2+2

Kahvikone Saeco “Xelsis SM7684/00”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus

Reseptimäärä

Americano Caffè crema Kuuma maito Long black Musta kahvi
Tuote ei ole enään valikoimissamme

Suosittelemme lisäämään myös nämä

1

Yhteensä: 353.98

Säästä

Tekniset tiedot

Tyyppi Automaatti
Valmistaja Saeco
Takuu 24 kuukautta
Käyttää
Vesisäiliö 1.7 l
Papusäiliön koko 450 g
Maidonvaahdottimen tyyppi Automaattinen maitoletku järjestelmä
Terien tyyppi Keraaminen
Annoksen mustalle kahville 2
Annoksen säätö maitokahville 2
Saako koneesta kuumaa vettä? Kyllä
Valmistaako kuumaa maitoa? Kyllä
Käyttäjän luomat reseptit 6
Korkeus-säädettävä kahvisuutin 148 mm
Kalkinpoisto-ohjelma Kyllä
Puhdistusohjelma Kyllä
Automaattinen huuhtelu Kyllä
Porosäiliö (annokset) 14
Voimakkuus 1850 W
Vesipumpun paine 15 BAR
Syvyys 489 mm
Korkeus 393 mm
Leveys 283 mm
Alkuperämaa Italia
EAN 8710103847526
Paino 10 kg
Lue Lisää
Näytä vähemmän

About product

Nauti jopa 15 erilaisesta kahvijuomasta vain yhdellä napin painalluksella. Saeco “Xelsis SM7684/00” kahvikoneella jokainen löytää suosikki kahvinsa!

Kuusi kahvin ystävää voi tallentaa omia yksittäisiä reseptejään. Kosketusnäyttö varmistaa, että jokainen näistä resepteistä luodaan ja valmistetaan helposti.

Samaan aikaan voit valmistaa kaksi kupillista espressoa, cappuccinoa tai latte macchiatoa. “Latte Perfetto” -teknologialla varmistetaan, että jokainen maitopohjainen juoma peitetään täydellisellä maitovaahdolla.

Voit säätää kahvin valmistuksen kestoa ja vahvuutta jokaiselle juomalle yksilöllisesti. Vahvuuden voit valita 5 tasolta.

KERAAMINEN MYLLY

Keraaminen kahvimylly on vahva ja kestävä. Se varmistaa parhaan jauhatuksen, mikä yhdessä veden vapaan virtauksen kanssa valmistusprosessin aikana, takaavat herkullisen lopputuloksen. Toisin kuin muut materiaalit myllyissä, keraaminen suojaa papuja ylikuumenemiselta ja palaneen maulta. Myllyssä on myös 12 erilaista jauhatusasetusta, hienoimmasta jauhatuksesta hämmästyttävälle espressolle karkeampaan kevyemmille kahvi juomille. Kahvin valmistus yksilöllisten mieltymysten mukaan ei ole koskaan ollut näin helppoa!

YKSINKERTAINEN HUOLTO

“HygieSteam” -järjestelmä varmistaa kaikkien maitojäämien poistamisen järjestelmästä ja letkuista, jokaisen maitokahvinjuoman valmistuksen jälkeen. Vain kolmea painiketta napsauttamalla kytkeytyy päälle kahvikoneen puhdistusohjelma, mikä mahdollistaa moitteettomaan hygieniaan.

AQUACLEAN FILTER 

Uusi patentoitu Saeco “AquaClean”-vesifiltterin ansiosta voit nauttia huoletta kaikista automaattisen kahvikoneesi toiminnoista. Filtteri mahdollistaa jopa 5000 kahvikupin valmistamisen ilman kalkinpoistoa. Kun “AquaClean”-filtteri on asennettu koneeseen, kone ei varoita kalkinpoistosta. Suosittelemme, että filtteri vaihdetaan 3 kuukauden välein.”

Lue Lisää
Näytä vähemmän