2+2

Kahvikone Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00

Pyydä tarjous
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Kahvikone Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00
Kahvikone Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00
Varastossa
1299.00 

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi, Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Italia
icon
8 Tallennettavat käyttäjäprofiilit
icon
1.7 l Vesisäiliö
icon
12 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 28.7x39.6x48.7cm
icon
Korkeus-säädettävä kahvisuutin - 15 cm
icon
Vesipumpun paine - 15 bar
icon
Näyttö - värinäyttö
icon
Annoksen mustalle kahville - 2
icon
22 Käyttäjän luomat reseptit

Reseptimäärä

Musta kahvi
Musta kahvi
Cappuccino
Cappuccino
Tuplaespresso
Tuplaespresso
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Americano
Americano
Latte
Latte
Caffè crema
Caffè crema
Melange
Melange
Cortado
Cortado
Café au lait
Café au lait
Matkatermos
Matkatermos
Espreso Lungo
Espreso Lungo
Italian cappuccino
Italian cappuccino

Tuotekuvaus

Maku räätälöitynä täydelliseksi jokaisessa valmistamassasi kahvikupillisessa. Tämä kahvikone tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän italialaista muotoilua, uusinta teknologiaa ja innovatiivisia valmistusmenetelmiä. Nauti mestarillisista ominaisuuksista, jotka täyttävät kaikki täysautomaattisen kahvikoneen vaatimukset, ja juo kahvia juuri sellaisena kuin haluat.

NAUTI 22 HERKULLISESTA JA ERILAISESTA KAHVIJUOMASTA

Tutustu miellyttävään kahvin maailmaan, oli tunnelma mikä hyvänsä, varaa on valita 22 erilaisesta reseptistä. Tavanomaisimmista espressosta ja cappuccinosta, erikoisempiin juomiin kuten espresso macchiato tai flat white, jokainen löytää varmasti mieleisesensä koneesta.

MUOKKAA JUOMIA OMAN YKSILÖLLISEN MAKUSI MUKAAN JA TALLENNA RESEPTIT 8 KÄYTTÄJÄPROFIILIN ALLE

Jokaisen käyttäjän muokatut kahvisuosikit tallennetavissa 8 käyttäjäprofiilin alle ja helposti valittavissa korkearesoluutioiselta kosketusnäytöltä. Yksilöi jokainen profiili pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

PALJASTA JOKAISEN KAHVIPAVUN PARHAAT OMINAISUUDET “BEAN MAESTRON” AVULLA

BeanMaestro säätää automaattisesti jauhatusasetukset vapauttamaan valitsemasi pavun parhaat maut ja aromit. Yksinkertaisesti valitset vain papulajikkeen ja paahtoasteen ja annat BeanMaestron hoitaa lopun.

“COFFEE EQUALIZER TOUCH+”: KOKEILE 7 ERILAISTA UUTTOASETUSTA TAI LISÄÄ EXTRA SHOT

Luo oma suosikkireseptisi CoffeeEqualizer Touch+:n avulla! Voit yksilöidä oman kahvisi tarkkojen makumieltymystesi mukaiseksi säätelemällä; vahvuutta, kahvin ja maidon määrää, lämpötilaa, maitovaahdon määrää ja jopa valita kahvin tai maidon valmistusjärjestyksen. Halutessasi voit käyttää ExtraShot toimintoa lisämään kahvin intensiivisyyttä.

INNOVATIIVINEN 5″ VÄRIKOSKETUSNÄYTTÖ

Innovatiivinen 5″ korkearesoluutioinen värinäyttö sisältää intuitiivisen, kosketusherkän käyttöliittymän, joka mahdollistaa tarkan vuorovaikutuksen ja auttaa hallitsemaan lukuisia erilaisia kahvi valintoja!

