Kahvikone Saeco “Idea Cappuccino Restyle”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Tuote ei ole enään valikoimissamme

Tuotekuvaus

Kahvikoneen käyttö ei ole koskaan ollut näin helppoa ja mukavaa! Saecon “Idea Cappuccino Restyle” -kahvikoneella jokainen pystyy valmistamaan unelmiensa kupin kahvia.

Kätevä näyttö ja värikkäät kuvakkeet, joissa myös juomien nimet, auttavat helposti valitsemaan halutun kahvijuoman tai säätämään juomaparametrejä yksilöllisten mieltymysten mukaan. Yksityiskohtaista valmistusprosessia on helppo seurata näytöltä ja vain hetken kuluttua nauttia suosikki kahviasi.

ENEMMÄN ETUJA

Tällä kahvikoneella voit luoda ja muokata monia erilaisia kahvijuomia, mikä tekee valmistusprosessista vieläkin nopeamman. Kahvinjuomien valmistuksen helpottamiseksi kahvikoneessa on sisäänrakennettu ja helppokäyttöinen valikko, joka takaa vaivattoman navigoinnin. Yhdellä napin painalluksella voit valmistaa jopa 12 erilaista kahvia!

Automaattisella laskurilla voit seurata, kuinka monta juomaa valmistettiin tietyn ajanjakson aikana. Tarvittaessa voit asettaa salasanan lukitaksesi kahvinkeittimen ohjausvalikon.

MODERNI DESIGN

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko helpottaa koneen ylläpitoa. Kahvinkeittimen osat ovat vahvoja ja kestäviä. Yläosassa on integroitu aktiivinen kupin lämmitin, joka varmistaa, että herkulliset kahvijuomat kaadetaan esilämmitettyyn kuppiin ja näin pidetään juomat pidempään kuumana. Kahvisuuttimen korkeus on säädettävissä, joten voit valmistaa kahvia eri kokoisille kahvikupeille.

Ensimmäiselle kahvikupille

Uusi kahvikone kysyy kahvia! Tässä on joitain kahveja, jotka sopivat hyvin sekä mustien että maitopohjaisten kahvijuomien kanssa.

+ tuote(tta):

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Valmistaja Saeco
Väri Musta
Takuu 24 kuukautta
Käyttää Jauhettu kahvi, Kahvipavut
Näyttö Kosketusnäyttö
Voimakkuus 3300 W
Alkuperämaa Italia
EAN 8016712035058

Hallinta

Valikko kieli Englannin

Mitat ja paino

Syvyys 54.5 cm
Korkeus 72 cm
Leveys 41 cm
Paino 56.7 kg

Kahvikoneen huoltoon

Kunnollinen huolto ja puhdistus takaa kahvikoneen tasaisen ja kestävän käyttöiän. Tarvitset näitä huolto- ja puhdistustuotteita pitämään kahvikonetta puhtaana.

+ tuote(tta):

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Saeco “Idea Cappuccino Restyle””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi