KANSAINVÄLINEN KAHVIPÄIVÄ
KANSAINVÄLINEN KAHVIPÄIVÄ

Siemens kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Information about Siemens coffee machines

Yhtiönä Siemens pyrkii aina täydelliseen suoritukseen – se on nyt yksi maailman suurimmista elektroniikan valmistajista, kuten myös hyvin tunnettu elektroniikkaan liittyvien palveluiden tarjoaja. Yrityksen menestyksen tarina alkaa jo vuonna 1847 kun saksalainen sähköinsinööri Werner von Siemens keksi uudenlaisen sähkeen: se käytti neulaa osoittamaan kirjainjärjestystä Morse -koodin käyttämisen sijaan. Kiinnostavaa on se, että yhtiö auttoi lentokoneiden rakentamisessa ensimmäisen maailmansodan aikana ja alkoi valmistaa kodinkoneita vasta vuosia myöhemmin, vuonna 1945.

Vuosikymmenten kova työ on kiteytynyt yhtiön tärkeimpiin arvoihin: niihin kuuluu terveellisten elämäntapojen, ahkeruuden ja luovien energiaan liittyvien ratkaisujen edistäminen. Nämä kaikki näkyvät Siemens laitteissa: yhtiön laitteet ovat saaneet lukuisia palkintoja vuosien varrella, samalla monet testit ovat todistaneet valmistajan huippuosaamisen. Lisää saksalaiset innovaatiot kaikkeen yläpuolella mainittuun ja saat asentamattomat elektroniset kumppanit, joita päivitetään jatkuvasti, jotta päivittäiset kotityöt olisivat mahdollisimman yksinkertaisia.

Siemens filosofia: miten valmistaa parasta kahvia mitä pavusta saa

Siemens tavoite on taata, että valmistetut kahvikoneet pystyvät paljastamaan jokaiseen papuun piilotetut parhaat ominaisuudet, riippumatta siitä onko se valmiiksi jauhettu vai ei. Tämä on mahdollista vuosien kokemuksen, huolellisten tieteellisten tutkimusten ja jatkuvan uusien teknologioiden kehittelemisen ansiosta. Loppujen lopuksi, kahvi ei ole ainoastaan juoma – oikein valmistettuna se on puhdasta nautintoa!

Siemens täysautomaattiset kahvikoneet ovat kokeneiden saksalasisten insinöörien luomia kestäviä, luotettavia, laadukkaita laitteita. Mikä erottaa nämä koneet muista, on niiden hiljainen toiminta (tämä on keraamisten terien ansiota), kätevyys, yksinkertainen huolto ja erittäin elegantti design.

Meidän Siemens koneiden valikoimasta löytyy sekä integroitavia että työtason täysautomaattisia laitteita, joissa kaikissa on erilaisia ominaisuuksia, mistä tärkeimmistä puhutaan tässä.

iAroma järjestelmä: nauti täydellisestä mausta

Siemens täysautomaattisessa koneessa on ainutlaatuinen kahvivalmistusjärjestelmä luotu paljastamaan jokaisen kahvisi makuvivahteet – sitä sanotaan iAroma järjestelmäksi. Järjestelmä yhdistää eri elementit jotka muodostavat täydellisen maun. Keraaminen mylly jauhaa hienovaraisesti ja yhtäläisesti, säilyttäen niiden ainutlaatuiset ominaisuudet. Älykäs SensoFlow lämmitysjärjestelmä takaa optimaalisen, täydellisen yhtäläisen valmistuslämpötilan. 15 baarin valmistuspaine tuottaa aromaattisen, ihanan täyteläisen juoman. Laadukas uutinyksikkö on helppo irrottaa ja puhdistaa.

aromaDouble Shot: ei lisäkitkeryyttä

Tämä ominaisuus antaa sinun valmistaa erittäin vahvaa kahvia ilman kitkeryyttä. Juoma on valmistettu käyttämällä tuplaprosessia: kahdesti jauhaminen ja kahdesti juoman valmistaminen tuottaa täydellisen maun. Se kaikki tehdään automaattisesti taatakseen, ettei valmiissa kahvissa olisi epämiellyttäviä kitkeriä vivahteita. 

coffeeSensor järjestelmä: oikea määrä kahvia

Erilaisilla papulajikkeilla on erilaiset ominaisuudet, kuten öljyisyys tai kosteustaso sekä koko. Älykäs coffeeSensor järjestelmä säätää jauhatuksen aikaa automaattisesti riippuen papulajikkeestasi ja takaa sen ansiosta oikean määrän kahvia, joka on juuri niin vahvaa kuin haluat joka kerta.

oneTouch DoubleCup: kaksi annosta yhdellä ainoalla kosketuksella

Olkoot se sitten täyteläinen espresso, kermainen cappuccino tai mahtava latte macchiato, oneTouch DoubleCup toiminto antaa sinun valmistaa mitä tahansa juomaa kaksi annosta kerralla yhdellä napinkosketuksella. Tämä on erittäin kätevää, jos haluat nauttia kupillisen kahvia puolisosi tai kollegan kanssa.

individualCup Volume: juomat juuri sellaisinaan kuin tykkäät

individualCup Volume toiminto antaa sinun säätää kahvin ja maidon suhdetta juomassasi, joten lempijuomasi on valmistettu juuri niin kuin siitä pidät. 

autoMilk Clean: takaa täydellinen hygienia

Siemens täysautomaattiset kahvikoneet tarjoavat kätevän maitojärjestelmän integroidulla letkulla, jonka voit laittaa suoraan maitosäiliöön. Automaattinen huuhteluohjelma autoMilk Clean huuhtelee maitojärjestelmän perusteellisesti jokaisen maitopohjaisen juoman valmistuksen jälkeen.

Home Connectsovellus etäältä ohjaamiseksi

Ohjaa kahvikonettasi etäältä käyttämällä älypuhelinta tai tablettia ja löydä ainutlaatuiset Home Connect -sovelluksen tarjoamat mahdollisuudet! Esimerkiksi, coffeeWorld ominaisuus näyttää sinulle reseptejä kaikkialta maailmasta: se tekee sinusta mahtavan vieroittajan, joka voi tutustaa vieraillensa lukemattomia eri kahvijuomia.

Integroitavat täysautomaattiset kahvikoneet “IQ.700”

Siemensin valmistama integroitava kahvikone saa sinut tuntemaan olevasi todellisen kotikahvilan omistaja! Sellainen laite sopii täydellisesti muiden Siemens keittiölaitteiden kanssa ja siitä tulee ylpeyden ja ilon aihe jokaiselle kahvin ystävästä perheelle. 

Alapuolella kerromme integroitavista Siemens ”IQ.700“ sarjan kahvikoneista, jotka ovat tällä hetkellä markkinoilla – niitä erottaa toisistaan eri muotoilu, värit ja ominaisuudet. 

Integroitava kahvikone Siemens “CT636LEW1” 

Kauniilla mustilla ja teräksisillä yksityiskohdilla koristeltuna, tämän erikoisen valkoisen kahvikoneen design on saanut arvostetun iF Product Design palkinnon. oneTouchDoubleCup toiminto on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Sen ansiosta voit valmistaa mitä tahansa mustaa tai maitopohjaista kahvia vain napinkosketuksella ja jopa valmistaa kaksi annosta kerralla! Sen lisäksi myCoffee ominaisuus antaa tallentaa jopa 8 henkilökohtaista reseptiä ainutlaatuisilla nimillä ja eri kahvin ja maidon suhteella.

AromaDouble Shot toiminto antaa sinun juoda erittäin vahvaa kahvia ilman lisäkitkeryyttä, samalla kuin keraaminen mylly takaa hiljaisen toiminnan, mukautuu valitsemaasi papu lajikkeeseen ja jauhaa täydellisen määrän kahvia joka kerta coffeeSensor järjestelmän ansiosta. Viimeisenä autoMilk Clean ohjelma takaa helpon huollon puhdistamalla helpon huollon puhdistamalla laitteen maitojärjestelmän höyryn avulla ja auttaen sinua saavuttamaan täydellisen puhtauden melkein ilman mitään vaivannäköä. 

Integroitava kahvikone Siemens “CT636LES6”

Tämän integroitavan kahvikoneen väri eroaa edeltäjästään, ”CT636LEWI1” mallista – elegantti, musta “CT636LES6” kone on kauniilla teräksisillä yksityiskohdilla. Suurin ero kuitenkin noiden kahden koneen välillä ei näy ulkopuolelta: se on integroitu Home Connect sovellus, joka antaa sinun hallita uudempaa mallia puhelimelta tai tabletilta käsin.

Älä unohda tutkia myös sovelluksen valikkoa: siellä on paljon hyödyllistä tietoa, mukaan lukien lukuista kahvireseptit kaikkialta maailmasta. 

Integroitava kahvikone Siemens “CT836LEB6”

Jos haluat viedä kahvinvalmistuksesi seuraavalle tasolle, harkitse “CT836LEB6” mallin ostamista. Kahden edellisen koneen ominaisuuksien lisäksi (mukaan lukien Home Connect sovellus), tämä on myös erittäin tyylikäs: uuden ”studioLine” valikoiman osana, tälle laitteelle on ominainen elegantti, tumma ulkonäkö.

Merkillinen Siemens ”studioLine” valikoima on luotu sekä keittiösi, että arkielämäsi täydentämiseen. Nämä laitteet ovat täydelliset ihmisille, jotka tavoittelevat aina jotain parempaa ja ovat tyytyväisiä vain parhaaseen. Ainutlaatuinen design ja innovatiiviset ominaisuudet, jotka löytyvät ”studioLine” tuotteista tekevät niistä kauniita katseltavia ja helposti käytettäviä, samalla kun niiden huomiota herättävä tehokkuus tarkoittaa, että sinulla on enemmän aikaa levätä ja nauttia elämästä.

Integroitavan “CT836LEB6” mallin design on myös saanut arvostetun iF Design palkinnon.

Työtason täysautomaattiset kahvikoneet

Juot sen sitten aikaisin aamulla tai iltapäivällä kavereiden kanssa keskustellessa, jokaisen kahvikupillisen tulisi olla erikoinen. Siemens työtason täysautomaattiset kahvikoneet tekevät jokaisesta juomasta merkityksellisen: ne eivät vain korista keittiötäsi ja anna sille saksalaisen luotettavuuden vaikutelmaa, mutta ne myös valmistavat huomiota herättävää kahvia, joka on juuri sellainen, mistä pidät.

Suurin osa Siemens työtason täysautomaattisista kahvikoneista kuuluu yhteen seuraavista sarjoista:

Siemens kahvikoneet: “EQ.5” Sarja

Tästä Siemens kahvikonesarjasta löytyy kaksi erilaista laitetta: on ns. ”integroitu” malli, jossa on integroitu maitosäiliö ja klassiset, joissa on kätevä maitoletku. Molemmissa on lukuisia Siemens kahvikoneille ominaisia etuja: innovatiivinen iAroma järjestelmä takaa tasaisen kahvinvalmistuksen ja täydellisen maun, oneTouch toiminto antaa sinun valmistaa mitä tahansa kahvijuomaa yhdellä kosketuksella samalla kuin edessä oleva luukku antaa huoltaa kahvikonetta helposti irrottamalla ja puhdistamalla tippakaukalon, porosäiliön ja uutinyksikön. Sen lisäksi kaikilla ”EQ.5” sarjan kahvikoneilla on kätevä kosketusherkkä värinäyttö, joka tekee laitteen käytöstä todellisen nautinnon. 

Klassiset “EQ.5” mallit sopivat paremmin mustan kahvin ystäville: integroituun malliin verrattuna, näillä koneilla on hieman pienempi juomien valikoima, joita pystyy valmistamaan yhdellä napinpainalluksella. On kuitenkin tärkeää huomioida, että sekä klassisia että integroitavia malleja on yhtä helppo huoltaa autoMilk Clean huuhteluohjelman ansiosta. 

Siemens kahvikoneet: “EQ.6 Plus” sarja

Tämän Siemens kahvikonesarjan täysautomaattiset mallit ovat varustettu maitoletkuilla (riippuen mallista, kompakti, kätevä ja tyylikäs teräksinen maitosäiliö saattaa myös olla pakkauksessa mukana). Suurin osa muille Siemens kahvikoneille ominaisista eduista löytyy myös tästä koneesta: iAroma järjestelmä on vastuussa täydellisestä mausta, keraaminen mylly takaa tasaisen ja äänettömän jauhamisen, kosketusherkkä värillinen näyttö isoilla kuvakkeilla takaa helpon käytön, oneTouch DoubleCup toiminto antaa valmistaa kaksi annosta kerralla kun taas autoMilk Clean auttaa sinua pitämään maitojärjestelmän puhtaana. 

Kannattaa ottaa huomioon myös, että ”EQ.6 Plus” sarja antaa käyttäjien tallentaa myös 4 henkilökohtaista reseptiä. Joissakin malleissa on myös valaistu kuppialue ja kannullisen kahvin toiminto, joka antaa sinun valmistaa isomman määrän kahvia kerralla.

Siemens kahvikoneet: “EQ.9 Plus” sarja

Innovatiivisilla ratkaisuilla ja erittäin edistyneellä teknologialla, Siemens ”EQ.9 Plus” sarjasta löydät viimeisimmät täysautomaattiset kahvikoneet. Niissä kaikissa on integroidut maitosäiliöt, joita on helppo puhdistaa autoMilk Clean ohjelman ansiosta. Monet aikaisemmin mainitut ominaisuudet löytyvät myös näistä laitteista: mukaan lukien oneTouch DoubleCup, aromaDouble Shot ja kuuluisa iAroma järjestelmä.

Niistä löytyy myös lukuisia uusia lisäyksiä, kuten innovatiivinen superSilent teknologia ja optimoitu äänieristys, jonka ansiosta koneen toiminta on hiirenhiljaista. individualCoffee järjestelmä antaa sinun luoda jopa 6 erillistä profiilia ja käyttää niitä eri asetuksien tallentamiseksi. baristaMode ansiosta voit todella panostaa kahvinvalmistuksen taiteeseen ja säätää kaikkia viittä parametriä itse: näihin kuuluu kahvin vahvuus, määrä, lämpötila, kahvin ja maidon suhde ja jopa valmistuksen nopeus. 

“EQ.9 Plus” sarjan edistyneimmissä koneissa on dualBean järjestelmä, joka koostuu kahdesta eri papusäiliöstä ja kahdesta myllystä ja takaa, että eri papulajikkeet eivät koskaan sekoitu. Suurinta osaa “EQ.9 Plus” malleista pystyy ohjaamaan etäältä älypuhelimen tai tabletin kautta innovatiivisen Home Connect sovelluksen avulla, joka paljastaa sinulle koko kahvimaailman. Sovelluksesta löydät myös CoffeePlaylist vaihtoehdon: listaa vain eri kahvijuomat sovelluksessa ja kahvikone valmistaa ne kaikki halutussa järjestyksessä, kun käsket sen tehdä niin. Loppujen lopuksi voidaan sanoa, että “EQ.9 Plus” sarjan laitteet edustavat kaikkea, mistä yksi kahvin ystävä voi unelmoida. 

If you still have trouble choosing the best option from the wide selection of Siemens machines, which can be found at KahviKaveri, you can always contact our experts! They are ready to answer all your questions and help you make a decision.

Lue lisää