VIIKON TARJOUS

Kahvipapusetti ”Single Origin”, 3 kg

  • Vain verkosta
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä
105.70  79.28 

Toimitus arviolta 1-4 työpäivää * 88% tilauksista toimitetaan 3 työpäivän sisällä.

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Specialty kahvipavut ”Maragogype”, 1 kg

Maragogype -kahvi erottuu muista erityisen suurien kahvipapujen ansiosta. Pavut ovat jopa 40 prosenttia suurempia kuin muut Arabica-lajikkeet ja tunnetaan yleisesti nimellä ”norsupavut”. Hunajan ja kinuskin makea aromi siirtyy sulavasti tasapainoiseen hapokkuuden ja makeuden ensimmäisiin makuvivahteisiin, jättäen myöhemmin mausteisen ja yrttisen pitkäkestoisen jälkimaun.

Rikkaan luonnon ja Nicaraguan suotuisan ilmaston ympäröimänä viljelijät kasvattavat näitä hienoja kahvipapuja. Mierischin perheomistuksessa olevat kahviviljelmät kokeilevat jatkuvasti erityyppisiä kahvilajikkeita ja erilaisia ​​käsittelymenetelmiä. Jokaiseen kasviin ja marjaan kiinnitetään erityistä huomiota. Viljelylle on ominaista tarkka ympäristönsuojelu. Kemikaaleja ei sallita alle 5 metrin etäisyydellä yhdestäkään vesilähteestä, itse vesi puhdistetaan perusteellisesti ja käytetään uudelleen kahvipapujen käsittelyyn. Lisäksi korkeimpia puita istutetaan suojaamaan kahvikasveja auringolta ja tuulelta ja ne tarjoavat myös suojaa paikalliselle villieläimille. Kaikki tämä mahdollistaa kahvimarjan erityiseen maun.

Poikkeuksellisen laadun ja maun vuoksi kahvi on merkitty specialty kahviksi. SCAA: n mukaan se saa 83 pistettä 100: sta.

Alkuperä: Nicaragua

Alue: Matagalpa

Maatila: Fincas Mierisch

Kasvukorkeus: 1200-1500 m

Lajike: Maragogpe

Prosessi: Washed

Paahtoaste: Keskipaahto

Makumaailma: Hunaja, kinuski, mausteet

Specialty kahvipavut ”Kivu”, 1 kg

Näille Bourbon lajikkeen kahvipavuille on ominaista marsipaanin ja kuivattujen taatelien makeat aromit, hedelmällisellä makeudella ja happamuudella täydennettynä. Pitkässä ja miellyttävässä jälkimaussa aistit tummansuklaan vihvahteet.

Kongon demokraattisessa tasavallassa sijaitseva Kivu-järven alue tunnetaan paitsi erityisestä kauneudestaan, myös rikkaasta maaperästään, trooppisesta lämmöstään sekä kosteudestaan. Kahviviljelmät sijaitsevat lähellä voimakasta Nyiragongo tulivuorta, jota ympäröi ihanteelliseen kahvinviljelyyn soveltuvat ravitseva maaperä. 1900-luvun viimeisen vuosikymmenen aikana monet kahvitilat tuhoutuivat lähes kokonaan toistuvien tulivuorenpurkausten ja raa’an sisällissodan vuoksi. Nyt viljelijät uudistavat istutuksia ja tekevät sekä paikalliset että kahvinystävät onnellisiksi, koska toisilla on työpaikka ja toiset taas saavat nauttia laadukkaan kahvin täydellisestä mausta.

Alkuperä: Kongon demokraattinen tasavalta

Alue: Kivu

Tila: Pientilat

Kasvukorkeus: 1500m

Lajike: Boubon

Prosessi: Washed

Paahtoaste: Tumma

Makumaailma: Marsipaani, kuivattu taateli, tummasuklaa

Specialty kahvipavut ”Papua New Guinea Sigri”, 1 kg

Tutustu piparkakkuiseen ja musta teemäiseen vivahteikkaaseen aromiin. Maku täynnä hunajan makeutta, jättäen kitalakeen pehmeän, miedon ja makeahkon jälkimaun.

Sigri-kahvitila sijaitsee upeassa Vahgin laaksossa, eksoottisessa Papua-Uusi-Guineassa. Muutamassa vuodessa kahvi on saanut tunnustusta maailmanlaajuisesti kahvin ystävien keskuudessa poikkeuksellisesta maustaan ja erityisestä huomiosta laadunvalvontaan. Kahvimarjat poimitaan ainoastaan käsin ja vasta täysin kypsinä, jolloin kahviin kehityy täydellinen sokerin- ja happamuuden tasapainon. Pavut jalostetaan märkäkäsittelymenetelmällä ja luonnomukaisesti aurinkokuivataan sekä lajitellaan huolellisesti. Viljely on poikkeuksellista, erittäin tarkkan biologisen monimuotoisuuden huomioinnin ja suojelun ansiosta. Eri puulajikkeet tarjoavat varjoa ja suojaa ei ainoastaan kahvipensaille ja maaperälle (mikä vaikuttaa kahvimarjojen kypsymiseen), vaan myös tarjoaa kodin ja suojan 90 eksoottisimmalle lintulajille. Kun kahvia viljellään tällaisessa ympäristössä, kahvin on oltava maagista.

Poikkeuksellisen laadun ja maun vuoksi kahvi on specialty kahvi. SCAA: n mukaan se saa 85 pistettä 100: sta.

Alkuperä: Papua-Uusi-Guinea

Alue: Wahgin laakso

Maatila: Sigri Estate

Kasvukorkeus: 1600 m

Lajike: Caturra

Prosessi: Pulpe Natural

Paahtoaste: Keskipaahto

Makumaailma: Piparkakku, Musta tee, Hunaja

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvipapusetti ”Single Origin”, 3 kg”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi