VIIKON TARJOUS
TOP tarjous
Kuvaus
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

TOP tarjous

Kahvinkeitin Melitta ”Aroma Signature DeLuxe”

 • +Kahvia
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Osta tämä kahvinkeitin ja saat 500g jauhettua kahvia lahjaksi. Kahvi lisätään automaattisesti.
Saatavilla olevia tuotteita ja lahjoja on rajoitettu määrä. Alennuksia ja kampanjoita ei voi yhdistää. Kampanja pätee ylläpitäjän hyväksymällä listalla oleviin tuotteisiin. Yritys pidättää oikeuden muuttaa kampanjan ehtoja milloin tahansa. Kampanja päättyy 03.01.2023.
Pyydä tarjous
Kahvinkeitin Melitta ”Aroma Signature DeLuxe”
Kahvinkeitin Melitta ”Aroma Signature DeLuxe”
Varastossa
165.00 

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi
icon
Alkuperämaa Saksa
icon
1.2 l Vesisäiliö
icon
Mitat 32.5x35.5x15.5cm

Tuotekuvaus

Kahvinkeitin Melitta ”Aroma Signature” täyttää suodatinkahvin valmistukseen vaadittavat korkeimmat laatuvaatimukset. Tämä on osoitettu ECBC: n (European Coffee Brewing Centre) myöntämällä ”Golden Bean” -palkinnolla. Tämä kahvinkeitin ei vain valmista täydellisen makuista kahvia, vaan myös näyttää erittäin tyylikkäältä ruostumattomasta teräksestä valmistettujen yksityiskohtien ansiosta.

2 LÄMMITYSELEMENTTIÄ JA LÄMPIMÄNÄ PITO

Kahvinkeittimessä on kaksi integroitua lämmityselementtiä: veden lämmitykseen ja kahvin lämpimänä pitämiseen valmistusprosessin aikana ja sen jälkeen: 30, 60 tai 90 minuuttia. Kun kahvinkeitintä ei enää käytetä, se sammuu automaattisesti 40 minuutin kuluttua.

TÄYDELLINEN KAHVI MYÖS PIENIÄ MÄÄRIÄ KEITETTÄESSÄ

Integroitu Aroma Premium -teknologia varmistaa kahvin täydellisen laadun ja aromin (lämmitykseen ja uuttamiseen käytetään 1520 W tehoa – valmistusaika lyhenee, kun taas kahvin maku paljastuu täydellisesti). Aroma Function -toiminto mahdollistaa hyvän maun säilymisen myös pienempiä määriä valmistettaessa – tätä toimintoa käytettäessä valmistusaika pidentyy automaattisesti.

”KAHVI ON VALMISTA” SIGNAALI

Integroitu signaali ilmoittaa, kun kahvi on valmista. Tekee käytöstä entistä mutkattomampaa (signaalin voimakkuutta voidaan säätää tai jopa sammuttaa).

VALAISTU VESISÄILIÖ

Vesisäiliö on erittäin mukava käyttää selvästi merkittyjen annosmäärien vuoksi. Vesisäiliö valaistu, kun sinne kaadetaan vettä sekä koko uuttamisprossesin ajan.

INTEGROITTU KALKINPOISTO-OHJELMA

Kahvinkeittimessä on toiminto veden kovuuden asettamiseksi. Asetetun veden kovuuden avulla kahvinkeitin laskee kalkinpoiston tarpeen tietyin väliajoin ja käytön mukaan.

HELPPO PÄIVITTÄINEN YLLÄPITO

Suodattimen pidike on helposti irrotettavissa ja tiskikonepestävä.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

4.75
4 arvostelu(a)
75%
25%
0%
0%
0%
 • 16 maaliskuun, 2022

  Hei, olen ostanut tämän n. 18 vuotta sitten ja toiminut moitteettomasti. Kalkin poiston olen tehnyt aina,kun laite on ilmoittanut sen tehtäväksi. Valaistu vesisäiliö on ollut todella tarpeellinen aamuhämärässä. Tänä aamuna todella pitkään palvellut keitin päätti sanoa sopimuksen irti, en ole katkera sillä 18 vuotta erinomaisesti palvelleena päästän keittimeni ansaitulle eläkkeelle. Ei ole epäilystäkään siitä, etten ostaisi samaa keitintä uudelleen, hinta laatu suhde ihan huippu. SUOSITTELEN ! Huomenna tulen ostoksille.

  Onko tämä vastaus hyödyllinen?
 • 23 tammikuun, 2022

  Hankin tämän kahden pitkäikäisen MM jälkeen ja odotukset ovat korkealla. Tyylikäs retromainen muotoilu sopii ainakin omaan silmään. Säädettävä lämpölevyn päälläpitoaika plussaa. Pitää kahvin pannussa kuumana, niin kuumana että pitää varmaan tarkistaa kulutusmittarilla mitä laite kuluttaa. 🙂 Hyvä ostos!

  Onko tämä vastaus hyödyllinen?
 • 25 joulukuun, 2021

  Helppo käyttöinen ja hyvät kahvit keittävä kapistus. Yllättävän hiljainen. Hyvin pelkistetty ja teollismainen.
  Hyvä ostos. Keston näkee aikanaan.

  Onko tämä vastaus hyödyllinen?

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi