left-image right-image
5. päivän tarjous:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

10% lisäalennus jauhetulle kahville
Alennuskoodilla TASTE10
bottom-image
Kahvijoulukalenteri
1+1 CAPRISSIMO ja CAPRISETTE kahvipavut 1 kg! Löydät ne täältä.

Kahvimylly Eureka ”Mignon Crono Matte Black”

 • uusi
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Määrä
199.00 
Kysy tuotteesta

Toimitus 7 - 10 päivää * 88% tilauksista toimitetaan 3 arkipäivän sisällä.

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Eureka ”Mignon Crono” vie varmasti aamuisen kahvinvalmistusrituaalisi seuraavalle tasolle. Se on luotu erityisesti suodatinmenetelmiä varten. Tämän myllyn sydämmessä on Iower-RPM moottori 50 mm karkaistusta teräksestä terillä – tämän moottorin ansiosta on jauhatus nopeaa sekä erittäin tarkkaa ja jatkuvaa. Lisää tähän patentoitu asteeton mikrometrinen jauhatuksen säätö, kuten myös aikaan perustuva jauhatus (5 – 60 sekunttia) ja saat kestävän myllyn, jota on sekä helppo käyttää että huoltaa.

SUODATINKAHVEJA JA RANSKALAISTA KAHVINKEITINTÄ VARTEN

Erityinen ”Eureka” insinöörien terien muotoilu tarjoaa jauhatuksen suodatinkahveille ja ranskalaiselle kahvinkeittimelle. 

AIKAAN PERUSTUVA JAUHATUS

Aikaan perustuva jauhatus antaa sinun valita intervallin 5 ja 60 sekunnin välillä.

ASTEETON MIKROMETRINEN SÄÄTÖ

Tämä  ”Eureka”: n patentoima järjestelmä takaa vertailemattoman asetuksien tarkkuuden, säästäen aikaasi ja kahvipapuja. Loputtomilla säätömahdollisuuksilla mikrometrinen järjestelmä takaa vertailemattoman jauhatuksen ja antaa sinun suorittaa huolto-operaatioita kadottamatta jauhatusasetuksia. 

ANTI-CLUMP & ELECTROSTATICITY JÄRJESTELMÄ (ACE)

Luotu estämään paakkujen muodostumista ja poistamaan elektrostaattisen latauksen jauhetusta kahvista, ACE-järjestelmä on yhteinen tekijä kaikissa ”Eureka” myllyissä. Kahvin annostelun ansiosta ACE-järjestelmä takaa vertailemattoman puhtauden ja annostelun jatkuvuuden.

”HIGH-SPEED” HUOLTO

Myllyn huoltaminen on erittäin helppoa. ”Eureka” teränpidikesetin voi purkaa irrottamalla ainoastaan 9 ruuvia, joten voit helposti vaihtaa ja puhdistaa terät, kuten myös säästää aikaa prosessissa.

TUOTTAVUUS

Tuottavuus: 1,5-2,1 (suodatus). Mylly on varustettu jauhetun kahvin korilla (160 g) ja 300 g kapasiteetilla papusäiliöllä.

KÄSIN KOOTTU FLORENCE, ITALIASSA

”Eureka” on muotoillut ja valmistanut moderneja ja tyylikkäitä kahvimyllyjä vuodesta 1920 alkaen. Florencessa, Aurelio Contin perustaman yhtiö aloitti tomintasa espressomyllyjen valmistajana ja saavutti nopeasti huipputason. Nykyään kansainvälisen ja dynaamisen asenteensa ansiosta ”Eureka” pyrkii tulemaan kahvimyllyteollisuuden innovatiivisimmaksi yritykseksi, joka on nykyaikainen jauhatustekniikka kaikentyyppisille kahvinvalmistusmenetelmille.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvimylly Eureka ”Mignon Crono Matte Black””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi