left-image right-image
Aikaa ystävänpäivään:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

Osoita rakkautta ystävänpäiväkahvillamme nimeltä
"Be My Valentine ..."
bottom-image
Ystävänpäivänä
1+1 PARALLEL kahvipavut 1 kg. Löydät ne täältä.

Kannttava espressokeitin WACACO ”Nanopresso Dark Souls Grey”

 • uusi
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä
-15%
89.90  76.42 
Kysy tuotteesta

Toimitus arviolta 1-4 arkipäivää * 89% tilauksista toimitetaan perille kolmessa arkipäivässä.

Kannttava espressokeitin WACACO ”Nanopresso Dark Souls Grey”
Kannttava espressokeitin WACACO ”Nanopresso Dark Souls Grey”
Varastossa
-15%
89.90  76.42 

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi
icon
Alkuperämaa Kiina
icon
80 ml Vesisäiliö
icon
Vesipumpun paine - 18 bar

Video

Tuotekuvaus

Luoville ihmisille, kapinallisille, niille, jotka ovat toisesta puusta veistettyjä ja jotka ovat taipuvaisia silittämään muita vastakarvaan, Wacaco esittelee uusimman tuotteensa nimeltä Nanopresso, ”Dark Souls”. Melko pelottavan ulkonäkönsä alla ”Dark Souls” -malli osaa hurmata. Sen ylellinen viimeistely viettelee sinut väistämättä, se on tyylikkäällä emalilla ja kullanvärisillä viivoilla koristeltu. Ja yhtä mielenkiintoisia kuin kiehtoviakin, ainutlaatuiset, terävät kallo-symbolit korostavat Nanopresson tarjoamaa poikkeuksellista laatua. Nauti jännittävistä mauista sekä rungosta ja aromista, jotka ovat ulkona tästä maailmasta! ”Dark Souls” -kuvituksen on luonut Wacacon suunnittelutiimi ranskalaisen suunnittelijan ja taiteilijan SteF:n avulla.

*****

Harkitset sitten vaeltamista, telttailua tai yötä hotellissa, tai haluat vain nautiskella mahtavasta kahvikupillisesta kotona tai toimistolla, kannettava käsikäyttöinen espressokeitin ”Nanopresso” WACACO:lta tuo kahvilatasoisen kahvin mukanasi mihin vain. WACACO:n kanssa koko maailma on kahvilasi!    

TÄYDELLINEN ESPRESSO ON HELPPO VALMISTAA      

Koe korkealaatuisen espresson nautinto, ensimmäisestä siemauksesta viimeiseen pisaraan, missä tahansa oletkin. Ainoa mitä tarvitset on jauhettua kahvia, kuumaa vettä ja ”Nanopresso” laitteesi.   

MAKSIMAALISTA TEHOA 18 BAARIN MAKSIMI PAINEELLA      

Äskettäin patentoidun uuttojärjestelmän ympärille rakennettu ”Nanopresso” pystyy saavuttamaan käsiesi avulla enimmäispaineen 18 baaria uuttamisen aikana, saavuttaen näin vertaansa vailla olevan kahvin laadun. Se on varmasti enemmän kuin useimmat kotikäyttöiset espressokeittimet voivat tarjota!

JAUHETUSTA KAHVISTA TAIVAALLISEKSI JUOMAKSI

Täydellisen espresson saavuttaminen on harvoin helppo suoritus, koska useat tekijät vaikuttavat uuttamiseen. Tasalaatuisuus voi osoittautua tosin vieläkin haastavammaksi. Innovatiivisen rakenteensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta ”Nanopresso” auttaa sinua keittämään täydellisen kahvin, jossa on aina upea kermainen vaahto pinnalla.  

HELPOMPAA KUIN KOSKAAN: KÄYTÄ 15% VÄHEMMÄN VOIMAA

”Nanopresso” toimii parhaiten kun käytät hienoksi jauhettua kahvia, joka on tiivistetty voimakkaasti. Se on ilahduttavan helppokäyttöinen ja laitteen käyttäminen vaatii 15 % vähemmän voimaa verrattuna edellisiin malleihin. ”Nanopresson” voima piileekin laitteen sisällä.

VAIN 15,6CM KORKEA

”Nanopresso” laitteen ergonominen ja kompakti muotoilu tekevät siitä varmasti valitsemasi matkakumppanin. Se on helppo pakata ja pitää kädessä.

VIELÄ KEVYEMPI: PAINAA VAIN 336 GRAMMAA

Painaen vain 336 grammaa, ”Nanopresso” on erittäin kevyt ja kulkee mukanasi mihin vain ja sen rakenne on suunniteltu kestämään.

SUUREMPI VESISÄILIÖ

”Nanopresso” -vesisäiliöön mahtuu jopa 80 ml vettä. Siinä on vuorattu ja suojattu irrotettava kahvikuppi. Molemmissa osissa on jäähdytyselementit, jotka suojaavat käsiäsi lämmöltä.

UUSI PORTAFILTER-SUODATIN HELPOTTAA PUHDISTUSTA

”Nanopresso” laitteen puhdistaminen vie vain muutaman sekunnin. Kaikki Portafilter-suodatinosat voi halutessaan purkaa osiin ja syväpuhdistaa.

PAKKAUS SISÄLTÄÄ

Setti sisältää ”Nanopresso” espressokeittimen, sisäänrakennetun espresso kupin, suodattimen, kahvimitan, puhdistusharjan, monikielisen käyttöohjeen, takuupaperit, kaksi tarraa sekä suojakotelon.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kannttava espressokeitin WACACO ”Nanopresso Dark Souls Grey””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi