Kahvikone Jura E8 Dark Inox

Tuote ei ole enään valikoimissamme
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Missä tuotteeseen voi tutustua?
Ruusulankatu 8, Helsinki
Ei
Kahvikone Jura E8 Dark Inox
Kahvikone Jura E8 Dark Inox
Varastossa
1199.00  1190.00 

Tuotekuvaus

JURA “E8” on täysin automaattinen kahvikone, joka tarjoaa 15 erilaista juomaa, kaikki vain yhden napin painalluksen päässä. Uusimmat tekniikat takaavat täydellisen kahvin maun. Erittäin yksinkertaisen käytön, värillisen TFT-näytön ja integroitujen automaattisten huolto-ohjelmien ansiosta koneen käyttö on nautinto. Lisäksi kahvikone on niin tyylikäs, että se on todellinen sisustuselementti.

15 ERIKOISUUTTA NAPIN PAINALLUKSELLA

Voit valita 15 erilaisen juoman joukosta ja valmistaa kunkin niistä yhdellä painalluksella. Valitse laajasta mustien kahvien joukosta: ristretto, espresso, musta kahvi ja espresso doppio. Valmista kahvit maidolla: cappuccino, latte macchiato, flat white, espresso macchiato. Voit myös valmistaa annoksen maitovaahtoa ja kuumaa vettä, joka sopii esimerkiksi vihreään teehen. Erityisen kahvitoiminnon avulla voit luoda ja tallentaa oman kahvireseptin.

FINE FOAM FROTHER GEN2

Tämä toisen sukupolven JURA -maidonvaahdotin on suunniteltu valmistamaan täydellisen silkkinen maitovaahto. Lisäksi maidonvaahdotin näyttää erittäin tyylikkäältä, on erittäin kestävä sekä se on helppo irrottaa osiin puhdistusta varten.

P.E.P.® -TEKNOLOGIA TÄYDELLISEEN RISTRETTOON JA ESPRESSOON

Pulse Extraction Process (P.E.P.®) varmistaa, että ristretto ja espresso ovat baristalaatua – vesi virtaa kahvin läpi pidemmillä aikaväleillä, kun valmistetaan pienempiä juomia. Tämä pidentää uuttamisaikaa ja tekee valmistetun juoman koostumuksesta paksumman ja kahvista aromaattisempaa.

UUDEN SUKUPOLVEN AROMA G3 -MYLLY

Uusi Aroma G3 -mylly ei ole vain kestävä ja pitkäikäinen, vaan myös paljon tehokkaampi – terien muuttuneen kulman ansiosta pavut jauhetaan kaksi kertaa nopeammin, säilyttäen parhaan kahvin aromin ja välttäen mahdollisen ylikuumenemisen jauhamisen aikana.

ÄLYKÄS VESIJÄRJESTELMÄ

Älykäs vesijärjestelmä tunnistaa asennetun vedensuodattimen automaattisesti, joten lisäohjelmointia ei tarvita. Säännöllisesti käytetyt ja vaihdetut Claris Smart -vedensuodattimet takaavat korkeimman veden laadun ja suojaavat kahvinkoneen vesijärjestelmää kalkilta.

UPEA MUOTOILU

Minimalistisella muotoilulla, selkeillä ja suorilla linjoilla valmistettu kahvikone näyttää erittäin tyylikkäältä. Ainutlaatuisen ja ylellisen säväyksen tuo vesisäiliön design ja korkealaatuisen kromatun kuppipialustan innovatiivinen muotoilu.

Tekniset tiedot

icon
Jauhettu kahvi, Kahvipavut
icon
Alkuperämaa Euroopan unioni
icon
Smart app
icon
1.9 l Vesisäiliö
icon
16 Porosäiliö (annokset)
icon
Mitat 28x35.1x43.9cm
icon
Korkeus-säädettävä kahvisuutin - 11.1 cm
icon
Vesipumpun paine - 15 bar
icon
Näyttö - värinäyttö
icon
Annoksen mustalle kahville - 2
icon
8 Käyttäjän luomat reseptit
icon
Kupin valaistus

Tälle mallille sopivat huoltotuotteet

Puhdistusaineet
Puhdistusaineet
Aseta:
Lataa KÄYTTÖOHJEET
Lataa ohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on maksimaalinen kahvin vahvuus, minkä voit valita yhdelle annokselle?

JURA E8 kahvikoneellla on 8 kahvin vahvuusastetta: 5 – 16 g.

Onko tämä vastaus hyödyllinen? 0 0

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone Jura E8 Dark Inox”

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi