflano® on plannut uudella manuaalisella myllyllä – Kinder. Se on maailman kevyein metallinen myly (vain 295 g), joka on myös erittäin helposti siirrettävä: kahvan pystyy laittamaan paikoilleen ja irroittamaan erittäin helposti.

VAIVATON JAUHATUS

Krinderin kompakti koko ja ergonoominen tekevät kaikkien kahvipapujen jauhamisesta erittäin helpon tehtävän. Purkin sisempi pyöreä design antaa sinun kaataa ulos kaiken kahvin ilman että astiaan jäisi jäännlksiä. Myllyllä on 30 gramman papukapasiteetti joka on riittävä kahdelle kahvin ystävälle.

ESPRESSOSTA POR OVER KAHVIIN SAAKKA

Jauhatuksen koko ja koostumus ovat epäilemättä kaksi tärkeintä ominaisuutta mikä tulee minkä tahansa kahden kupillisen valmistamiseen, olknoot se sitten espresso, pour-over tai ranskalainen kahvinkeitin / cold brew. Hyvä manuaalisen myllyn pitäisi tuottaa yhtäläistä jauhatusta. Tavalliset manuaaliset myllyt pyrkivät tähän lisäämällä enemmän osia, mutta yleensä tämä johtaa suurempiin kulutuksiin, ja siten korkeisiin hintoihin. Cafflano® Krinder, sitä vastoin, on toteuttanut huoltovapaan jauhatusjärjestelmän taatakseen tsaisen jauhatuksen kaikilla asteilla.

METALLISET TERÄT ITALIASTA

Krinder on varustettu italialaisilla kartiomaisilla terillä. Tarkasti leikatut ja karkaistut terästerillä on terävän reunan pidätyskyky (edge retention), joten pavut leikataan eikä muskata. 

INTUITIIVINEN JA HELPPO JAUHATUKSEN SÄÄTÖ

Myllystä löydät helposti seurattavan säätörenkaan. Käännä sitä joko myötäpäivään (hienompi) tai vastapäivään (karkeampi) muuttaaksesi jauhatuksen asteikkoa.

***

Beanscorp Co., Ltd. perustivat viisi kahvin ystävää vuonna 2013. Siitä lähtien Beanscorp on valmistanut innovatiivisia, kestäviä ja siirrettäviä kahvilaitteita Cafflano® nimellä ja voittanut yli 13 kansainvälistä palkintoa kahvi, ulkoilma ja keittiötarvikkeiden valmistajilta, mukaan lukien neljä peräkkäistä Specialty Coffee Association (SCA) ”Best New Product” palkintoa Cafflano® on nyt saatavilla 100 maassa. Beanscorp suunnittelee ja valmistaa kaikkiki Cafflano® tuotteen Koreassa ja heidän missio on kristallin selvä: kehittää, valmistaa ja tarjota kahvin ystäville laadukkaita kahvitarvikkeita, jotka ovat yksinkertaisia, innovatiivisia, ekonomisia, käytännöllisiä, kestäviä ja myös siirrettäviä.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Käsikäyttöinen kahvimylly Cafflano ”Krinder Black””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi