2+2

Kahvikone Bosch „TES50221RW“

Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Tuote ei ole enään valikoimissamme

Tekniset tiedot

Mitat 47.9 × 28 × 38.5 cm (senttimetri)
Tyyppi
Valmistaja
Väri
Takuu
Käyttää
Näyttö
Valikko kieli
Vesisäiliö
Papusäiliön koko
Maidonvaahdottimen tyyppi
Terien tyyppi
Annoksen mustalle kahville
Annoksen säätö maitokahville
Saako koneesta kuumaa vettä?
Käyttäjän luomat reseptit
Korkeus-säädettävä kahvisuutin
Kalkinpoisto-ohjelma
Puhdistusohjelma
Automaattinen huuhtelu
Porosäiliö (annokset)
Säädettävä kahvin määrä
Voimakkuus
Vesipumpun paine
Syvyys
Korkeus
Leveys
Alkuperämaa
EAN
Paino
Lue Lisää
Näytä vähemmän

About product

TES50221RW – uudistettu viidennen sarjan kahvikone, joka sopii täydellisesti niille, jotka haluavat valmistaa espressoa ja mustaa kahvia mutta välillä myös cappuccinoa. Kahvikoneelssa on 4 säädettävää kahvin vahvuusastetta, joten voit nauttia joko mietoa tai vahvaa juomaa mieltymystesi mukaan. Tehokas höyrysuutin valmistaa maitovaahtoa nopeasti ja helposti!

TÄYDELLINEN KUPILLINEN KAHVIA

Boschin kahvikoneisiin kuuluu keraaminen kahvimylly ja “CreamDrive”-järjestelmä. Keraaminen mylly on teräksistä hiljaisempi sekä kestävämpi. Boschin teknologian ansiosta mylly jauhaa aina vain tarvittavan määrän papuja, jotta kahvisi on aina juuri niin vahvaa kuin itse haluat. Kehittynyt uutinyksikkö varmistaa, ettei kuppiisi eksy epämiellyttävää kitkeryyttä. Kahvikone säätää veden määrän ja lämpötilan hyväksyttyjen espressostandardien mukaisesti, jotta voit nauttia aina täydellisestä kahvista.

UUDISTETTU VAAHDOTIN

Boschin uudistetulla maitovaahdottimella voit valmistaa helposti täydellistä maitovaahtoa. Upottakaa yksinkertaisesti vaahdottimen pää maitoon ja käynnistää höyrytys. Kaikki vaahdottimen osat voi pestä astianpesukoneessa.

HYGIEENISYYS

Tässä koneessa on automaattinen huuhtelujärjestelmä, joka pitää koneen aina puhtaana. Lisäksi kone tiedottaa aina, kun se tarvitsee huoltoa. Sinun pitää huolehtia ainoastaan kahviporolaatikon tyhjentämisestä maitovaahdottimen puhdistamisesta.

Lue Lisää
Näytä vähemmän