left-image right-image
Aikaa ystävänpäivään:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

Osoita rakkautta ystävänpäiväkahvillamme nimeltä
"Be My Valentine ..."
bottom-image
Ystävänpäivänä
1+1 PARALLEL kahvipavut 1 kg. Löydät ne täältä.

Lahjasetti kahvin valmistukseen Loveramics ”Brewers”

 • uusi
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Loppuunmyyty

Tekniset tiedot

Tyyppi Lajitelma
Valmistaja Loveramics
Alkuperämaa Kiina
Lue Lisää
Näytä vähemmän

About product

Täydellinen lahja kahvin ystäville. Tämä setti sisältää kaikki kahvin valmistukseen tarvitsemasi tuotteet!

Setti sisältää:

– Kahvin suodattimet (3 nopeutta)

– Suodatinalusta

– Kannellinen lasikannu

Kahvisuodattimet Loveramics “Brewers” (3 nopeutta)

Uusia Loveramics ”Brewers” -kahvisuodattimia on kolmea eri muotoa, joiden avulla voit hallita haudutuksen kestoa ja kahvisi vahvuutta. Pinnat, joissa on vaihtelevia urakuvioita, mahdollistavat kahvin kulkemisen eri nopeuksilla, jolloin syntyy ilahduttavan monipuolisia ja ainutlaatuisia makuja. Nämä suodattimet sopivat 02 suodatinpapereiden kanssa.

Suodatinalusta Loveramics ”Brewers”

Loveramicsin ”Brewers” -kahvisuodattimien lisäksi tämä suodatinalusta on yhteensopiva myös useiden muiden suodattimien, kuten ”Origami” tai ”Hario” lasisuodattimien (koko 02 suositeltava) kanssa. Pidä suodattimet pystyssä, vakaina ja edustavina haudutuksen aikana Loveramicsin avulla!

Korkea kannellinen lasikannu Loveramics “Brewers”, 500 ml

Tämä korkea lasikannu Loveramics ”Brewers” -kokoelmasta on yhteensopiva ”Brewers” -suodatinalustan kanssa tai pelkkien kahvisuodattimien kanssa. Käytä sitä kahvin, teen, kastikkeen tai minkä tahansa muun mieleesi tulevan tarjoiluun. Älä pelkää olla luova! Lämmönkestävä lasi, josta tämä kannu on valmistettu, on tehty paksummaksi kestävyyden lisäämiseksi hektisessä kahvilaympäristössä.

***

Tietoja ”Brewers”-kokoelmasta:

Loveramics pyrkii aina parantamaan kahvin valmistuskokemustasi ja tarjoamaan luovia ratkaisuja arkeen. ”Brewers” -kokoelma on täällä auttaaksesi sinua nauttimaan specialty -kahvistasi enemmän kuin koskaan ennen. Nyt voit paljastaa kaikki upeat maut, jotka kätkeytyvät erilaisiin papulaatuihin tai paahtoasteisiin, uuttamalla niiden maun täysin tai oman makusi mukaan. ”Brewersin” hienoilla kahvin valmistuvälineillä ja astioilla voit valmistaa kahvia juuri omalla tavallasi.

Suunnittelija Simon Stevens

Simon Stevens on palkittu tuotesuunnittelija ja keraamisen suunnittelun liikkeellepaneva voima. Simon on työskennellyt joidenkin maailman arvostetuimpien keramiikan valmistajien kanssa ja on opettanut sekä luennoinut aiheesta kaikkialla Isossa-Britanniassa. Hän on johtanut designtiimejä lifestyle-brändeille ja jatkaa nyt suunnittelijan uraansa Simon Stevens Design Studiossa Lontoossa. Simonin dynaaminen luovuus johti siihen, että hänen menestyneimmät mallinsa sisällytettiin Victoria and Albert Museumin ja Frankfurtin taideteollisuusmuseon pysyviin kokoelmiin.

***

Loveramics on kansainvälisesti tunnettu keramiikkabrändi Hongkongista. Laadun ja käsityötaidon synonyymi on kasvattanut suosiotaan kaikkialla maailmassa.

Lue Lisää
Näytä vähemmän