TOP TARJOUS
TOP TARJOUS
TOP TARJOUS

Kylmäjuoma-annostelija ”Nitro V2PX One-Tap”

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10€ lahjakorttia tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Loppuunmyyty

Tekniset tiedot

Tuotekuvaus

Luo täydellinen kylmien juomien menu Brood ”Nitro V2PX” annostelijan avulla.
Annostelija mahdollistaa sinun valmistaa jopa 120 täydellisen koostumuksen omaavaa drinkkiä tunnissa. Uusi ja kiinnostava tapa tarjoilla kahvia asiakkaillesi, erityisesti asiakkaille jotka pitävät lämpimän kahvin makua kitkeränä ja vahvana. Lisää kotitekoisia siirappeja tai parempaa, uuta appelsiinia ja kanelia kylmiin juomiisi ja maistat kuinka mahtavalta ne maistuvat valmistettuna Nitrolla! Annostelija tekee kylmien kahvien valmistamisesta hauskaa ja monipuolista, joten pääset soveltamaan luovasti reseptejäsi. Avaa hana ja parissa sekunnissa cold brew muutuu täyteläiseksi ja kermaiseksi juomaksi päällystettynä silkkisellä cremalla.
Integroidun tekniikan ansiosta typpi saadaan suoraan ilmasta ja lisätään juomiin, joten sinun ei tarvitse enään huolehtia erilisista typpitankeista ja niiden täyttämisestä. Teknologia varmistaa myös oikean määrän typpeä juomiin, joten väärän paineen vaaraa ei ole.
Tarvitset erikseen valmistetun cold brew kahvin valmistaaksesi kermaisia cold brew juomia Brood ”Nitro V2PX One-Tap” laitteella. Cold brew kahvin valmistus on helppoa: jauha pavut karkeimmalla asetuksella ja hauduta kylmässä vedessä 12 tuntia. Kun cold brew kahvi valmista, kaada se Bag in Box (BiB) pussiin ja kytke adapteriin. Molemmat tulevat laitteen mukana.
Värivaihtoehdot: Valkoinen, musta, harmaa, sininen, vaaleanpunainen, oranssi.
Suosittelemme samalla hankkimaan myös cold coffee uuttojärjestelmän Brewista ”Cold Pro 2” valmistaaksesi cold brew kahvia helpommin.

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arviot

Arviot
Facebook-kommentit
0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kylmäjuoma-annostelija ”Nitro V2PX One-Tap””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi