Kahvivaaka TIMEMORE ”Black Mirror Basic+”

  • uusi
  • Vain verkosta
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä
69.00 
  • Toimitus 1-3 työpäivää

Tuotekuvaus

Tapaa uusi kahvinkeittoavustajasi! Tämä työkalu sopii täydellisesti espresson ja pour-over -kahvin tekoon ja se voi toimia sekä vaakana että kätevänä uuttotelineenä. Kahvin valmistusprosessi ei ole koskaan ollut näin selkeää.

ERITTÄIN TARKAT ANTURIT TAATTUUN TARKKUUTEEN

Tämän älykkään kahvivaa’an anturit takaavat 0,1 g:n tarkkuuden, joten voit olla varma, että sinulle esitettävät tiedot ovat täysin luotettavia. Kirkkaan LED-näytön ansiosta mittaukset ovat aina helposti luettavissa. Vaa’alle on ominaista myös erityisen laaja mittaus skaala: 0,5 g:sta jopa 2 kg:aan. Käyttömukavuutta lisää vielä enemmän 3 sekunnin valmiustilatoiminto sekä automaattinen sammutusvaihtoehto.

ELEGANTTI DESIGN JA NAARMUUNTUMATON MATTA TEKSTUURI

Tämän kahvivaa’an elegantti kuution muoto ja minimalistinen muotoilu saattavat muistuttaa jaden palaa. Pinta on yhtä toimiva kuin kauniskin: sen pinnoite kestää naarmuja ja estää rumia sormenjälkiä.

VEDENPITÄVÄ SILIKONITYYNY ERISTYSTÄ VARTEN

Käytä vedenpitävää silikonityynyä suojellaksesi vaakaa korkeilta lämpötiloilta, vesitahroilta, tahattomalta liukumiselta ja lialta.

KORKEA LAATU VARMISTETTU TARKALLA TESTAUKSELLA

Ennen kuin se tavoitti kahvin ystävät kaikkialla maailmassa, vaaka on käynyt läpi lukuisia testejä. Suuren kapasiteetin 1600 mAh:n litiumakku takaa, että vaaka pysyy käynnissä vähintään 10 tuntia. Voit myös käynnistää vaa’an uudelleen erityisen RESET-painikkeen avulla.

TIMEMORE: ANTAA SINULLE ENEMMÄN AIKAA NAUTTIA MAUKASTA KAHVIA

Muutaman kahvin ystävän vuonna 2012 perustettu TIMEMORE on aika nuori kiinalainen yhtiö joka on jo lyönyt laineita kahvimaailmassa. Heidän tuotteet on luotu specialty kahvin faneille, ketkä haluavat valmistaa kahvia kotonaan. Manuaalisista myllyistä ja vaaoista vedenkeittimiin ja French Presseihin saakka, TIMEMORE yhdistää huolellisen designin ja harkitun ammattitaidon jokaisessa valmistetussa kahvinkeittimessä ja lisäosassa. TIMEMORE näkee tämän työn taiteena. Heidän tuotteensa antavat kahvin ystäville kaikkialla maailmassa mahdollisuuden rentoutua hetken ja ottaa aikaa maukkaan asiantuntevasti valmistetun juoman nauttimiseksi.

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tuotteet Barista-tarvikkeet
Valmistaja Timemore
Väri Musta
Takuu 24 kuukautta
Lisäominaisuudet Automaattinen virrankatkaisu
Alkuperämaa Kiina
EAN 6959493501553

Mitat ja paino

Syvyys 15 cm
Korkeus 2.6 cm
Leveys 13 cm
Paino 380 g

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvivaaka TIMEMORE ”Black Mirror Basic+””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi