Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoa »
Tarvitsetko reilua konsultointia? +358 405 217 000
Takaisin

KahviKaverin lahjakortti

Loppuunmyyty
+358 405 217 000
TAVARAN TOIMITUS 2-5 TYÖPÄIVÄSSÄ
Vahvistamme tämän tuotteen laadun!
Tiedän, että joskus on vaikea tehdä se oikea valinta - olen aina valmis vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan valinnan tekemisessä.
- KahviKaveri Antti

Tuotekuvaus

Haluaisitko yllättää puolisosi, ystäväsi tai työkaverisi? Jakakaa intohimonne, mikä mahtuu kahvikuppiin. Lahjakortti on erinomainen lahja, jos et tarkkaan tiedä mitä toinen haluaa tai haluat jäättä hänelle vapauden valita itselleen sopivimman lahjan Kahvikaverin laajasta valikoimasta.

LAHJAKORTILLA MAKSAMINEN

Lahjakorttia pystyy käyttämään ainoastaan kerran. Jos ostoksenne on pienempi kuin kortilla oleva arvo, jäljelle jäänyttä summaa ei hyvitetä. Jos haluatte maksaa lahjakortilla verkkokaupassamme, lisätkää haluamanne tuotteet ostoskoriin. Ostokorista löydät valitsemiesi tuotteiden alapuolelta kentän kortilla olevaa alennuskoodia varten. Alennuskoodin syöttämisen jälkeen voit jatkaa ostosten tekoa normaalisti – alennus annetaan automaattisesti.

VIIMEINEN KÄYTTÖPÄIVÄ

Lahjakortti on voimassa kuusi (6) kuukautta ostopäivästä. Kortin viimeinen käyttöpäivä kirjataan kortille. Jos lahjakorttia ei käytetä ennen viimeistä käyttöpäivää, käyttämätöntä arvoa ei hyvitetä.

Pienin lahjakortin arvo on 15 euroa. Jos haluat arvokkaampia lahjakortteja, olethan meihin yhteydessä puhelimitse +358 405 217 000 tai sähköpostitse info@kahvikaveri.fi

Tekniset tiedot

  • Valmistaja: KahviKaveri;
  • Paino: 100 g;
  • Alkuperämaa: -.

Asiakaspalautteet

Kiinnostavia videokatsauksia ja erikoistarjouksia. Tilaa!