Kahvikone Saeco Idea Cappuccino Restyle

Tuote ei ole enään valikoimissamme
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Kahvikone Saeco Idea Cappuccino Restyle
Kahvikone Saeco Idea Cappuccino Restyle
Varastossa
1.00 

Tälle mallille sopivat huoltotuotteet

Puhdistusaineet
Puhdistusaineet
Aseta:

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Kahvikoneen käyttö ei ole koskaan ollut näin helppoa ja mukavaa! Saecon “Idea Cappuccino Restyle” -kahvikoneella jokainen pystyy valmistamaan unelmiensa kupin kahvia.

Kätevä näyttö ja värikkäät kuvakkeet, joissa myös juomien nimet, auttavat helposti valitsemaan halutun kahvijuoman tai säätämään juomaparametrejä yksilöllisten mieltymysten mukaan. Yksityiskohtaista valmistusprosessia on helppo seurata näytöltä ja vain hetken kuluttua nauttia suosikki kahviasi.

ENEMMÄN ETUJA

Tällä kahvikoneella voit luoda ja muokata monia erilaisia kahvijuomia, mikä tekee valmistusprosessista vieläkin nopeamman. Kahvinjuomien valmistuksen helpottamiseksi kahvikoneessa on sisäänrakennettu ja helppokäyttöinen valikko, joka takaa vaivattoman navigoinnin. Yhdellä napin painalluksella voit valmistaa jopa 12 erilaista kahvia!

Automaattisella laskurilla voit seurata, kuinka monta juomaa valmistettiin tietyn ajanjakson aikana. Tarvittaessa voit asettaa salasanan lukitaksesi kahvinkeittimen ohjausvalikon.

MODERNI DESIGN

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko helpottaa koneen ylläpitoa. Kahvinkeittimen osat ovat vahvoja ja kestäviä. Yläosassa on integroitu aktiivinen kupin lämmitin, joka varmistaa, että herkulliset kahvijuomat kaadetaan esilämmitettyyn kuppiin ja näin pidetään juomat pidempään kuumana. Kahvisuuttimen korkeus on säädettävissä, joten voit valmistaa kahvia eri kokoisille kahvikupeille.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Saeco Idea Cappuccino Restyle”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi