left-image right-image
Aikaa ystävänpäivään:
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

Osoita rakkautta ystävänpäiväkahvillamme nimeltä
"Be My Valentine ..."
bottom-image
Ystävänpäivänä
1+1 PARALLEL kahvipavut 1 kg. Löydät ne täältä.

Kahvikone WMF ”1100 S”

 • PRO
Tekniset tiedot Tuotekuvaus
Voit maksaa tämän kahvikoneen Klarna laskulla 30 päivässä ilman korkoja ja kuluja. Voit myös valita maksun 3, 6, 12 tai 24 kuukausierässä.
Etkö ole varma, onko tämä kone oikea sinulle? Poikkea myymäläämme saadaksesi ammattimaisen konsultaation.
Jos haluat varmistaa, että tämä malli on tällä hetkellä saatavilla myymälästämme, ota meihin yhteyttä etukäteen.
Ostamalla tämän kahvikoneen olet oikeutettu VIP-jäsenohjelmaan ja alennuskuponkiin, joiden yhteisarvo on 50 €.
Liity KAHVIKAVERIN VIP -ohjelman jäseneksi ja saat jopa 5 x 10 € lahjakortit käytettäväksi tulevia ostoksia varten KAHVIKAVERIN verkkokaupassa tai myymälässä. Saat lisätietoja henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi kautta, kun olet suorittanut ostoksesi. Tarjous koskee vain yksityishenkilöitä.
Pyydä tarjous
Kahvikone WMF ”1100 S”
Kahvikone WMF ”1100 S”
Varastossa
1.00 

Tekniset tiedot

icon
Kaakojauhe (valinnainen), Maitojauhe (valinnainen), Tuore maito
icon
Alkuperämaa Saksa
icon
4.5 l Vesisäiliö
icon
Mitat 325x500x561mm

Video

Tuotekuvaus

Etsitkö tapaa tarjota työntekijöillesi lisäenergiaa ja vieraillesi muistiinjäävän vierailun? Ammattimaiseen kahvikoneeseen investointi on viisas ratkaisu. WMF ”1100 S” tarjoaa monia maukkaita, huippulaadukkaita kahvi- ja kaakaojuomia vain kosketuksella. Täydellinen rajallisella tilalla ja korkeilla stadardeilla paikkoihin, sen kompaktiin kokoon mahtuu monia premium-ominisuuksia, joita yleensä näkee isommissa koneissa. Esimerkiksi kaksoisjauheannostelija on kohokohta tässä koneluokassa. Ammattimainen uutinyksikkö takaa luotettavan toiminnon ja pitkän käyttöiän, kun taas SteamJet saavuttaa jokaisen kupin täydelliseen lämpötilaan muutamassa sekunnissa luonnollisen höyryvoiman avulla parhaan kahvikokemuksen takaamiseksi. Helppokäyttöisyys ja helppo puhdistus ovat erityisen tärkeitä toimistoympäristössä. Intuitiivisen kosketusliittymän ja käyttäjäystävällisen Click + Clean -järjestelmän ansiosta WMF ”1100 S” ei voisi olla yksinkertaisempi käyttää ja ylläpitää. Suositellaan paikkoihin, joissa päivittäinen vaatimus on keskimäärin 80 kuppia, ammattimaisen kahvin maailmaan ei yksinkertaisesti ole vankempaa esittelyä.

LUOTU 80 KUPILLISTA VARTEN PÄIVÄSSÄ.

Luotu paikkoihin, joissa päivittäinen vaatimus on keskimäärin 80 kuppia, WMF ”1100 S” on ihanteellinen lähtötason malli ammattimaisten kahvilajikkeiden tarjoamiseen.

INTUITIIVINEN KOSKETUSLIITTYMÄ

Pystysuuntaisen pyyhkäisytoiminnon ansiosta 7″ värikosketusnäytön intuitiivista suunnittelua on helppo navigoida, ja voit mukauttaa värejä ja painikkeiden asettelua tarpeidesi mukaan.

JOPA 2 KAHVIMYLLYÄ

WMF ”1100 S”  -laitteessa on jopa kaksi erikseen irrotettavaa kahvimyllyä, joiden avulla voit tarjota kahta kahvipaputyyppiä ja samalla varmistaa hiljaisen toiminnan. Tämä on kriittinen etu, kun tätä täysautomaattista a kahviautomaattia käytetään toimistoissa tai kokoustiloissa.

MAITOJÄRJESTELMÄ

Täysin automatisoidun Basic Milk -järjestelmän ansiosta maidon ja maitovaahdon koostumus, lämpötila ja maku ovat aina paikoillaan. Ja jos valikossa on käsintehty maitovaahto, se voidaan luoda haluttaessa valinnaisella Basic Steam -sauvalla.

KUUMAN VEDEN VALMISTAMINEN

Erillinen suutin kuuman veden annosteluun noin 95 ° C: n vakiolämpötilassa helpottaa teen ja muiden infuusioiden valmistamista yhdellä kosketuksella, jolloin voit lisätä muita vaihtoehtoja juomavalikkoon.

ISOMMAT PAPU / LISÄ SÄILIÖT

Korkean mukautustason tarjoamiseksi jompikumpi tai molemmat papusäiliöt voidaan korvata laajennetulla 1100 g: n papusuppilolla, 2200 g: n jauhesäiliöllä tai 1250 g: n kaksoislisäsäiliöllä, jolloin voit tarjota yhdistelmän suklaajauhetta ja toista jauhetta, kuten maitojauhe. Tämän vaihtoehdon löydät tuskin muilta tämän luokan koneilta.

CLICK-CLEAN JÄRJESTELMÄ

Käyttäjäystävällinen Click+Clean -toiminto tekee maitojärjestelmän puhdistamisesta helppoa ja vähentää maidon vaahdottimen manuaalisen puhdistuksen tarpeen yhteen kertaan viikossa. Animoidut vaiheittaiset ohjeet näytöllä ohjaavat käyttäjää puhdistusprosessin läpi.

WMF COFFEECONNECT

Keräämällä, analysoimalla ja käsittelemällä tietoja koneeltasi tai lähettämällä tietoja sille, WMF CoffeeConnect antaa sinulle mahdollisuuden optimoida prosessit, vähentää palvelukustannuksia ja lisätä liikevaihtoa.

WMF-LISÄVARUSTEET

WMF-lisävarusteet on suunniteltu optimoimaan juomien laatu ja vähentämään päivittäistä työmäärää sekä palvelupisteissä että itsepalvelupisteissä. Vaihtoehtoina ovat houkuttelevat kupinlämmitystelineet, maitojäähdyttimet ja kannettavat kahviasemat.

Lisätietoja on oheisessa luettelossa.

Lataa tuotteen ESITE
Lataa esite

Usein kysytyt kysymykset

Ei vielä kysymyksiä.

Kysy kysymyksesi tuotteesta

Lähetä kysymyksesi

Arvostelut

0
0 arvostelu(a)
0%
0%
0%
0%
0%

Arvostele ensimmäisenä “Kahvikone WMF ”1100 S””

Kerro meille mielipiteesi tuotteistamme tai palvelustamme. Palautteesi on meille tärkeä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arvosana

Testasit tätä tuotetta? Anna arviosi