Siemens kahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Kapselit sopivat laitteelle
Kahvityyppi
Paahtotaso
Lisäominaisuudet
Käyttettävä kahvi
Prosessi
Arabica lajike
Vesisäiliö
Tilavuus
Maidonvaahdottimen tyyppi
Ominaisuus
Alkuperä kahvialue
SCA-pisteet
Reseptimäärä
Kahvimyllyn tyyppi
Papusäiliön koko
Terien tyyppi
Maitosäiliö
Mutteripannun kapasiteetti
Sopii
Kahvikapseli sisältää
Annosten määrä
Lajit
Käyttötarkoitus
Annoksen mustalle kahville
Juoman resepti
Näyttö
Määrä
Säilyttää lämmön
Kupinlämmitin
Sarja
Sarja
Smart app
Maitojuomat
Annoskoko
Terien rakenne
Annoksen säätö maitokahville
Papusäiliöiden lukumäärä
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Toiminnot
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Tyyppi
Suklaa laji
Kofeiininpoistomenetelmä
Sykliät
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Tuotteiden määrä paketissa
Ryhmien määrä
Suklaan tyyppi
Tuotemerkit
Vesijohtoverkko kytkentä
Ohjaustyyppi
Käyttää
Terän halkaisija
Ohjelmoitava jauhatusaika
Sisäänrakennettu mylly
Käyttäjän luomat reseptit
PID lämpötilansäädin
Painemittari
Kuuma vesisuutin
Tarjoukset

Tietoa Siemens-kahvikoneista

Kahvi on enemmän kuin pelkkä virvoke – oikein valmistettuna se on puhdasta nautintoa. Vuosia jatkuneen tieteellisen tutkimuksen ja jatkuvasti kehittyvien uusien teknologioiden avulla Siemens-kahvikone tuo jokaisen kahvipavun parhaat ominaisuudet esiin. Valitse tarpeisiisi sopiva malli ja nauti herkullisesta kahvista joka päivä!

Siemens-kahvikoneet – laaja valikoima erilaisia laitteita

Siemens-kahvikoneet ovat saksalaisten insinöörien suunnittelemia kestäviä, luotettavia ja laadukkaita laitteita. Niille on ominaista äänetön toiminta, tyylikäs muotoilu ja helppohoitoisuus. Laitevalikoimasta löytyy niin integroitavia kahvikoneita kuin työtasolle asetettavia pöytämallejakin.

Siemens integroitavat kahvikoneet

Siemens integroitavat kahvikoneet eivät vie lainkaan tilaa keittiön työtasoilta ja kahvia rakastavassa perheessä integroitu kahvikone onkin kuin keittiön sydän. Siemens integroitu kahvikone on ainutlaatuisen muotoilunsa ja innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta sekä kaunis että käyttäjäystävällinen ja tuo kahvin valmistukseen tehokkuutta, jolloin arjen muille nautinnoille vapautuu lisää aikaa.

Älykkäitä ominaisuuksia & monipuolisuutta

KahviKaverin valikoimasta löydät Siemens CT636LES6 -kahvikoneen Home Connect -ominaisuudella. Se mahdollistaa laitteen etäkäytön älypuhelimen tai tabletin kautta. Tämä Siemens integroitava kahvikone valmistaa useita erilaisia kahvijuomia, kuten ristrettoa ja latte macchiatoa, ja sovelluksesta löytyy vielä 17 reseptiä lisää.

Tehokkuutta & makua

Tämä Siemens-kahvikone valmistaa tuoretta ja tuoksuvaa kahvia korkealaatuisen keraamisen myllyn avulla. Laitteen oneTouch DoubleCup -toiminto mahdollistaa sekä mustan kahvin että maitopohjaisten juomien valmistuksen helposti yhdellä napin painalluksella, ja laite valmistaa tarvittaessa kaksi annosta samalla kertaa. SensoFlow-lämmitysjärjestelmä takaa uutolle optimaalisen lämpötilan, joka tuo esiin kahvin kaikki maut ja aromit.

Siemens-kahviautomaatit pöytämallit

Myös työtasolle asetettava Siemens-kahviautomaatti tuottaa poikkeuksellisen laadukasta, kahvinjuojan makuun räätälöityä kahvia, ja tuo samalla keittiöön ripauksen saksalaista luonnetta ja luotettavuutta. Verkkokaupastamme löydät erilaiset Siemens-kahvikoneet: EQ500-malleista EQ.700, EQ.900 ja EQ9 Plus -malleihin.

