Yksi ainoa lahja kuusen alla - ilahduttaa sukulaisia joka päivä

Yksi ainoa lahja kuusen alla – ilahduttaa sukulaisia joka päivä

Antti
Neuvot
#Lahja

Oletko tänä vuonna ajatellut antaa ystävillesi tai perheellesi laadukasta kahvia tai ehkä haluat hemmotella itseäsi ja perhettäsi tulevien vapaapäivien aikana? Joka vuosi saamme uusia kahvin ystäviä, jotka pohtivat minkälainen kahvikone sopisi heidän kotiinsa parhaiten.

Joulu on ihmeiden aikaa, kun kaikki haluavat tavoitella unelmiaan. Joten budjetista huolimatta, löydämme aina kahvikoneita, kaikkiin tarpeisiin.

Hyvä kahvikone – investointi pitkälle ajalle

Joulun lähestyessä, yhä useammat kahvin ystävät päättävät ostaa ylellisemmän kahvikoneen. Vaikka aikeissa oli ostaa puolet halvempi kahvikone, niin ihmiset usein valitsevat kuitenkin kahvikoneen joka vastaa kaikkia tarpeita.

Kahvikoneen hinta riippuu toimintojen määrästä, maitojärjestelmästä ja muotoilusta. Luotettavat ja tunnetut valmistajat investoivat yleensä paljon aikaa teknisiin parametreihin, jotta jokainen kahvikuppi olisi ihanteellinen ja kahvikone palvelisi pitkään. Kahvikone integroidulla maitojärjestelmällä maksavat yleensä enemmän, kuin kahvikoneet, jotka valmistavat vain mustaa kahvia tai espressoa. Suosittelemme automaattista maitojärjestelmää niille, jotka juovat enemmän kuin yhden maitokahvin päivässä.

Saeco “Xelsis SM7684/00” -kahvikone soveltuu erinomaisesti erilaisiin perheen tarpeisiin. Vain yhdellä painalluksella voit valmistaa jopa 15 erilaista kahvia. Kahvikoneissa on myös sisäänrakennettu toiminto kuudelle eri tallennetulle kahvireseptille. Kahvikone voi valmistaa kaksi espressoa, cappuccinoa tai latte macchiatoa kerrallaan. Lisäksi voit säätää kunkin valmistetun juoman vahvuutta. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen, jos perheenjäsenet pitävät erilaisesta maidonmäärästä tai erilaisista kahvin vahvuuksista.

Suosituimpia kahvikoneita on tunnetun sveitsiläisen Jura-valmistajan kahvikoneet ja sen eri mallit. Eniten myydyt kahvikoneet ovat – “ENA 8 Metropolitan Black” ja “ENA 8 Nordic White”. Nämä yhden kupin kahvikoneet viehättävät sen ainutlaatuisella muodollaan ja muotoiltuun vesisäiliöön, joka muistuttaa kristallikuutiota.

Toinen vaihtoehto – kompakti JURA-kahvikone “ENA Micro 90 Dark Inox”, joka on luotu pieniä perheitä varten. Tämä hienostunut eleganssilaite pystyy myös luomaan, ja tallentamaan 6 erilaista kahvireseptiä ja ennen kaikkea se on helposti sovitettavissa mihin tahansa sisätilaan.

Poikkeuksellinen “P.E.P.” teknologia näissä kahvikoneissa pumppaa vaaditun veden määrää säännöllisin väliajoin. Lisäksi JURA -kahvikoneelle on ominaista sen helppo huolto ja innovatiivinen vesijärjestelmä “I.W.S.” mikä vahvistaa sen. Tämä järjestelmä tunnistaa veden suodattimen ja antaa varoituksen, kun se on vaihdettava. Lisäksi kahviautomaatti itse varoittaa, kun se tarvitsee erityisiä puhdistusohjelmia, täyttöä vesisäiliössä tai kun täytetään kahvipapusäiliö.

Yksi suurimmista eduista on – “J.O.E.” mobiilisovellus. “Smart connect” -liitännällä, joka yhdistyy uusimpaan JURA-kahvikoneeseen, voit valmistaa kahvia vain muutamalla klikkauksella suoraan puhelimellasi.

Niille, jotka etsivät viime hetken lahjoja – pieniä kahvinkeittimiä

Jäikö joululahja-ostokset viime hetkeen? Tai ehkä päinvastoin, olet ajatellut mielenkiintoista ja hyödyllistä lahjaa jo pidemmän aikaa? Jos tiedät, että heidän aamut alkavat mustalla kahvikupilla, olet jo löytänyt tämän.

Pienikokoiset ja kompaktit kapselikahvinkeittimet joulukuun aikana nousevat parhaiden myytyjen joukkuun. Ne ovat ansainneet suosionsa pienen budjetin, laajan valikoiman kapseleita ja erityisen helppohoitoisuuden ansiosta. KahviKaveri -tuotevalikoimassa on 29 EUR kapselikahvinkeitintiä, joista suosituimpia ovat: De’Longhi “Piccolini“, NESCAFÉ® Dolce Gusto® – “Jovia” ja Nespresso “Essenza Mini“.

De’Longhi “Piccolini” -kahvinkeitin sopii niille jotka pitävät nopeasti tehdyistä kahveista, sekä mustasta kahvista että maitokahveista. Juoman määrä on helposti säädettävissä – sinun tarvitsee vain kääntää mekaanista vipua, ja kun saavutat haluamasi kahvin, pysäytät valutuksen.

Elegantti NESCAFÉ® Dolce Gusto® -kahvinkeitin “Jovia” on ainutlaatuinen muotoilultaan. Siinä on myös “Eco” -toiminto, joka sammuttaa koneen 5 minuutin käytön jälkeen ja säästää energiaa. Tässä laitteessa voit valita veden määrän ennen kahvinvalmistusta, joten koko prosessi voi olla täysin automaattinen. Yksi tunnetuista malleista: Nespresso voidaan helposti asettaa mihin tahansa keittiön paikkaan. Edustavalla “Essenza Mini” -kahvinkeittimellä on kaksi erilaista kuppikokoa ohjelmoituna ja vahvuustoimintoja, joiden avulla voit nauttia suosikkijuomiasi nopeasti ja vaivattomasti. Lisäksi voit säätää kahvin määrää tarpeidesi mukaan ja valita myös monista kahvikapseleista.

Niin, kun olet valinnut yhden näistä malleista, annat jokapäiväistä iloa itsellesi tai rakkaillesi.

preloader