VIIKON TARJOUS
TOP tarjous
Kuvaus
 • 00

  Päivä

 • 00

  Tunti

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

TOP tarjous

Nespresso kapselikahvikoneet

Suodattimet

Näytä:

Suodattimet
Hinta
Valmistaja
Tyyppi
Kahvityyppi
Alkuperä kahvialue
Paahtotaso
Kahvin piirre
Kahvipavun tyyppi
Käyttettävä kahvi
Reseptimäärä
Kapselit sopivat laitteelle
Maidonvaahdottimen tyyppi
Lajit
Ryhmien määrä
Papusäiliön koko
Ohjaustyyppi
Smart app
Tallennettavat käyttäjäprofiilit
Suositeltu päivittäinen kuppien määrä
Vesijohtoverkko kytkentä
Käyttää
Terän halkaisija
Kahvimyllyn tyyppi
Terien tyyppi
Terien rakenne
Sopii
Ohjelmoitava jauhatusaika
Käyttötarkoitus
Sarja
Määrä
Tuotemerkit
Sisäänrakennettu mylly
Annosten määrä
Mutteripannun kapasiteetti
Säilyttää lämmön
Annoksen säätö maitokahville
Annoksen mustalle kahville
Kofeiininpoistomenetelmä
Tilavuus
Käyttäjän luomat reseptit
Suklaa laji
Tyyppi
Tyyppi
Arabica lajike
Juoman resepti
PID lämpötilansäädin
Suklaan tyyppi
Sykliät
Painemittari
Maitojuomat
Tarjoukset

Tietoa Nespresso kapselikahvikoneista

Vuonna 1986 viisi ihmistä halusivat tuoda markkinoille annostellun kahvin ja perustivat ”Nespresso” yhtiön, jolla ei kestänyt pitkään kohota kaikkien muiden yläpuolelle. Nykyään tämä 35-vuotias yritys on vieläkin maailmalaajuisesti johtavien kahvikapseleiden tuottajien joukossa. ”Nepsresso” erottui joukosta alusta alkaen innovatiivisen suhtautumisen ansiosta, sekä bisnesmalliin että sen tuotteisiin liittyen. Aloitettuaan menestystarinansa suurten, ravintola-tyylisten kahvikoneiden ja kapseleiden tuottajana, ”Nespresson” luojat alkoivat käyttää viimeisintä teknologiaa, joka auttoi heitä saamaan suosikeiksi myös ihmisten kotona. Suurin askel eteenpäin oli vuonna 2004 jolloin ”Nespresso” esitteli erittäin kompaktin ”Essenza” mallin – sen kapselien vapautusjärjestelmä on ollut kaikkien ”Nespresso” mallien erottamaton osa siitä lähtien. Myöhemmin ”Lattissima” kapselikahvikoneesta maidonvaahdotus-järjestelmällä tuli maitopohjaisten juomien ystävien uusi standardi. Kun kaikki suurimmat elämää mullistavat teknologiat olivat otettu käyttöön, ”Nespresso” aloitti maailman.  Jo vuosikymmenen ajan, se on keskittynyt kierrätettävien kapseleiden luomiseen, tehdessä niiden tuotteista ympäristöystävälliset. Vuosien mittaan ”Nespresso” aloitti monet kampanjat, jotka kohdistuivat näihin ongelmiin. Meidän planeettamme säilyttämiseen panostamiseksi, yhtiö on uudistanut kolmea tehdastaan tavalla, joka antaa heidän nyt käyttää uudistuvaa energiaa. 

Kahvinvalmistuksen taide

”Nespresso” uskoo, että kahvinvalmistus on taide, joka voi siunata meidät kauneimmilla tunteilla. Tästä uskomuksesta tietoisena, yhtiö käyttäytyy tiettyjen prinsiippien mukaan. Ensinnäkin, se tekee parhaansa tarjotakseen asiakkaille jotain uutta. Tätä varten ”Nespresso” keksii jatkuvasti standardien vastaisia ideoita, joilla ei kestä pitkään ennen kun niistä tulee todellisuus. Sen tuloksena ihmisillä on korkeammat odotukset tälle yhtiölle – joka taaskin puskee ”Nespresso”-a eteenpäin. Toiseksi, yhtiö näkee kahvia aitona hyvänä voimana. ”Nespresso”-n mukaan kahvitilat suojelevat peltoja kaupungistumiselta ja rohkaisevat paikallista yhteisöä kokoontumaan jalon tavoitteen nimissä. Yhtiö kannustaa tätä ideaa kasvattamalla maailman harvinaisimpia kahvipapuja, käsittelemällä niitä huolellisesti ja siten tehden jokapäiväisestä rituaalista erikoisemman. ”Nespresso” on vakuuttunut että täydellisen tasapainoiset maut voivat tuoda rauhaa ympärillemme – tämä prinsiippi on heidän kahvin ainutlaatuisten ominaisuuksien takana

Mullistavat ratkaisut

”Nespresso”-n innovatiivinen suhtautuminen on johtanut niiden koneiden viimeisimmällä teknologialla varustamiseen – ne ovat syyt jatkuvan suosion ja kiistämättömän luotettavuuden takana. Kahvinvalmistamisen yhtälöön kuuluu lukuisia muuttujia, mutta niistä yksikään ei ole jäänyt ”Nespresso” laitteiden tuottajilta huomaamatta. Kahvia valmistaessa nämä koneet valitsevat oikean veden määrän, kuten myös vaadittavan lämpötilan, valmistusnopeuden ja -paineen, tarjotakseen sinulle parhaan mahdollisen version valitusta juomastasi joka kerralla. Tämän tuottajan kapselit sisältävät oikeaa jauhettua kahvia, jonka jauhatusaste on valittu tarkasti, jotta siitä pääsisivät esiin parhaat papujen ominaisuudet. Maitojärjestelmällä mallit käyttävät maitojuomien valmistamiseen tuoretta maitoa. ”Nespresso” on käyttänyt tätä teknologiaa jo jonkun aikaa, mutta jopa nykyään näkee kapselikoneissa harvoin sellaista maitojärjestelmää. On tärkeää mainita, että tämä yhtiö ei tarjoa ainoastaan käytännöllisyyttä. ”Nespresso” arvostaa kauneutta, joten he kiinnittävät erityistä huomiota kahvikoneiden designiin. Tämän tuottajan kahvikoneet ovat yhdet tyylikkäimmistä markkinoilla olevista kapselikahvikoneista, samalla kun niiden ajaton ulkonäkö takaa, että koneesi pysyy muodikkaana koko sen palveluajan.

”Nespresso” koneiden ainutlaatuiset teknologiat ja ominaisuudet

”Nespresso” koneet ovat luotu todellisia espresson faneja varten. Nämä laitteet käyttävät kahvia uuttaessa 19 barin painetta, jonka takia valmiit juomat ovat erittäin täyteläiset ja maukkaat.

Siitä lähtien kun se perustettiin 30 vuotta sitten, ”Nespresso” on jatkanut valikoimansa laajentamista. Nykyään jopa suurimmat intohimoilijat, jotka etsivät aina erikoisija makuja, löytävät lempikapselinsa ”Nespresso” valikoimasta. Siitä huolimatta, kapseleiden suurin etu ei piile niiden laajassa valikoimassa, vaan ennemminkin niiden huomiota herättävässä laadussa. Yhtiön sanoin, sellainen laatu ei voi olla saavutettu vahingossa. Sen voi saada ainoastaan jadasta tietoisista valinnoista, jotka loputa johtavat ”Nespresso” kapseleiden mahtavaan laatuun. Valittuaan tilat, jotka tuottavat parasta kahvia, ”Nespresso” kahviekspertit arvioivat pavut itse varmistaen, että ne vastaavat yhtiön standardeja. Yhtiön vuosien mittaisella kokemuksella paahtogurut, jotka haluavat löytää jokaiseen papuun piilotetun potentiaalin, tietävät tarkalleen, miten nämä pavut on paahdettava. Kun se on tehty, pavut yhdistetään luoden ”Nespresso” sekoituksia, tai pakataan erikseen single-origin kahvilajikkeiksi. Tämän monimutkaisen prosessin jokaiseen yksityiskohtaan kiinnitettävä huomio tekee tästä yhtiöstä todella ainutlaatuisen. 

”Nespresso” koneiden minimalismi ei näy ainoastaan niiden designissa, mutta myös toiminnassa. Tämä parantaa käyttäjäkokemusta: hallintaprinsiippi on helppo ymmärtää vaikka käyttäisit kapselikonetta ensimmäistä kertaa. Kaikki laitteen osat, kuten vesisäiliö ja maitokannu, ovat erittäin helposti irrotettavissa, samalla kun kapselinpidikkeen muotoilu takaa, että asetat kapselin aina oikein paikoilleen.

Vielä yksi ”Nespresso” koneiden etu on helppo huolto. Koneen voi purkaa helposti, mahdollistaen jokaisen osan pesun hanan alla. Automaattinen kalkinpoisto-ohjelma tekee kahvikoneen huollosta entistä helpomman!

”Nespresso” laitteen pienikokoisuus ei ole hyödyllinen ainoastaan kun etsit sopivaa paikkaa koneelle keittiössäsi, mutta myös reissuun lähtiessä. Jos haluat jatkaa lempikahvisi juomista vaikka olet poissa kota, voit ottaa ”Nespresso” koneen mukaan ja laittaa sen hotellihuoneeseesi. ”Nespresso”-n avulla pystyt nauttimaan mahtavaa kahvia missä tahansa.

Suosituimmat ”Nespresso” koneet

Kahvikone Nespresso “Essenza Mini”

Tämä on pieni, mutta erittäin voimakas, kapselikahvikone, joka luotu tummien kahvijuomien ystäville. Sen yksinkertaisen hallinnan ansiosta voit helposti valita espresson ja espresso lungon, joka valmistetaan pidemmällä ajalla, välillä. ”Essenza Mini” koneen nykyaikainen design sopii täydellisesti jokaiseen sisustukseen, kun taas pienikokoisuus tarkoittaa, että kone ei vie keittiössä paljon tilaa. Mikä tulee huoltoon, siitä ei paljon helpompaa saa: laitteen pystyy purkamaan helposti ja muoviset osat voi laittaa tiskikoneeseen. Perinteisen espresson ystävät tulevat rakastumaan espresson uuttamiseen käytettävään tarkkuuteen, kun taas kahvi-intohimoitsijat löytävät lempijuomansa laajasta ”Nespresso” kapseleiden valikoimasta

Kahvikone Nespresso “Atelier”

Tämä kapselikahvikone antaa sinun aloittaa päiväsi maukkaalla lattella: vaahdota maito suoraan lempikuppiisi, käytä kapselia espressoannoksen uuttamiseksi ja lisää se valmiiseen maitovaahtoon. Tumman kahvin ystävät löytävät myös lukuisia tumman kahvin reseptejä ja kahvi-intohimoitsijat arvostavat potentiaalia, jonka jauhetut pavut valmiissa juomassa paljastivat. Vaikka tämä malli on erittäin kompakti, sen vesisäiliön kapasiteetti on 1 litra – se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse täyttää sitä ennen jokaisen juoman valmistusta. Tämä kahvikone on täydellinen niille, ketkä etsivät erittäin kompaktia konetta, mutta silti haluavat nauttia lukuisista resepteistä, mukaan lukien maitopohjaiset juomat.

Kahvikone Nespresso “Lattissima”

Tämän kahvikoneen edeltäjä on muuttanut ihmisten näkemystä kapselikahvikoneista: integroidun maitojärjestelmän ansiosta, se pystyi valmistamaan maitojuomia tuoreesta maidosta. Kuten kaikkia muitakin ”Nespresso” koneita, tätä konetta on erittäin helppo hallita. Kolme valaistua nappia ohjeistavat sinua tässä prosessissa ja antavat sinun valmistaa espressoa, espresso lungoa ja lukuisia maitopohjaisia juomia yhdellä kosketuksella. Innovatiivinen cappuccino järjestelmä vaahdottaa täydellisen maitovaahdon, kuten myös havaitsee tyhjän maitosäiliön erikoisten sensoreiden avulla ja kehottaa sinua täyttämään sen. Kone myös käyttää 19 barin painetta kahvin valmistamiseksi. Kaikkien muiden etujen lisäksi tätä konetta on helppo huoltaa. Irrotettavaa maitosäiliötä voi pestä tiskikoneessa. Koneessa on myös sisäänrakennettu kapselisäiliö, johon mahtuu jopa 11 kapselia. Tämä kahvikone on täydellinen niille, ketkä arvostavat laadukkuutta ja haluavat, että heidän juomansa olisi valmistettu erityisellä tarkkuudella. ”Lattissima” on myös suosittu kiireisellä elämäntavalla ihmisten seassa, keillä ei ole paljon aikaa kahvinvalmistukseen.

Kahvikone Nespresso “Creatista Pro”

Jos haluat kotona valmistetun kahvin maistuvan samalta kuin ammattimaisten baristojen valmistamat juomat, niin tämä ”Nespresso” malli on sinua varten luotu! Moderni värillinen näyttö tekee tämän kahvikoneen hallinnasta erittäin helppoa. ”Creatista” malli antaa sinun valmistaa espressoa, ristrettoa, lungoa ja americanoa yhdellä ainoalla kosketuksella, kuten myös vaahdottaa maitovaahtoa maitopohjaisia juomia varten ammatillisen höyrysauvan ja erikoisen maitokannun avulla. Tällä tavalla vaahdotettua maitoa voi käyttää latte art-ia varten, samalla kun sen lämpötila ja koostumus on täydellinen sekä latte että cappuccino juomia varten. Laite on varustettu kuuman veden toiminnolla, joten voit valmistaa americanoa laimentamalla espressoasi tai jopa käyttää tätä toimintoa teen valmistamiseen. Tämän koneen säiliöt ovat tavallista isommat: vesisäiliön kapasiteetti on 2 litraa ja käytettyjen kapseleiden säiliöön mahtuu jopa 14 kapselia. ”Creatista Pro” mallin designista on tehty erittäin vaikuttava tyylikkäällä ruostumattomasta teräksestä rungolla. Sen metalli kuvaa sekä ylellisyyttä että kestävyyttä. 

”Nespresso” fanit – millaisia he ovat?

”Nespresso” koneiden fanit uskovat, että kahvinvalmistusrituaalin tulisi olla yksinkertaista ja helposti hallittavaa, mutta he ovat myös vakuuttuneita, että tämä ei saisi vaikuttaa kahvin laatuun. Heille kahvi on taide, eräänlainen kauneus. Juoman ei pitäisi ainoastaan maistua hyvältä, mutta sen pitäisi myös tuottaa juojalle tyytyväisyyttä – jokaisen kupillisen pitää toimia muistutuksena siitä, että maailma on kaunis ihan vain koska siinä on kahvia. Näitä kahvikoneita arvostavat ihmiset, ketkä arvostavat myös laatua, specialty kahvia ja haluavat valmistaa sitä luotettavan laitteen avulla, joka ei koskaan tuota pettymystä jauhettujen papujen koko potentiaalin vapauttamisessa.

Lue lisää