KUUKAUDEN TARJOUS
VIIKON TARJOUS
VIIKON TARJOUS
Ilmainen toimitus

alkaen 59€ tilauksesta

9,3/10 asiakasarvio

palvelun ja laadun vuoksi

1 milj.+ tyytyväisiä asiakkaita

ympäri maailmaa

Liike Helsingissä

laajalla valikoimalla

Miele

Kahvikone Miele “CM 6360 LOCM”

EAN: 4002516357872
  • uusi
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10€ lahjakorttia tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Määrä
1479.00  1389.00 

Toimitus arviolta 1-4 työpäivää * 88% tilauksista toimitetaan 3 työpäivän sisällä.

Tuotekuvaus

Yhden maailman tunnetuiman kotilaitteiden valmistajan valmistama kahvikone Miele ”CM 6360 MilkPerfection” on luotu niille, jotka haluavat valita laajasta juomien valikoimasta. Tämä malli pystyy valmistamaan monia juomia: perinteisestä espressosta tai cappuccinosta tyylikkääseen flat white tai espresso macchiato juomiin saakka. Sen lisäksi se pystyy valmistamaan mitä tahansa juomaa 2 annosta samanaikaisesti. Teen ystävätkin tulevat kokemaan miellyttävän yllätyksen : kuumaa vettä valmistaessa he voivat valita eri lämpötiloista, jotka on luotu erilaista teetä varten. Sen lisäksi ”TeaTimer” toiminto antaa heidän ohjelmoida ja katsoa hautumisaikaa. Ne, jotka pitävät alykkäästä teknologiasta voivat käyttää kahvikonetta suoraan älylaitteeltaan ”[email protected]” sovelluksen kautta. Tässä Miele mallissa on lukemattomia toimintoja, jota kahvin ystävät tulevat varmasti arvostamaan – kahvinjuojille lukuisien mauilla eksperimentoimisen mahdollisuuksien lisäksi myös sellaiset, jotka tekevät kahvikoneen käytöstä paljon helpomman. Jos se ei ole vielä tarpeeksi, automaattiset huolto-ohjelmat ja tiskikonekestävät osat takaavat erittäin helpon huollon.

LAAJA VALIKOIMA JUOMIA, MISTÄ VALITA

Nauti laajasta juomien valikoimasta: ristretto, espresso, musta kahvi, lungo, espresso macchiato, flat white, cappuccino, italialainen cappuccino, latte macchiato, latte ja café au lait. Mikäli sinulla on vieraita tai haluat vain hemmotella itseäsi pidemmällä kahvitauollam vot käyttää kannu-toimintoa ja valmistaa 3-8 kahviannosta kerralla napinkosketuksella. Voit valmistaa myös kuumaa maitoa tai maitovaahtoa erikseen (eli silloin kun haluaisit esimerkiksi kaakaota).

2 KUPILLISTA LATTE MACCHIATOA KERRALLA

Täysutomaattinen kahvikone Miele ”CM 6360 MilkPerfection” on täydellinen niille, jotka haluavat nauttia kahvia kahdestaan. Voit unohtaa toisen kupillisen valmistumisen odottelun – tällä koneella voit valmistaa kaksi juomaa kerralla!

SOPIVA TEEN YSTÄVILLE

Tämä malli on erittäin teeystävällinen! Valmistaessa kuumaa vettä, voit valita lämpötilan, joka sopii parhaiten sinulle: se, joka on luotu juuri mustalle teelle, yrttiteelle, hedelmäteelle, vihreälle teelle, valkoiselle teelle tai japanilaiselle teelle. ”TeaTimer” toiminto antaa sinun seurata hautumisaikaa, joka on esiasetettu erilaisia teitä varten. kuten myös muuttaa sitä. Kun hautumisaika on loppunut, äänimerkki ilmoittaa tästä. Sen lisäksi, samalla kun teesi hautuu, voit käyttää konetta kahvin valmistamiseen.

ÄLYSOVELLUS ”[email protected]

Kun lataat ”[email protected]” sovelluksen älylaitteellesi, pystyt hallitsemaan konettasi etäältä, valmistamaan juomia, lukea laitteestasi ja muuttaa asetuksia.

ERILAISET TOIMINTATILAT RIIPPUEN KAHVINJUONTITOTTUMUKSISTASI

Riippuen kahvinjuontitottumuksistasi voit valita erilaisista toimintatiloista: energiansäästö ”Eco Mode”, ”Barista Mode” luotu niille, jotka etsivät täydellistä makua, ”Latte Mode”, joka tekee maitopohjaisten juomien valmistamisesta paljon nopeamman, ja ”Party Mode”, joka sopii intesiiviseen kahvinvalmistukseen tilaisuuksien aikana, esim. isot perhekokoontumiset.

”EXPERT MODE” VALINTA

Tämä tila antaa sinun muuttaa valitun juomasi kokoa (kahvi, maitovaahto tai kuuma maito) juoman valmistuksen aikana.

HENKILÖKOHTAISET KÄYTTÄJÄPROFIILIT

”Miele” profiilin tai ”Miele” juomavalikoman lisäksi, voi luoda 2 henkilökohtaista käyttäjäprofiilia, joten erilaisten kahvien ystävät voivat nauttia kahvista juuri sellaisenaan kuin he sitä haluavat. Eri profiileille voi valita ja tallentaa erilaiset mustien kahvijuomien, maitopohjaisten juomien ja kuuman valmistamiseen liittyvät koot ja parametrit.

”DOUBLE SHOT” TOIMINTO

Tämä toiminto on luotu vahvojen makujen ystäville. Jos päätät valita sen, kahvikone jauhaa kaksi erillistä kahviannosta kuppiisi peräkkäin. Tällä tavalla valmistettu kahvi on vahva ja aromaattinen, mutta ei kitkerä.

AROMATIC JÄRJESTELMÄ AROMAATTISINTA KAHVIA VARTEN

Tämä kahvikone on varustettu myllyllä, joka säilyttää ja huolellistesti paljastaa kahvipapujesi aromin. Yhdessä älykkään ”Miele” uuttoteknologian kanssase takaa, että valmistettu juoma on täydellisen aromaattinen ja maukas joka kerta.

KAHVI MAKUSI MUKAAN

Jauhatusaste, jauhetun kahvin määrä (kahvin vahvuus), juoman lämpötila ja annoksen koko – kaikkia näitä voi säätää henkilökohtaisen makumieltymyksesi mukaan.

KUPINLÄMMITYSTOIMINTO

Espresson ja muiden kahvijuomien ainutlaatuinen maku tulee parhaimmiten esiin, kun juoma kaadetaan suoraan esilämmitettyyn kuppiin. Mitä pienempi ja paksuseinäisempi kuppi, sitä tärkeämpi on sen lämmittäminen ennen käyttöä. Voit lämmittää kuppisi ja lasisi erikoisella kupinlämmitystoiminnolla.

ERITTÄIN KÄTEVÄ AUTOMAATTINEN MAITOJÄRJESTELMÄ

Täysautomaattinen kahvikone Miele ”CM 6360 MilkPerfection” on varustettu intogroidulla letkullisella maitojärjestelmällä. Tämä järjestelmä on erittäin käytännöllinen: letkun voi laittaa suoraan ”Miele” maitosäiliöön (mukana paketissa) tai, vaihtoehtoisesti maitotölkkiin. Automaattinen maitojärjestestelmän huuhteluohjelma tekee kaikesta entistä helpomman – jokaisen maitopohjaisen juoman valmistamisen jälkeen, laita letkun pää vain kiinni tippa-alustaan ja järjestelmä huuhdellaan automaattisesti. Kun maitoletku ei ole käytössä, voit säilyttää sen turvallisesti erillisessä lokerossa.

AUTOMATISOITU HUOLTO

Tätä kahvikonetta on erittäin helppo huoltaa automaattisten maitojärjestelmän huuhtelun ja puhdisohjelmien, uutinyksikön puhdistuksen ja kalkinpoiston avulla. Lisäkätevyyttä varten tippakaukalon ja sen kannen, kahviporolaatikon, vesisäiliön ja ulosvirtausputken (paitsi ruostumattomasta teräksestä kansi), maitoletkun huuhtelusuuttimella, maitoletkun suuttimen ja maitosäiliön kannellaan voi pestä tiskikoneessa.

LAPSITURVALLINEN JÄRJESTELMÄN LUKITUS

Estää toisia ihmisiä (esim. lapsia) käyttämästä kahvikonetta, voit turvallisesti lukita sen.

Reseptimäärä

Musta kahvi
Musta kahvi
Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Kahvikannu
Kahvikannu
Latte
Latte
Lungo
Lungo
Café au lait
Café au lait

Ensimmäiselle kahvikupille

Uusi kahvikone kysyy kahvia! Tässä on joitain kahveja, jotka sopivat hyvin sekä mustien että maitopohjaisten kahvijuomien kanssa.

+ tuote(tta):

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Tyyppi Automaatti
Valmistaja Miele
Takuu 24 kuukautta
Käyttää Jauhettu kahvi, Kahvipavut
Näyttö Musta/Valkoinen
Maidonvaahdottimen tyyppi Automaattinen maitoletku järjestelmä
Terien tyyppi Teräs
Voimakkuus 1500 W
Vesipumpun paine 15 BAR
Alkuperämaa Saksa
EAN 4002516357872
Maitosäiliö 0.5 l
Tallennettavat käyttäjäprofiilit 4

Kapasiteetit

Vesisäiliö 1.8 l
Papusäiliön koko 300 g
Korkeus-säädettävä kahvisuutin 14 cm
Porosäiliö (annokset) 10

Asetukset

Annoksen mustalle kahville 2
Annoksen säätö maitokahville 2
Säädettävä jauhatuskarkeus (tasot) 5
Annoskoko Ohjelmoitava
Kupin valaistus Kyllä
Kahvin vahvuus (tasot) 5
Kahvin lämpötila (tasot) 3

Huolto-ohjelmat

Kalkinpoisto-ohjelma Kyllä
Maitojärjestelmän puhdistusohjelma Kyllä
Puhdistusohjelma Kyllä
Automaattinen huuhtelu Kyllä
Säädettävä maitovaahto Kyllä

Mitat ja paino

Syvyys 42.7 cm
Korkeus 35.9 cm
Leveys 25.1 cm
Paino 9.9 kg

Hallinta

Ohjaustyyppi Hipaisupainikkeet
Smart app Kyllä

Reseptimäärä

Muut Kuuma maito, Kuuma vesi, Kuuma vesi mustalla teelle, Kuuma vesi valkoiselle teelle, Kuuma vesi vihreällä teelle, Maitovaahto
Kahvi Café au lait, Cappuccino, Espresso, Espresso Macchiato, Flat white, Kahvikannu, Latte, Latte Macchiato, Lungo, Musta kahvi, Ristretto
icon
Jauhettu kahvi, Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Saksa
icon
Smart app
icon
4 Tallennettavat käyttäjäprofiilit
icon
1.8 l Vesisäiliö
icon
10 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 25.1x35.9x42.7cm
icon
Korkeus-säädettävä kahvisuutin - 14 cm
icon
Vesipumpun paine - 15 bar
icon
Näyttö - musta/valkoinen
icon
Annoksen mustalle kahville - 2
icon
Kupin valaistus

Kahvikoneen huoltoon

Kunnollinen huolto ja puhdistus takaa kahvikoneen tasaisen ja kestävän käyttöiän. Tarvitset näitä huolto- ja puhdistustuotteita pitämään kahvikonetta puhtaana.

+ tuote(tta):

Kahvikoneen tarvikkeet

Näiden kahvinkone tarvikkeiden avulla kahvin valmistusprosessi on entistä kätevämpi ja miellyttävämpi, ja valmistettu kahvi on varmasti maukkaampaa.

+ tuote(tta):

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
5.00
1 arvostelu(a)
100%
0%
0%
0%
0%
  • 17 maaliskuun, 2022

    Olin epäileväinen, mutta samalla utelias testaamaan Mielen kahvikonetta, koska en tunne ketään, jolla olisi ko. valmistajan kahvikone. Pitkän harkinnan jälkeen päätin ”heittäytyä tuntemattomille vesille” ja ostaa tämän, koska se sattui olla juuri hankintahetkellä tarjouksessa. Nyt kahvikone on ollut muutaman viikon kovassa käytössä ja olen jo saanut säädettyä suurimman osan juomista juuri oman maun mukaisiksi. Osan juomista pääsee valmistamaan yhdellä napinpainalluksella laitteen etupaneelista. Loput löytyvät selkeän näytön ja käyttöliittymävalikon kautta. Laitteessa pääsee säätämään monipuolisesti itselle sopivat asetukset eri juomia varten. Pidän itse esimerkiksi Cafe Lattesta sellaisena, että säädän maidon (oikea / kasvisversio) määrän normaalia suuremmaksi suhteessa espresson määrään. Joten on mukavaa, kun asetukset saa säädettyä kerralla kohdilleen, niin niitä ei tarvitse valita joka kerta ko. juomaa valmistaessa. Puhdistusohjelmat ovat yhtä helppoja ja toimivia, kuin aiemmin käyttämissäni kahvikoneissa. Parasta tämän laitteen ylläpidossa on mahdollisuus pestä lähes kaikki irrotettavat ja puhdistettavat osat tiskikoneessa. Kaikki osat on helppo pitää puhtaana. Esim. jätevesikaukalo suorastaan hylkii likaa. Sen pelkkä huuhtelu riittää, vaikka vedet olisivat seisoneet siellä aamusta iltaan saakka. Ekstrapisteet tulevat ulkonäöstä, joka poikkeaa selvästi muiden valmistajien muotoilusta, ja sattuu miellyttää omaa silmääni, vaikka en normaalisti hanki mitään valkoisena. Ainoat huomautettavat asiat, jotka eivät itselläni vähennä tähtien määrää: tiskikonepestävät osat haisivat voimakkaille, kun purin niitä pesemistä varten ennen ensimmäistä käyttöä. Haju lähti kuitenkin pois heti ensimmäisessä pesussa tiskikoneessa. Sähköjohdossa oli jotain pieniä, vaaleita läikkiä, kuin maalia, mutta ne lähtivät kevyesti rapsuttamalla pois. ”Heittäytyminen kohti tuntematonta” kannatti! 🙂

Arvostele tuote

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi
Tiedot maahantuojalta

Kahvikone Miele “CM 6360 LOCM”

Kuvaus

Miele

Miele-laatu

Jo yli 100 vuoden ajan Mieleen on voinut luottaa - laitteemme eivät jätä sinua pulaan.

Miele

Miele-teknologia

Mielen tuotteitta saat parhaita tuloksia ja monipuolisia nautintoja minimaalisella energiankulutuksella.

Miele

Miele-käyttäjäystävällisyys

On laitteessa sitten perinteinen kierrettävä kytkin, erillinen hipaisupainike tai tarkka kosketusnäyttö kuten älypuhelimessa, Miele-kodinkoneiden käyttö on helppoa ja hauskaa.

Miele

Miele-muotoilu

Miele-brändin kodinkoneet ovat ainutlaatuisen puhtaine linjoineen ajattoman tyylikkäitä.

Miele

Miele-palvelu

Mielen asiakkaana saat ensiluokkaista palvelua.

Miele

Miele-brändi

Monissa maissa Miele on alansa halutuin tuotemerkki.