Innovatiivisia ominaisuuksia

Kaikki Siemens-kahviautomaatit sisältävät lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia: iAroma-järjestelmä takaa ihanteellisen maun, keraaminen mylly varmistaa hiljaisen ja tasaisen jauhatuksen, kosketusherkkä värinäyttö helpottaa laitteen käyttöä ja oneTouch DoubleCup -toiminto mahdollistaa kahden annoksen valmistamisen samalla kertaa.

Helpot huolto-ohjelmat

Siemens-kahvikone on mallista riippumatta poikkeuksellisen helppohoitoinen: autoMilk Clean -ohjelma auttaa pitämään maitojärjestelmän tahrattomana ja kätevän luukun ansiosta laitetta on helppo huoltaa irrottamalla ja puhdistamalla tippalevy, kahvinporosäiliö ja uutinyksikkö.

Home Connect -sovellus

Siemens EQ700, EQ9 Plus ja EQ900 -kahvikoneita voi käyttää etänä suoraan älypuhelimesta tai tabletista innovatiivisen Home Connect -sovelluksen avulla. Sovelluksen avulla pääset sukeltamaan syvälle kahvin maailmaan! Siemens EQ9 Plus -sovelluksessa on runsaasti hyödyllistä tietoa kahvista ja löydät sovelluksesta myös laitteen käyttöoppaan.

Laaja valikoima klassikkoja ja maitopohjaisia erikoisuuksia

Siemens-kahvikone voi mallista riippuen olla varustettu maitosäiliöllä tai automaattisella, letkun avulla toimivalla maitojärjestelmällä. Kaikki laitteet Siemens EQ500:sta alkaen sisältävät valmiiksi ohjelmoituina kaikki klassikkojuomat, kuten espresson, cappuccinon ja latte macchiaton, kun taas uusimmat Siemens EQ700 -kahvikoneet sisältävät yli 30 erilaisen kahvijuoman valikoiman.

Räätälöi juomat omaan makuusi sopivaksi

Sarjasta riippuen (EQ500-sarja ei sisällä tätä mahdollisuutta) Siemens-kahvikoneet sisältävät mahdollisuuden luoda 210 käyttäjäprofiilia. Joissakin laitteissa, esimerkiksi Siemens EQ6 Plus -mallissa, on Favourite Drinks -toiminto, jonka avulla laite muistaa lempiasetuksesi. Edistyksellisissä EQ9 Plus ja EQ900-malleissa on BaristaMode-toiminto, jonka avulla voit säätää viittä tärkeintä kahviparametria: kahvin voimakkuutta, annoskokoa, lämpötilaa, kahvin ja maidon suhdetta sekä uuton nopeutta.

Hyödyllisiä ominaisuuksia

Siemensin uusimmassa tuotesarjassa on paljon uusia ominaisuuksia, kuten innovatiivinen superSilent-teknologia ja optimoitu äänieristys, jotka mahdollistavat laitteiden äärettömän hiljaisen toiminnan. Siemens EQ9 Plus -kahvikone sisältää dualBean-järjestelmän kahdella erillisellä papusäiliöllä ja kahdella myllyllä varmistaen, että papulajikkeet eivät koskaan sekoitu keskenään.

Siemens-kahvikoneen puhdistus

Siemens-kahvikoneet ovat erittäin helppohoitoisia ja laitteiden sisältämän edistyksellisen teknologian ansiosta huoltotoimenpiteet ovat myös pitkälle automatisoituja. Riippumatta siitä, minkä mallin valitset, kahvikone pitää puhdistaa kalkkikertymien varalta säännöllisin väliajoin. Kahvikoneille tarkoitettujen kalkinpoistoaineiden avulla pidennät kahvikoneesi käyttöikää ja varmistat, että kahvin maku säilyy hyvänä. Kalkinpoisto tarvitsee suorittaa harvemmin, jos otat käyttöön Siemensin vedensuodattimen: se estää kalkin kerääntymisen kahvikoneen sisälle. Muista, että vedensuodatin on vaihdettava uuteen kahden kuukauden välein. Löydät kaikki Siemens puhdistustarvikkeet täältä Kahvin Kaveri -verkkokaupasta.

Löydät lisää tietoa Siemens-kahvikoneiden kalkinpoistosta artikkelistamme “Kalkin poistaminen kahvikoneestasi: mitä sinun tulisi tietää?“.

Voimmeko olla avuksi?

Jos itselle sopivimman vaihtoehdon valinta Siemensin laajasta laitevalikoimasta kahvikoneista tuntuu haastavalta, ota reippaasti yhteyttä asiakaspalveluumme! Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja autamme päätöksenteossa. Älä myöskään unohda, että voit aina löytää muiden merkkien kahvinkeittimet.

Lue lisää