KahviKaverin lahjakortti - Kahvikaveri

Ilmainen toimitus & palautus syyskuun ajan

Pyydä tarjous

Olemme sinuun yhteydessä 15 minuutissa
(aukioloaikoina)

Kiitos!

Olemme sinuun yhteydessä pikaisesti!

Toimitus 3-5 työpäivässä

KahviKaverin lahjakortti

Arvostelut
Tekniset tuotetiedot
Valmistaja

KahviKaveri

Paino

100 g

Alkuperämaa

Tuotekuvaus

Haluaisitko yllättää puolisosi, ystäväsi tai työkaverisi? Jakakaa intohimonne, mikä mahtuu kahvikuppiin. Lahjakortti on erinomainen lahja, jos et tarkkaan tiedä mitä toinen haluaa tai haluat jäättä hänelle vapauden valita itselleen sopivimman lahjan Kahvikaverin laajasta valikoimasta.

LAHJAKORTILLA MAKSAMINEN

Lahjakorttia pystyy käyttämään ainoastaan kerran. Jos ostoksenne on pienempi kuin kortilla oleva arvo, jäljelle jäänyttä summaa ei hyvitetä. Jos haluatte maksaa lahjakortilla verkkokaupassamme, lisätkää haluamanne tuotteet ostoskoriin. Ostokorista löydät valitsemiesi tuotteiden alapuolelta kentän kortilla olevaa alennuskoodia varten. Alennuskoodin syöttämisen jälkeen voit jatkaa ostosten tekoa normaalisti – alennus annetaan automaattisesti.

VIIMEINEN KÄYTTÖPÄIVÄ

Lahjakortti on voimassa kuusi (6) kuukautta ostopäivästä. Kortin viimeinen käyttöpäivä kirjataan kortille. Jos lahjakorttia ei käytetä ennen viimeistä käyttöpäivää, käyttämätöntä arvoa ei hyvitetä.

Pienin lahjakortin arvo on 15 euroa. Jos haluat arvokkaampia lahjakortteja, olethan meihin yhteydessä puhelimitse +358 405 217 000 tai sähköpostitse info@kahvikaveri.fi

Arvostelut

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu.

Kysymykset ja keskustelu