TOP TARJOUS
TOP TARJOUS
TOP TARJOUS

Kahvikone Melitta ”Cafina CT8”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Tämä tuote on loppunut varastosta, mutta voit ottaa yhteyttä selvittääksesi, milloin se on taas saatavilla, tai saadaksesi tarjous samantapaisesta tuotteesta.

Tekniset tiedot

Tyyppi
Valmistaja
Käyttää
Näyttö
Valikko kieli
Vesisäiliö
Säädettävä annos/kuppi koko
Saako koneesta kuumaa vettä?
Säädettävä kahvin vahvuus
Syvyys
Korkeus
Leveys
Alkuperämaa
Lue lisää
Näytä vähemmän

Tuotekuvaus

Melitta® Cafina® ammattilaskahvikoneet on suunniteltu valmistamaan kahvia, joka tuo ihmisiä yhteen ja luomaan kokemuksia. Jokainen asiakas on tyytyväinen erinomaiseen palveluun ja laadukkaaseen kahviin.

Tä kahvikoneella voit valmistaa jopa 250 kupillista kahvia tunnissa, jolloin jokainen asiakas saa tilauksensa nopeasti, jopa vilkkaimpaan aikaan! Kehittynyt teknologia takaa jatkuvan korkealaatuisen kahvijuoman.

Kätevä, suuri ja yksilöllisesti ohjelmoitava kosketusnäyttö mahdollistaa yksinkertaisen hallinnan ja miellyttävän käyttökokemuksen.

Tarkka ja tehokas mylly, korkealaatuisilla ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla jauhamislaikoilla, takaa parhaan jauhatus tuloksen ja pitkän palvelun.

KORKEAMPI PAINE, TÄYDELLINEN ESPRESSO

VPSllä (Variable Pressure System) mahdollistaa paineen säätämisen jokaiselle juomalle erikseen. Tämä ominaisuus mahdollistaa täydellisen maun saavuttamisen, tarkempien kahvin ystävien vaatimusten tyydyttämiseksi.

Lue lisää
Näytä vähemmän