2+2

Kahvikone Nivona ”NICR 841”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Loppuunmyyty

Suosittelemme lisäämään myös nämä

1

Yhteensä: 353.98

Säästä

Tekniset tiedot

Mitat 48 × 24 × 33 cm (senttimetri)
Tyyppi
Valmistaja
Väri
Takuu
Käyttää
Näyttö
Valikko kieli
Vesisäiliö
Papusäiliön koko
Maidonvaahdottimen tyyppi
Terien tyyppi
Annoksen mustalle kahville
Annoksen säätö maitokahville
Saako koneesta kuumaa vettä?
Valmistaako kuumaa maitoa?
Käyttäjän luomat reseptit
Korkeus-säädettävä kahvisuutin
Kalkinpoisto-ohjelma
Maitojärjestelmän puhdistusohjelma
Puhdistusohjelma
Automaattinen huuhtelu
Säädettävä kahvin määrä
Voimakkuus
Vesipumpun paine
Syvyys
Korkeus
Leveys
Alkuperämaa
EAN
Paino
Lue Lisää
Näytä vähemmän

About product

Espresso, musta kahvi, cappuccino tai latte macchiato – Nivonan NICR 841 valmistaa ne kaikki hetkessä. Mikä tärkeintä: pystyt valmistamaan suosikkijuomasi sekä kahvipavuista että jauhetusta kahvista. Koneen elegantin, vankan ja puhtaan muotoilun ansiosta CafeRomantica 858 sopii täydellisesti melkein mihin tahansa keittiöön.

9 YKSILÖLLISTÄ OHJELMAA

Selkeän värinäytön ja helppokäyttöisen valikon avulla voit tallentaa jopa 9 yksilöllistä kahvireseptiä. Säädä kahvin vahvuutta, aromia ja veden määrää makusi mukaan, ja tallenuksen jälkeen voit nauttia omaa kahviasi milloin tahansa haluat. Sinun täytyy vain kääntää valintanuppia haluamasi kahvin valitsemiseksi ja painaa painiketta, niin maukas kahvi valmistuu hetkessä. Jos perheenjäsenesi pitävät kukin erilaisesta kahvista, NICR 841 on täydellinen valinta!

MAITOKAHVIT YHDELLÄ NAPINPAINALLUKSELLA

Tässä kahvikoneessa on automaattinen maitovaahdotin. Voit siis valmistaa helposti yhdellä napinpainalluksella espresson ja mustan kahvin lisäksi myös herkullisia erikoiskahvijuomia kuten cappuccinoa tai latte macchiatoa. Sinun ei tarvitse valmistaa erikseen kahvia ja maitovaahtoa – vain yksi painallus ja herkullinen maitokahvi on valmis nautittavaksi!

HELPPO HUOLTO

NICR 841 käyttää patentoitua Nivonan puhdistusjärjestelmää. Kahvikone puhdistaa itsensä automaattisesti ja tiedottaa tarvittavaessa kalkinpoistosta. Kaikki puhdistettavat osat (uutinyksikkö, vaahdotin ja maitoletku) pystyy irrottamaan helposti ja pesemään nopeasti käsin.

Lue Lisää
Näytä vähemmän