VIIKON TARJOUS
TOP tarjous
Kuvaus
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

TOP tarjous
Miele

Kahvikone Miele ”CM 6160 MilkPerfection LOWS”

EAN: 4002516358435
 • +Lahja 50€
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Kun ostat tämän kahvikoneen, saat 50€ lahjakortin seuraavaa ostostasi varten.
Kun paketti on kerätty ja valmis toimitettavaksi, lahjakortti lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen (tässä voi kestää muutama päivä maksun jälkeen). Kampanjoita ja tarjouksia ei voi yhdistää. Zniżka dotyczy wszystkich produktów z wyjątkiem ekspresów do kawy. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä. Kampanja on voimassa 28.02.2023. asti.
Etkö ole varma, onko tämä kone oikea sinulle? Poikkea myymäläämme saadaksesi ammattimaisen konsultaation.
Jos haluat varmistaa, että tämä malli on tällä hetkellä saatavilla myymälästämme, ota meihin yhteyttä etukäteen.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Määrä
Lisätakuu
-22%
1535.00  1199.00 
Kysy tuotteesta

Toimitus arviolta 1-4 arkipäivää * 89% tilauksista toimitetaan perille kolmessa arkipäivässä.

Kahvikone Miele ”CM 6160 MilkPerfection LOWS”
Kahvikone Miele ”CM 6160 MilkPerfection LOWS”
Varastossa
-22%
1535.00  1199.00 

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi, Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Saksa
icon
Smart app
icon
4 Tallennettavat käyttäjäprofiilit
icon
1.8 l Vesisäiliö
icon
10 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 25.1x35.9x42.7cm
icon
Korkeus-säädettävä kahvisuutin - 14 cm
icon
Vesipumpun paine - 15 bar
icon
Näyttö - musta/valkoinen
icon
Annoksen mustalle kahville - 2
icon
Kupin valaistus

Reseptimäärä

Musta kahvi
Musta kahvi
Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Kahvikannu
Kahvikannu
Latte
Latte
Lungo
Lungo
Café au lait
Café au lait

Tuotekuvaus

Yhden maailman tunnetuiman kotilaitteiden valmistajan valmistama kahvikone Miele ”CM 6160 MilkPerfection” on luotu niille, jotka haluavat valita laajasta juomien valikoimasta. Tämä malli pystyy valmistamaan monia juomia: perinteisestä espressosta tai cappuccinosta tyylikkääseen flat white tai espresso macchiato juomiin saakka. Sen lisäksi se pystyy valmistamaan mitä tahansa juomaa 2 annosta samanaikaisesti. Teen ystävätkin tulevat kokemaan miellyttävän yllätyksen : kuumaa vettä valmistaessa he voivat valita eri lämpötiloista, jotka on luotu erilaista teetä varten. Sen lisäksi ”TeaTimer” toiminto antaa heidän ohjelmoida ja katsoa hautumisaikaa. Ne, jotka pitävät alykkäästä teknologiasta voivat käyttää kahvikonetta suoraan älylaitteeltaan ”[email protected]” sovelluksen kautta. Tässä Miele mallissa on lukemattomia toimintoja, jota kahvin ystävät tulevat varmasti arvostamaan – kahvinjuojille lukuisien mauilla eksperimentoimisen mahdollisuuksien lisäksi myös sellaiset, jotka tekevät kahvikoneen käytöstä paljon helpomman. Jos se ei ole vielä tarpeeksi, automaattiset huolto-ohjelmat ja tiskikonekestävät osat takaavat erittäin helpon huollon. 

LAAJA VALIKOIMA JUOMIA, MISTÄ VALITA

Nauti laajasta juomien valikoimasta: ristretto, espresso, musta kahvi, lungo, espresso macchiato, flat white, cappuccino, italialainen cappuccino, latte macchiato, latte ja café au lait. Mikäli sinulla on vieraita tai haluat vain hemmotella itseäsi pidemmällä kahvitauollam vot käyttää kannu-toimintoa ja valmistaa 3-8 kahviannosta kerralla napinkosketuksella. Voit valmistaa myös kuumaa maitoa tai maitovaahtoa erikseen (eli silloin kun haluaisit esimerkiksi kaakaota).

2 KUPILLISTA LATTE MACCHIATOA KERRALLA

Täysutomaattinen kahvikone Miele ”CM 6160 MilkPerfection” on täydellinen niille, jotka haluavat nauttia kahvia kahdestaan. Voit unohtaa toisen kupillisen valmistumisen odottelun – tällä koneella voit valmistaa kaksi juomaa kerralla!

SOPIVA TEEN YSTÄVILLE

Tämä malli on erittäin teeystävällinen! Valmistaessa kuumaa vettä, voit valita lämpötilan, joka sopii parhaiten sinulle: se, joka on luotu juuri mustalle teelle, yrttiteelle, hedelmäteelle, vihreälle teelle, valkoiselle teelle tai japanilaiselle teelle. ”TeaTimer” toiminto antaa sinun seurata hautumisaikaa, joka on esiasetettu erilaisia teitä varten. kuten myös muuttaa sitä. Kun hautumisaika on loppunut, äänimerkki ilmoittaa tästä. Sen lisäksi, samalla kun teesi hautuu, voit käyttää konetta kahvin valmistamiseen.

ÄLYSOVELLUS ”[email protected]

Kun lataat ”[email protected]” sovelluksen älylaitteellesi, pystyt hallitsemaan konettasi etäältä, valmistamaan juomia, lukea laitteestasi ja muuttaa asetuksia.

ERILAISET TOIMINTATILAT RIIPPUEN KAHVINJUONTITOTTUMUKSISTASI

Riippuen kahvinjuontitottumuksistasi voit valita erilaisista toimintatiloista: energiansäästö ”Eco Mode”, ”Barista Mode” luotu niille, jotka etsivät täydellistä makua, ”Latte Mode”, joka tekee maitopohjaisten juomien valmistamisesta paljon nopeamman, ja ”Party Mode”, joka sopii intesiiviseen kahvinvalmistukseen tilaisuuksien aikana, esim. isot perhekokoontumiset. 

”EXPERT MODE” VALINTA

Tämä tila antaa sinun muuttaa valitun juomasi kokoa (kahvi, maitovaahto tai kuuma maito) juoman valmistuksen aikana.

HENKILÖKOHTAISET KÄYTTÄJÄPROFIILIT

”Miele” profiilin tai ”Miele” juomavalikoman lisäksi, voi luoda 2 henkilökohtaista käyttäjäprofiilia, joten erilaisten kahvien ystävät voivat nauttia kahvista juuri sellaisenaan kuin he sitä haluavat. Eri profiileille voi valita ja tallentaa erilaiset mustien kahvijuomien, maitopohjaisten juomien ja kuuman valmistamiseen liittyvät koot ja parametrit.

”DOUBLE SHOT” TOIMINTO

Tämä toiminto on luotu vahvojen makujen ystäville. Jos päätät valita sen, kahvikone jauhaa kaksi erillistä kahviannosta kuppiisi peräkkäin. Tällä tavalla valmistettu kahvi on vahva ja aromaattinen, mutta ei kitkerä. 

ERITTÄIN KÄTEVÄ AUTOMAATTINEN MAITOJÄRJESTELMÄ

Täysautomaattinen kahvikone Miele ”CM 6160 MilkPerfection” on varustettu intogroidulla letkullisella maitojärjestelmällä. Tämä järjestelmä on erittäin käytännöllinen: letkun voi laittaa suoraan maitotölkkiin, kuten myös mihin tahansa muuhun astiaan tai säiliöön. Automaattinen maitojärjestestelmän huuhteluohjelma tekee kaikesta entistä helpomman – jokaisen maitopohjaisen juoman valmistamisen jälkeen, laita letkun pää vain kiinni tippa-alustaan ja järjestelmä huuhdellaan automaattisesti. Kun maitoletku ei ole käytössä, voit säilyttää sen turvallisesti erillisessä lokerossa. 

AUTOMATISOITU KONE

Tätä kahvikonetta on erittäin helppo huoltaa automaattisten maitojärjestelmän huuhtelun ja puhdisohjelmien, uutinyksikön puhdistuksen ja kalkinpoiston avulla. Lisäkätevyyttä varten tippakaukalon ja sen kannen, kahviporolaatikon, vesisäiliön ja ulosvirtausputken (paitsi ruostumattomasta teräksestä kansi), maitoletkun huuhtelusuuttimellam maitoletkun suuttimen voi pestä tiskikoneessa.

LAPSITURVALLINEN JÄRJESTELMÄN LUKITUS

Estää toisia ihmisiä (esim. lapsia) käyttämästä kahvikonetta, voit turvallisesti lukita sen.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Miele ”CM 6160 MilkPerfection LOWS””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi
Tiedot maahantuojalta

Kahvikone Miele ”CM 6160 MilkPerfection LOWS”

Kuvaus

Miele

Miele-laatu

Jo yli 100 vuoden ajan Mieleen on voinut luottaa - laitteemme eivät jätä sinua pulaan.

Miele

Miele-teknologia

Mielen tuotteitta saat parhaita tuloksia ja monipuolisia nautintoja minimaalisella energiankulutuksella.

Miele

Miele-käyttäjäystävällisyys

On laitteessa sitten perinteinen kierrettävä kytkin, erillinen hipaisupainike tai tarkka kosketusnäyttö kuten älypuhelimessa, Miele-kodinkoneiden käyttö on helppoa ja hauskaa.

Miele

Miele-muotoilu

Miele-brändin kodinkoneet ovat ainutlaatuisen puhtaine linjoineen ajattoman tyylikkäitä.

Miele

Miele-palvelu

Mielen asiakkaana saat ensiluokkaista palvelua.

Miele

Miele-brändi

Monissa maissa Miele on alansa halutuin tuotemerkki.