SISÄÄNRAKENNETTU WI-FI NIILLE, JOTKA HALUAVAT HYÖTYÄ JOKAISESTA OMINAISUUDESTA

Koneen sisäänrakennettu Wi-Fi-yhteys, jotta mikään prosessin osa ei jää huomiotta. Parannat käyttäjämukavuutta ohjaamalla konetta saumattomasti älylaitteen avulla ja siellä on jopa mahdollisuus tarkistaa tarvittavien lisäysten saatavuus paikallisilta jakelijoilta. Säännölliset päivitykset tarjoavat ohjelmiston parannuksia ja koneen tekoälyn kehittämistä sekä pyrkivät aina parantamaan ja rikastuttamaan kokemustasi auttamalla sinua saamaan parhaan hyödyn irti koneestasi.

LÖYDÄ UUSIA RESEPTEJÄ JA KÄYTÄ HYVÄKSESI PERSONOIDUT NEUVOT 

Kone muistaa mieltymyksesi ja antaa sinulle yksilöllisiä, henkilökohtaisia suosituksia, joiden avulla voit löytää uusia kahvireseptejä sekä koneesi erilaisia ominaisuuksia ja toimintoja.

VAIVATON YKSILÖINTI “COFFEEMAESTRO”N AVULLA

Muokkaa vaivatta täydellinen kahvikupillisisesi CoffeeMaestron avulla! Valitset ainoastaan haluamasi makuprofiilin kolmesta esiasetuksesta: Delicato, Intenso ja Forte. Kun olet valintasi tehnyt, kone säätää automaattisesti kahvin asetuksia, kuten voimakkuutta, kahvin määrää ja esiuuttoaikaa, jotta saat juuri oikean maun.

“LATTE PERFETTO”: TÄYDELLISEN KERMAINEN JA SILKKINEN MAITOVAAHTO

LattePerfetto -tekniikalla varustettu ulkoinen maitokarahvi valmistaa paksun maitovaahdon, jossa hienon silkkinen rakenne.

“LATTE DUO”: KAVERILLE KANSSA NAPINPAINALLUKSELLA SUOSIKKI KAHVIASI

Valmista ja nauti kupillinen tai kaksi kupillista ystävän kanssa mieleistänne kahvia – mukaan lukien cappuccino ja latte macchiato – yhdellä kosketuksella.

VARMISTAT KORKEAN LAADUN INTUITIIVISELLA HUOLTOJÄRJESTELMÄLLÄ

Kosketusnäytön värikoodatusta intuitiivisesta huoltovalikosta voit tarkistaa koneen ja puhdistustilanteen helpommin kuin koskaan ennen. Valikko tarjoaa hyödyllisen yleiskatsauksen ja ilmoittaa asiaankuuluvista tilanmuutoksista, kuten veden loppumisesta tai vedensuodattimen vaihtotarpeesta.

KESTÄVÄ KERAAMINEN MYLLY: 20 000 KAHVIKUPIN TAKUULLA

Parhaat maut ja aromit vapautetaan pavuistasi erityisen kestävällä myllyllä. Se on suunniteltu poikkeuksellisen täsmälliseksi ja kestäväksi;  suunniteltu kestämään vähintään 20 000 kahvikupillisen valmistuksen. Mylly on helposti säädettävissä 12 eri jauhatustasolla.

NAUTI KAHVIKONEESTASI PITEMPÄÄN JA NAUTI KAHVISTASI VIELÄKIN ENEMMÄN AQUACLEAN -KANSSA*

AquaClean on patentoitu vedensuodatin, joka on suunniteltu parantamaan kahvin laatua, suodattamalla veden ja estämällä kalkin muodostuminen laitteen sisään. Keität jopa 5000 kuppia kahvia ilman kalkinpoisto -ohjelman tarvetta – kun vaihdat suodattimen säännöllisesti.

ERINOMAISET KAHVIMAUT “AROMA EXTRACT” AVULLA

AromaExtract luo täydellisen tasapainon oikean valmistuslämpötilan ja ihanteellisen uuton välillä, jotta voit nauttia todella herkullisista mauista.

*Laite kehottaa sinua suorittamaan kalkinpoisto -ohjelman, kun olet vaihtanut suodattimen 8 kertaa. Ennen kalkinpoisto -ohjelman suorittamista valmistettujen kuppien tarkka määrä riippuu valitusta kahvilajikkeesta sekä siitä, kuinka usein kone on huuhdellut ja puhdistettu.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi